Влез    Регистрация

Исус Христос

Странните неща и случки
  • Автор
    Съобщение

Re: Исус Христос

Мнениеот nevil » Нед Ное 05, 2017 12:07 pm

Привет ..Веско :hi:
Абсолятните "глупости" който Си Ни написал.................поне така вероятно биха го квалифицирали повечето наши побратими...........звучи доста интересно и ако е в резултат на лично преживяване/усещане.............бихме могли да Сме Си полезни взаимно. Тук сме се събрали една шепа :think: ................."тиквеници" ;)) който смятат че ........живота е нещо повече от това което Ни предлага така наречената физическа реалност. Вижда се .......а и при Теб е така.............всички се стремим към многомернност но.............ако използвам квалификации по модел от работата на тримерния Ни ум .............постоянно се препъваме в тримерни модели. А ....не е така!
Някой от нещата които Си написал ............ги усещам близки, други....не. Нормално.
Тук някъде ............се намира и урокът за"истината" , степените и степента на осъзнаване.
Всяка степен си има своята необходима истина.
Странно но ..................сега се замислих ...............това дава смисъл на един от най противоречивите изрази...................колкото хора, толкова и истини.
Така че .............Добре дошъл. :yes:
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 176
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: Исус Христос

Мнениеот Веско » Пон Ное 06, 2017 1:03 am

Lexas :) не познавам в дълбочина КК, причината е, че когато започнах да го чета почти веднага се появиха и летачите. Решение за тях естествено той не предлагаше или поне такова каквото очаквах .

Тогава реших да се опитам да създам мисъл форма / етерен автомат/ която да ме пази. Спрях се на огромен лъв, дадох му име, характеристики, какво може да прави / например на бълва огън, да се клонира при нужда, да сменя формата ако е необходимо/. И започнах да си го представям около себе си в материалния свят, знаех че когато го захрана с достатъчно енергия той ще се появи в астрала. Така и стана. Предимството на тази мисъл форма е, че е лично наша и ни служи безпрекословно. Може да се използва за каквото се сетим, да ни пази / от летачи../, да и поставяме задачи /да намери някаква информация / и т.н.

Какво стана когато се появи летача, бях парализиран виждах го как се спуска над мен тогава си помислих за пазителят ми, който веднага се появи като друга тъмна сянка до мен / в нашия свят/ – която можех да управлявам с мислите си :) а какво стана с летача – хаха.

Това беше и причината / липсата на решение/ КК да загуби доверието ми.

Преди две години племенницата ми / на 5 години беше тогава/ имаше някакви страхове, сестра ми я научи как да си създаде пазител, интересното при нея беше, че тя започна след няколко дни да го вижда реален в нашия свят, дори научи и две дечица от градината едното си създаде орел, другото коте /децата наистина виждат ”въображаемите” си приятели/ . Бяха подлудили учителките :) Но за съжаление след няколко месеца след като и минаха страховете въпреки усилията ни спря да го вижда.

Вдъхновител, Nevil, основно личен опит / преживяване на границата на смъртта и много ОИТти/, скоро ще пиша, че стана късно.
http://apocryphal-academy.com/index.php
Веско
Скаут
 
Мнения: 2
Регистриран на: Вто Окт 31, 2017 10:09 pm

Re: Исус Христос

Мнениеот muskula » Нед Апр 26, 2020 4:58 pm

Много съм разочарован от решението на Джосемити да се откаже от воинският път. Горкото момиче, как са го вкарали в жалка религия.
А иначе беше перспективен воин.
Как е възможно човек да изпадне дотам, че да замени воинският път за...жалка религия???!!!
Как може Истината да има нещо общо с религия? И то овча такава...
Моите уважения към Исус Христос, но религията му не става. И това доколкото може да се каже че юдео-християнството има нещо общо с Христос.
Тази тема е много дълбока, и ако искате можем да я обсъдим, но тя не е за всеки. По-точно воинският път не е за всеки.
А религията е създадена изцяло за овце. Жалки и страхливи овце. Толкова жалки и страхливи, че чак да не ми се иска да бъда в "раят" с тях.
А аз напоследък откривам нови измерения на воинският път. Нови, невероятни неща.
И за пореден път се убеждавам колко много значи да си воин......
muskula
Активно сънуващ
 
Мнения: 108
Регистриран на: Чет Юни 23, 2011 12:25 pm

Предишна

Назад към Срещи с духа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта