Страница 1 от 1

За спасяването на света

МнениеПубликувано на: Сря Юли 06, 2016 10:40 am
от muskula
Спешно търся вещица за образуването на магическа двойка за спасяването на света. Става дума за съвместна работа по секретен магически проект. Момичето трябва да е младо, хубаво, с добре душа и да си има понятие от магия и енергии. Моля ви да се отнесете сериозно към тази обява понеже тука няма и капка бъзик..... Ако има сериозни момичета да ми пишат на ЛС колкото може по-бързо че няма време......

Re: За спасяването на света

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2016 9:37 pm
от nevil
Привет..... muskula
Мислех Си доста време .........защо ти е притрябвало да спасяваш света. Като се огледам..........то сама един свят е застрашен сериозно и това е човешкият. Той е колективно творение и отражение на вътрешният Ни свят. Много е компрометиран, от там трябва да се започне и е работа която Всеки трябва да свърши сам със Себе Си.
Иначе .......идеята Ти с вещиците е добра.
Ако на кастинга..........остане някоя вещичка в повече........така де ..........може да не е първа младост но..........както казваш Ти ...........да е с добра душа.......да дръннеш на лични.

П.п. И да може да готви!!! ;)) :thanks:

Re: За спасяването на света

МнениеПубликувано на: Съб Юли 23, 2016 10:29 pm
от Silviya M
V
Дон Хуан вече ме беше изправял пред дилемата, че не мога да помогна на себеподобните си по никакъв начин. Всъщност, според неговите разбирания, всяко усилие от наша страна да помогнем е тиранично действие, продиктувано единствено от собствения ни егоизъм.
Един ден, когато бях с него в града, аз вдигнах един охлюв, който беше насред тротоара, и внимателно го пъхнах под някакво пълзящо растение. Бях сигурен, че ако го бях оставил насред тротоара, минаващите хора рано или късно щяха да го стъпчат. Смятах, че като съм го преместил на сигурно място, го бях спасил.
Дон Хуан изтъкна, че предположението ми е лекомислено, защото неbbb съм взел под внимание две важни възможности. Едната беше, че охлювът може би е избягвал сигурна смjbърт чрез отравяне под листата на пълзящото растение, а другата възможност беше — охлювът да има достатъчно лична сила да прекоси тротоара. Чрез моята намеса аз не бях спасил охлюва, а само го бях накарал да загуби това, което с толкова усилия бе спечелил.
Поисках, разбира се, да върна охлюва обратно на мястото, където го бях намерил, но Дон Хуан не ми позволи. Той каза, че съдбата на охлюва била един идиот да пресече пътя му и да го накара да загуби инерцията си. Ако го оставя там, където съм го сложил, той може би ще е в състояние отново да събере достатъчно сила, за да отиде там, накъдето е бил тръгнал.

Re: За спасяването на света

МнениеПубликувано на: Нед Юли 24, 2016 10:04 pm
от вдъхновител
Невил тази кандидатка готви прекрасно ;8)

Re: За спасяването на света

МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2016 7:04 am
от nevil
Казваш........ готви прекрасно :think: ................а после.............дали няма и Аз да съм в казана??? :hm:
Моля, Моля..........това са си летачески номера :ha: и то посред бял ден :] ;))