Влез    Регистрация

Olly и Неорганичните

Странните неща и случки
  • Автор
    Съобщение

Olly и Неорганичните

Мнениеот josemity » Съб Ное 20, 2010 9:44 pm

Оlly е ника на практикуващ от Беларусия, който разказа в затворения руски форум http://www.insensciety.org/ за своите взаимодействия с Неорганичните същества.
С негово позволение преведох разказа му и възникналата в резултат на това дискусия.


Неорганичните познавам от 12 годишна възраст, макар и тогава да съм нямал понятие кои са те и какво искат от мен. Към тях ме влечеше силно и не изпитвах страх. Когато станах на 16 години, неорганичните за първи път започнаха да общуват с мен по доста екстравагантен начин – използвайки други хора. От мен се изискваше да потопя доброволци в хипнотичен сън (аз внушавах само заспиването!) и по-нататък човекът "се събуждаше", но с личност на неорганичен, който заместваше личността на човека. Узнах много от тях за близкия космос, за строежа на микрокосмоса, за човека, даже и за историята и след много години намерих потвърждения в интернет и в научните статии. Ако на някой са му интересни тези подробности, ще напиша. След това се случи събитие, което ми е трудно да осъзная дори сега.

В един прекрасен ден (по-точно вечер), моите мили „приятели“ решиха да ме вземат в своя свят за няколко часа. Това не беше сънуване, тъй като първо за него нищо не знаех, и второ не мигнах (моя бел.- не бях заспал), макар и да се намирах в странно състояние на "сънно бодърстване".

Внезапно видях пред себе си голяма бяла сфера, която някак си "се спука" посредата и започна да се разкрива, откривайки проход в друг свят. Аз буквално бях внесен в образувалото се отверстие и видях, че стоя по средата на пустинна пясъчна равнина. Над мен сиво небе без облаци и слънце, а под краката сив пясък. Огледах се и забелязах лежащи недалеко черни речни камъни, които се оказаха изключително леки, нещо като земната пемза. Ритнах един речен камък и той леко полетя нагоре.
После същата сила, която ме вкара в прохода, ме пренесе на брега на "океана".
Видях гигантски каменен амфитеатър, спускащ се към брега и биещи се в парапета вълни с чудовищен размер. На "стъпалата" на амфитеатъра бяха разположени огромни геометрични фигури от млечно-бял материал: кубове, кълбета, пирамиди. После "бях изнесен" с гърба напред в моята стая през празнината в сферата, която се затвори и изчезна. След това заспах, а когато се събудих, реших, че съм видял много странен сън. Обаче цялото мое легло беше пълно с едър, чист пясък в сив цвят, който нямаше откъде да дойде, тъй като аз винаги си мия краката преди сън.

Сега продължавам да общувам с неорганичните, но по друг начин - предоставям им тялото си. Тогава идват "пакети" информация и ние беседваме. По повод на летачите, те ми казаха, че те не са най-страшните хищници. Има същества, които обитават "затворени" светове, които са способни да встъпват в симбиоза с практически всяка форма на живот и да заместват техните енергийни тела със свои. На въпроса ми дали не се явавят такива хищници, ми бе даден положителен отговор. Обаче ми казаха, че те нямат кръвождани планове да завладеят човечеството))). Те са преди всичко пътешественици, на които им се отдало да се отскубнат от "затворения" (кой и за какво- не зная) свят. Те са само четири на нашата планета и напускайки своя свят, те са се лишили от някакъв "субстрат" (нещо подобно описва Кастанеда в "Изкуството на сънуването"), и затова не предстваляват заплаха. Ако моя опит представлява интерес за някого, пишете- ще продължа.

Олли, моля ви, продължете да пишете.

За близкия космос: планетите в Слънчевата система са 8+1. Неотдавна имаше научна дискусия, на която Плутон не беше признан за планета, а за планетоноид. Така ние имаме действително 8 планети (Меркурий, Венера, Земя, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун). По повод на деветата планета, те съобщиха следното: те я наричат "планета осмица", заради нейната орбита, която е наклонена към плоскостта на орбитата на планетите под ъгъл примерно 80 градуса, и има формата на цифрата 8. Тази планета се върти както около Слънцето, така и около неизвестно кафяво джуже, звезда спътник на Слънцето. Вдигнатия в пресата и интернет шум по повод на календара на майте и планетата Нибиру, вероятно е свързан именно с тази "планета осмица".

За множеството светове: действительно съществуват много паралелни Вселени, с други мерки за пространство и друга скорост на течение на времето (тази новина за много не е новост))). Но съществуват и така наречените "затворени светове", да се избага от които е практически е невъзможно. Вероятно това е свързано с "мъртвите звезди", но честно тяхното обяснение в тази част не беше разбираемо, тъй като използваха в общуването си с мен моя собствен ограничен понятиен апарат. Поради тази причина молбите ми да обяснят често се разбиваха в: "ти това няма да го разбереш, а и ние не можем да ти обясним ".
За законите на физиката: на нас са ни известни само половината от елементите на Периодичната таблица на Менделеев. Останалите или притежават неизвестни на този етап свойства и не попадат в полезрението на учените (загадъчната "тъмна материя", чиято част преставлява 60% от масата на Вселената), или съществуват само в паралелни Вселени с други физически закони.
За произхода на човека: налице е изкуственост на нашия произход (ние сме създадени в резултат на генетичен експеримент). Един от аргументитете е просто убийствен – какъв е биологичния смисъл в практически неограничения растеж на нашите коси? Въпреки това на по-нататъшни въпроси те отговориха, че тях това не ги интересува, а трябва да интересува нас.
За нашата история: вие не знаете нищо за себе си и правите неправилни изводи от археологическите находки.
За нашата "уникалност": органичния живот предствалява само 1% от съществата във Вселената, именно поради своята уязвимост. "Ексклузивносттта" се заплаща с малък срок на живот.
За египетските пирамиди: слава богу )))), че вие не знаете какво е това, от кого е построено, за какво и как да се използва. Иначе живота на Земята отдавна вече да е прекратен.
Това е що се отнася до научните знания. Мен в по-голяма степен ме интересува друг аспект на тяхното знание, който е свързан с учението на Древните Толтеки. Тук те разказаха и показаха много интересни неща.
За себе си и за своя свят, неорганичните съобщиха малко, може би защото не можах да интерпретирам адекватно. Те са хермафродити, в които мъжкото осъзнаване съседства с женското. Както при болшинството неорганични, тяхното осъзнаване е скрито в дълбочината на кокона, затова и времето им на живот е огромно по сравнение с нашето. Техните адаптивни способности са много по-големи, отколкото при други форми на живот.
Обладавайки крайно подвижно енергийно тяло, което има способност да се трансформира, те могат напълно да заменят своите енергийни тела с тези на други същества. Това вече не е симбиоза и не е паразитизм. Вече споменах за
"субстрата", който е необходим за живот на тези неорганични. Мисля, че под това се разбира "носител" на енергийното тяло, кокон, който имат всички осъзнаващи същества. Напускайки пределите са своя свят, те са се лишили от своя "субстрат" и затова помолиха мен и моите трима приятели да им предоставим нашите кокони.
Въпреки, че знаехме какви последствия може да има това, ние приехме тяхната молба, поставяйки предварително няколко условия, които те като същества, които не могат да лъжат, бяха принудени да приемат (това е непричиняване на вреда на физическото тяло и т.н...напомня на "трите закона на робототехниката")))).

По време на тяхното окончателно преместване в нашия свят станаха много интересни събития – взривявания на лампички, постоянен шум, непонятни звукове и т.н. Беше наистина страшно, особено през ноща. Няколко нощи подред аз и моите приятели сънувахме такива кошмари, че даже се боях да заспя. Интересно реагираше сложната електроника. Сами се включваха и изключваха мобилните телефони, компютъра. Всичко изчезна от само себе си, след като се сляха с нас. Това беше доста необикновено: осъзнаването на факта, че някой друг освен теб гледа на нашия свят през твоите очи, наслаждава се на вкуса на храната, пуска шеги по повод на най-обикновени неща (те имат потресаващо чуство за хумор), отначало плашеше, но след това ние свикнахме.

Сега те се намират в "спящо" състояние и много рядко се проявяват. Имам чуството, че нещо чакат, вероятно свързано срактиката Тенсегрити и Пътя на Воина. Относно летачите, ми казаха, че могат да го извадаят от нас, но ние тогава просто ще умрем. Способа на новите виждащи е много по-ефективен отколкото "хирургическата намеса". Между себе си общуват с помощта на емощии, предавайки по този начин информация. На един от моите приятели те помогнаха да види коконите на децата, подрастващите и възрастните. Той сам се убеди в правилността на картината, описана от Кастанеда. Коконите на децата бяха здрави и искряха от енергия, а коконите на възрастните, особено на тези, които имаха деца, бяха неясни и набръчкани, с дупки именно на тези места, за които е говорил Дон Хуан.

По повод на Орела, те казаха, че Правилото е единно за цялата Вселена, за всички форми на живот, но с поправка по отношение на техните енергийни особености. Какво е Орела? Това да се опознае е невъзможно за нито едно живо същество във Вселената. Те потвърдиха извода на Древните за това, че Вселената е резултат от сновиденията на Орела. Орелът сам се е ограничил в самопознанието, създавайки други форми на осъзнаване, които опознават света, а следователно и самия Орел и му помагат да опознае сам себе си.

Най-значителният и важен техен Дар, в обмен за ползване на нашия "субстрат", са 13 положения на събирателната точка, в които ние получавахме достъп до универсалните сили на Вселената. Трябва да кажа, че числото 13 е сакрално в много мистични традиции и само в Християнството то се смята за нещастно, свързано с "бесовете". Те са ни дадоха ключа към всяка от Силите и ни научиха на методиката на тяхното използване. На нашата практика това оказа радикално въздействие – обикновеното изпълнение на пасовете започна да има ефект, сравним нявярно само с присъствието на семинари на Клиъргрийн.
Те ни научиха с помощта на някои Сили да създаваме и разрушаваме Абстрактни ядра на Намерението. Междувпрочем те различават три вида намерение. Към двете описани от Кастанеда, добавят и трети вид – Абсолютно Намерение, което с способно да създава и разрушава светове. Ние създадохме няколко ядра за практикуване на Пътя на Воина – ядро сталкинг, сънуване и преглед. Тяхното действие напомня ураган, непреодолима сила, подбуждаща инертното съзнание към усилени практики.
Що се отнася до Силите, то засега не мога да разкажа всички подробности, но накратно: Силите се делят на 2 "степени". Най-абстрактната е втората, която включва в себе си 7 сили. Силите от първата "степен" могат да се използват даже в целителството, но според мен това е все едно да забиваш с микроскоп гвоздеи. В първата "степен" влизат- Хаос, Порядък, Стерилизатор (по-благозвучен термин засега не е измислен за адекватното описание на действието), Живот и Хармония. Хармония представлява неразривен конгломерат от две сили, затова възниква объркване относно количеството Сили)))). За тяхната активация има определени "ключове", създадени за удобство на нашия "многостаен ум". Всяка от Силите обладава собствена енергийна характеристика – направление и скорост на въртене, характер на взаимодействието със света и т.н.
Неорганичните съобщиха, че цялата им деятелност е свързана с изучаването и прилагането на дадените Сили и предавайки ни тези положения на събирателната точка, те ни изразават своята благодарност за помощта в тяхното пътешествие и познание на Вселената. Нали нашата Земя – това е Неизвестно и частично Непознаваемо за тях. Толкова далеко е разположен техния свят от нашия.

А какво мислите по повода на капана, за който предупреждава Дон Хуан воините, които се заиграват с неорганичните същества? Не заплашва ли тази връзка попадането в затвор от ангажименти от такъв порядък, като капани на неорганичните от съседния на нашия свят-близнак?
От вашия разказ е видно, че благодарение на тези същества вие сте получили дарове на Силата, но давате ли си отчет в реалната цена на тези дарове? Струват ли си те загубата на Свободата?


Ние си даваме отчет за това, че тези същества са много по-развити от нас и техните дарове могат да бъдат смъртоносопасни, но договора е сключен и на нас ни остава само да живеем по-нататък. Ако това е капан...е какво да се прави, на Земята ще има четири глупака по-малко)). При всички положения, ние не съжаляваме за приетото решение.

А вие попитахте ли ги директно дали в техните действие има намерението да заловят вашето съзнание?

Питахме. Те казаха, че ако това влизаше в плановете им, то те са щели да намерят способ за прако въздействие върху хората. Те не скриват хищническата си природа и своите възможности за установяване на контрол над практически която и да е форма на осъзнаване – както органична, така и неорганична. Между впрочем, летачите са много по-опасни, защото ни създават илюзията за свобода.

А нима тук няма противоречие? Ако те са способни да подчинят което и да е същество, тогава как така не могат да се считат за опасни за човека?

Противоречия няма, защото те честно ни предупредиха за своята природа и своите особености. Несъмнено те могат да представляват заплаха, но тук не виждам повод за лов на вещици, защото както вече казах, те са успели да избягат от "затворения свят", извършвайки действие, аналогично на "смърттта на мага" в нашия свят. Те са оставили своя субстрат за пътешествия в търсене на свободата.
Правилото на Орела, по техните думи и по думите на Дон Хуан, се разпространява върху всички живи същества във Вселената. Достигането на свободата е възможно или чрез съединяване на намерението на голяма група хора (същества) за създаване Единно енергийно тяло, или в състава на магически отряд. Те представляват именно такъв магически отряд. Те са четири. Всеки има определена енергийна конфигурация – единият е тежък, вторият е течен, третия подвижен, а четвъртия почти неуловим. Тези усещания са разбира се субективни, но те имат определена МАСА, така както и индивидуални характеристики на своята енергия.
Ние зададохме въпрос за Нагуала. Те отговриха, че Нагуал (лидер на отряда) може да стане ВСЯКО живо същество, което е поело тази отговорност. Припомнете си историята за портокаловите дървета-воини, които са се присъединили към групата на Нагуала Дон Хуан и за кучето Манфред. Възможно е (макар и малко вероятно), сред нас четиримата някой да има четириразделна енергийна структура. Тяхната цел бе очертана много ясно: ДА СЕ ОПИТАТ ДА ДОСТИГНАТ СВОБОДАТА ЗАЕДНО С ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА. Вероятно именно поради това те ни дадоха Дарове на Силата. Възможно е един от тях да е Нагуал. Ясно е само едно – намиращите се в "затворения свят" същества не могат да получат абстрактната свобода. Поради какви причини- не е ясно.
Възможно е да са ги "затворили" други същества, ужасени от техните възможности.. (направо като сценарий за филма от типа "Чужой" се получава)))).
Възможно е те да разчитат да се присъединят към обединеното енергийно тяло на практикуващите от целия свят ( така отговарям на въпроса: "нямат ли твоите приятели планове относно този форум ").
Възможно е те да ни лъжат или да не казват цялата истина.
Възможно е те да са реални хищници, по-страшни от летачите, които са си намерили уютна планетка, населена с вкусни "говорящи маймуни".
Възможно е да са просто странници, хвърлили предизвикателство на смъртта или избрали да умрат в Неизвестното.
Възможно е те да са плод на нашето ярко въображение и резултат на играта на летачите.
Възможно е всичко това да съм си измислил и сега стоя пред компютъра и си умирам от смях, доволен от своята разигравка.
Възможно..
Но работата не е в това КОИ са те. Работата е в това КАК аз и вие ще действаме, ако се окаже, че те са дошли реално да ни унищожат. Какво ще правим, имайки ТАКОВА предизвикателство? И какво ще правим ако се окаже, че не лъжат и са магически "извънземен" отряд в търсене на абстрактната свобода? И какво по отношение на Скаута от отряда на Карлос Кастанеда? Също да се унищожи?
И последно отговарям на въпроса от какво е бил продиктуван нашия избор – желанието да познаем Неизвестното.

Olly, изглежда вие доста лекомислено се отнасяте към своя живот и вашите приятели също, ако всичко разказано от вас се явява енергиен факт. Твърде много догатки по отношение на тези същества. Фактически вие доброволно сте заловени от тях, позволявайки да се разпореждат с вашите енергийни тела. Това е сходно с доброволното приемане на инсталирания разум от древните магове.

Когото започнахме да общуваме с тях у нас отсъстваше чуство за заплаха, даже и на интуитивно ниво. С ума си всички разбираха (всички са чели Кастанеда ), но с тялото си чуствахме безопасност. Съгласен съм, това може да е било резултат от въздействието на нашите "приятели", но тогава възниква въпроса – за какво им е да ни правят Дарове, ако и така са могли да завладеят нашето съзнание и ние даже нямаше да знаем за това. Да превърнат човека в марионетка е като едно изплюване за тях! Пък и летачите се отнасят към с тях с безразличие – възможно е да са се натъпкали?! ))

Може да е по-скоро принципа на хищниците, които рядко се нападат един друг в естествена среда.
На мен ми стана интересно какво разбират тези същества под еволюция на тяхното съзнание, къде е съсредоточено полето на намерението им, на интересите им сега? Какво възнамерявват да правят, когато срока на вашия живот достигне своя край и вие, да кажем, не сте постигнали желаните резултати в практиките? Както и в случая, ако всичко се получи?


Както вече казах, нашия свят е Неизвестно за тях. Енергийно тяхната родина се намира на противоположния край на спектъра от еманации. Това не е просто един от паралелните светове, някаква паралелна Вселена.
Еволюцията на своето съзнание те виждат в трансформацията на своето енергийно тяло в подобие на енергийното тяло на органичните същества. Подобен трик е бил използван от нашите древни Виждащи, опитвайки се да станат съюзникоподобни същества. Освен това, те утвърждават, че органичния живот се е появил много по-късно от неорганичния и има неограничен потенциал за саморазвитие, което ги привлича като изследователи.
"Да станат човекоподобни",- така може да се охарактеризират техните близки цели (в противоположност на "да станат съюзникоподобни" Древни).
При това те прекрасно разбират твърде малкия си шанс за успех, но не виждат друг път, тъй като да се върнат назад в своя свят, те вече не могат.
Ние ги питахме какво ще случи в резултат например на нашата внезапна смърт.
("Да, человек смертен. Но иногда он внезапно смертен"(с) М.Булгаков).
За тях това е почти равнозначно със собствената им смърт, тъй като за функционирането им като НЕПАРАЗИТИ, те са длъжни да съвместят основните части на своето енергийно тяло (например мястото на влизането на смъртта) с аналогичните наши.
Така, че въпроса за поведение в резултат на нашата внезапна смърт – това е въпрос на тренировка и скорост на реагиране.
Какво ще стане ако всичко се получи? Кой знае? Предпочитаме да не гледаме така далеко.
josemity
Активно сънуващ
 
Мнения: 338
Регистриран на: Нед Мар 29, 2009 2:20 pm

Re: Olly и Неорганичните

Мнениеот josemity » Нед Ное 21, 2010 2:50 pm

Що се отнася до Орела, иска ми се да узная повече подробности. Откъде те са разбрали за него? Видяли ли са Правилото? И въпрос – проверявали ли сте дали се намирате заедно с тези същества в Правилото?

Знаете ли, много е сложно да се общува със същества, чиято основа на комуникация съставляват емоциите, и в допълнение, на такива сложни абстрактни теми. Наистина, ако се намираш в сънуване може да ги разбереш по-ясно, но и там предпочитат безсловесното общуване. Понякога изразяват информацията графически, рисуват схеми, но отново не обясняват на "маймунски език". Много рядко информацията идва под формата на "пакет от знания", и явно само тогава, когато намират някое общо с нас положение на събирателната точка. Що се отнася до Правилото – да, проверявали сме. Както вече казах нашата група се състои от четирима мъже и две жени. Мъжете, доколкото видяхме, имат четири основни енергийни черти, съгласно Правилото. Т.е. един от нас е Сянка, другият –Учен, третият – човек на Действието и четвъртият – Куриер. Жените са Север (сънувач) и Запад (сталкер). С жените неорганичните общуват само в сънуването. Те ги познават по техните много дълги коси (интерпретация на Тонала). Всеки от мъжете е получил строго определен неорганичен, при което те самите избраха, кой на кого ще подхожда. Сянката получи най-лекия (говоря за субективни характеристики), Действието – течния, Ученият – масивния, Куриера – подвижния. При това, когато те още не бяха се слели с нас, можехме да ги чустваме физически на нашите тела. Те много обичаха да се пързалят под краката и се случваха куриози. Веднъж моят неорганичен седна на леглото в района на краката и видях как под неговата тежест одеалото малко хлътна. По мои сметки, теглото на всеки от тях е около 80-120 гр. После те обясниха, че Правилото се разпространява и върху тях, но в особена интерпретация, съгласно тяхната способност за възприятие и особености на енергията.

Правилно ли разбирам, че вие сте им нужни, за да се обединят в структура, която е в съответствие с Правилото? И вие сте видели Правилото и видяхте себе си заедно с тези същества?

С голяма степен на вероятност – ДА.

С степен на вероятност? Т.е. ти не си уверен докрай в това? Просто с Правилото човек не може да бъде неуверен, ако го е видял.

Правилото в тази част, която се отнася до нас, ние сме виждали нееднократно, а що се отнася до неорганичните – с голяма степен на вероятност. Това имах предвид.

И виждайки своето място в Правилото вие не забелязахте (или не сте уверен, че сте забелязали) заедно с вас (във вашата структура) никой друг освен, например, вашите неорганични приятели? Не си мислете, че се заяждам, на мен действително ми е интересно.

Правилно ли съм разбрал въпроса- какво място заемат те в Правилото? ПО време на видението те винаги се намираха до нас или върху нашите тела. Те са, както вече казах, хермафродити т.е. във видението те бяха разделени на две части. Мъжката част съответства (с поправна на техните енергийнио особености) на нашия мъжки темперамент. Например, на Ученият съотвества най-масивният или спокоен неорганичен. Женската им част съответства на Ветровете в тази част на Правилото, която се отнася до нас, хората. Т.е. женската част на същия този "спокоен" нероганичен съответства на Изток в нашия свят.
За всеки вид живо същество съществува своя интерпретация на Правилото, но базовите закони остават неизменни: четири типа осознание са длъжни да се съберат заедно за скока в Неизвестното. Нагуал, повтарям, може да бъде ВСЯКО живо същество, имащо двойна природа и способност за поема отговорност за други живи същества. Това видяхме ние. Това, което не зная, е интерпретацията за неорганичните, имащи женско начало, което е доминиращо във Вселената.

Можете ли да опишете Правилото така както ви го предадоха неорганичните? Защо в Правилото са дадени няколко интерпретации на виждане на Нагуала и групата воини?

По този въпрос вече написах всичко, което знам. (погледни предишните съобщения). Ще се повторя още веднъж: Правилото е едино за цялата Вселена, но за всеки вид живи същества има своя енергийна интерпретация. Примерът с неорганичните потвърждава, че могат да съществуват "съвместни групи", състоящи се от различен вид живи същества.
josemity
Активно сънуващ
 
Мнения: 338
Регистриран на: Нед Мар 29, 2009 2:20 pm

Re: Olly и Неорганичните

Мнениеот lexas » Нед Ное 21, 2010 9:18 pm

За ученият, куриера и човека на действието мога да се досетя какво означават, но сянката?

Руските практикуващи всеки път ме изумяват с разказите и опитностите си, както по броя им, така и по сериозността, с която се занимават. Все едно са в друга вселена. Благодаря за превода. :)
Освежи се!
lexas
Активно сънуващ
 
Мнения: 100
Регистриран на: Пет Авг 15, 2008 11:33 pm

Re: Olly и Неорганичните

Мнениеот josemity » Пон Ное 22, 2010 9:26 pm

Интересувам от абстрактните ядра и силите, които изброихте. Може ли да дадете примери и да разтълкъвате по-подробно какви са тези сили?

Надявам се, че абстрактните ядра в познатия ни синтаксис са известни на болшинството форумци. Това са поредица от събития, свързани с действието на Абстрактната Сила-Духа. Съгласно технологията на управление на тези сили, които ние получихме като дар от неорганичните, отначало се създава "зародиш" на бъдещите Ядра, който привлича вниманието на Духа и той от своя страна създава поредица от събития – самите тези Ядра. По-подробно засега не мопга да разкажа поради съглашението, което приехме в нашата група. Силите, които получихме като дар (по-точно положенията на събирателната точка, където става възможно осъзнаването им и управлението им) са потоци на някакви безлични енергии, обладаващи определено Намерение.

Ако правилно съм разбрал вие сте станали симботи с неорганичните същества, които между себе си общуват телепатично. Означава ли това, че сега и вие между себе си може да общувате мислено, използвайки симбиота в качеството му на приемник-предавател?

Мечтата на всички шпиони – телепатично общуване))))))). Не, засега ние не можем да общуваме помежду си мислено (т.е. чрез вътрешен диалог, ако разбирам правилно). Но всеки от нас може да се настрои на другия човек и да каже ПРИМЕРНО къде е той, как става снего и какво е неговото емоционално състояние. Но ако човекът НЕ ИСКА някои от неговите приятели да знае къде е той, нищо няма да стане. И на "битка на екстрасенсите" не мислим да ходим)))))))))))). Симбионти- да, общуват помежду си от типа "мисленно", макар че по-скоро бих го нарекъл общуване "на друга честота".

Можете ли да напишете правилото така както ви бе предадено от неорганичните? Защо в правилото са дадени няколко интерпретации на видението на нагуала и групата войни?

Правилото в неговата човешка част е такова, каквото го е описал Кастанеда. Правилото за неорганичните в своята основа съдържа числото 4 (очевидно това е универсален закон). Не знам в какъв синтаксис да опиша енергийните особености на неорганичните. Те се отличават по размер и особености на енергията, такива като "текучество", "вибрация", "размер", "плътност" и т.н. Изглежда неорганичните малко ги вълнува нашия интерес към Правилото. Ако ситуацията се измени, обезателно щше напиша за това.

Ние с неорганичните светове се намираме в няколко времеви пояса. Времето при тях или тече много по-бавно от нашето, или много по-бързо. По този повод възниква следващия въпрос – по какъв начин ставаше обмена на информация?
В забавения свят на неорганичните за неподготвен човек не стига бавността на възприятие...В бързия свят на неорганичните, аналогично, не стига скорост на възприятие. И в двата случая естествено може да се улови информация, но тя ще бъде много малка, което ще повлияе съответно на нейната достоверност. Как проверявахте достоверността на информацията?



За обмена на информация на тях им се наложи да възприемат с нашата скорост и тъй като обмена ставаше в нашия свят, то рискувам да предположа, че това не е било проблем за тях. Достоверността се проверява само чрез видение (виждане- моя бел.). Ние за съжаление засега сме много слаби виждащи и поради тази причина общуването на форума може би ще ни помогне да изясним мног аспекти. Поради това и започнах това обсъждане. Както и при нас, у вас възникват не по-малко въпроси.

Съветвам те да узнаеш аспекта на Правилото за този тип неорганични, с които сте влезли в симбиоза, и то във всички негови подробности. Да не се окаже, че пътя към третото внимание се удължава за вас с милиони години. След като си се слял с тях, то теб те обуславя и техния аспект на правилото. А както аз виждам, особеностите на Правилото за неорганичните са в сроковете, които са им нужни, за да го рализират. Обикновено тези промеждутъци от време са хиляди, милиони и милиарди години. Но ти можеш всичко точно да узнаеп, след като видиш Правилото за дадения тип неорганични.

Тук има един интересен аспект, за който вече споменах: за да напуснат своя затворен свят, на нашите "приятели" им се наложило да се лишат от субстрата. Очевидно това е аналогично със "смъртта на мага" при нас, така че те вече са в друг тип внимание (отново употребявам синтаксиса на новите виждащи, тъй като синтаксиса на неорганичните не ми е известен, както и способа им на възприятие). Но съгласно описанието на света от древните магове, независимо дали човешко или друго осъзнаващо себе си същество, влязло в третото или друго внимание ( в техния способ на възприятие на света), получава само шанс за търсене на нова степен на трансформация на своята енергия. Повтарям още веднъж – нашето Известно е Неизвестно за неорганичните и даже Непознаваемо. Допускам мисълта, че сливането им с нас е именно една от степените на по-нататъшна трансформация, още повече, че ни информираха за желанието си да станат "човекоподобни“. Макар и да е възможно това да е само един от способоте да въведат порвдък във виждането на нашия свят. Припомнете си историята на Синия Скаут, на който му се наложи дори да се роди в нашия свят, за да получи устойчивост.
Благодаря за съвета, още повече, че на форума нееднократно сме говорили за това. Мисля, че това е въпрос на най-блзико бъдеще, макар и съдейки по субективни усещания, пълен симбиозс тях не може да се получи.
Между впрочем, драги форумци, кой от вас се е опитвал да ги сънува? Опишете, моля ви, вашите усещания.


Пълна симбиоза с неорганичните при теб вече се е получила. Ти помоли да споделим усещания от този неорганичен – ето,
теб те огледа един виждащ. Това, което е видял говори за това, че твоите отношения с неорганичния не са аналог на историята на Синия Скаут. Те са аналог на Предизвикателят на Смъртта. Какво видя виждащия – на теб са ти заменили ядрото на твоя кокон. Вместо кехлибарена човешка енергия, при теб тя е станала вряща и свръхплътна белезникава енергия. Плюс, обвиваща ядрото, но не излизаща за пределите на кокона, в теб тече същата тази белезникава енергия. „Тече“- по-скоро се люлее насам-натам. Енергията в тази река е свръхтекуща. Твоя двойник е много добре осъзнан и стои до теб. Но неговите очи...те са черни. На всички видяни досега Двойници, които добре се осъзнават, очите им светят в ярък цвят. Двойник с черни очи създава впечаталенеи на абсолютна чуждеродност. На това място виждащия е почуствал опасност от дадена енергия и е прекратил огледа.
Това означава, че неорганичния е заменил кехлибарената ти енергия с бяла. Врящаат енергия е признак на това, че е дошла отделече. Предполагам, че си отдал своята човешка енергия на неорганичния и си взел неговата. При това думите "взел" и "дал" трябва да се възприемат така – ти си взел от неорганичния тази команда на Орела, която кара нишките енергия да вибрират на честотата на белезникавия цвят т.е. ти си изменил характеристиките на Вибриращите сили вътре в себе си, привеждайки ги към компромис с характерстиките на Вибриращите сили на заселилия се в теб неорганичен. Съответно вие сте станали неразделими. Такова в Толтекската Традиция са правели със себе си магове, известни като предизвители на смъртта. Затова те и помолих да видиш Правилото за неорганичните от дадения тип, тъй като с такива свойства на Вибриращите вътре в теб сили, ти си излязъл от Правилото за хората. И особено Правилото касаещо времето, което им е необходимо да разгърнат своята енергия в поток и съответно да станат готови да влязат в третото внимание. Например за неорганични от паралелен свят, това време може да е равно на няколко милиарда години. Тъмната енергия на неорганичните се разгръща много бавно от затворена структура в поток. Това е такова фундаментално свойство. Затова, например Арендаторът, който заменил напълно своята човешка енергия с енергията на тръбоподобните неорганични, удължил навлизането си в третото внимание с няколко милиарда години. Той дори и сега е затворена сфера тъмна енергия. Противоположна на това е светещата, човешката кехлибарена енергия, която се разгръща много лесно от затворена структура в поток. Затова хората имат потенциалната възможност мног бързо да влизат в третото внимание. Процесът им на подготовка може да заеме само 40-60 години, което за неорганичните значи мигновенно.
От друга страна, енергията не неорганичните е свръхплътна. Това е като къс неутронна звезда. Опрокидыватель (?) не може да пробие кокон, който се състои от толкова плътна енергия. Той ще издържи удъра. Съответно такъв човек може за несравнимо дълъг промеждутък от време да се абстрахира от хищническите нападки на Орела...което и означава да се предизвика смъртта. Както виждам ти си застанал именно на този път.
josemity
Активно сънуващ
 
Мнения: 338
Регистриран на: Нед Мар 29, 2009 2:20 pm

Re: Olly и Неорганичните

Мнениеот josemity » Пон Дек 06, 2010 12:16 pm

lexas написа:За ученият, куриера и човека на действието мога да се досетя какво означават, но сянката?


Lexas, четирите типа мъже са:
човек на действието
майстор на намерението
ученият
куриер=скаут
Спомни си тримата Хенароси и Елихио. Елихио е скаут.
Подробности чети тук (на английски)
http://www.spiritus-temporis.com/carlos-castaneda/significant-characters-in-castaneda-s-works.html
josemity
Активно сънуващ
 
Мнения: 338
Регистриран на: Нед Мар 29, 2009 2:20 pm

Назад към Срещи с духа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron