Влез    Регистрация
  • Автор
    Съобщение

Nibiru, Planet X (Blue Star Kachina; Red Kachina)

Мнениеот Silviya M » Пет Фев 05, 2016 4:35 pm

In the Final days we will look up in our heavens and we
will witness the return of the two brothers who helped
create this world in the birthing time. Poganghoya is
the guardian of our North Pole and his brother
Palongawhoya is the guardian of the South Pole.
In the final days the Blue Star Kachina will come to be with
his nephews and they will return the Earth to its natural
rotation which is counterclockwise. Not far behind the twins
will come the Purifier – The Red Kachina, who will bring the
Day of Purification. On this day the Earth, her creatures and
all life as we know it will change forever.Изображение


Легендата на хопите за Блу и Ред Стар Качина (не се имат предвид конспиратевните теории за Орион и Сириус)

http://ufoholic.com/spanish-astronomers ... g-our-sun/


Изображение


http://ufoholic.com/the-hopi-indians-bl ... right-now/


Изображение


http://ufoholic.com/the-hopi-indians-bl ... ght-now/2/

Изображение

(Статиите са на английски език)

...

Отново за планетата Нибиру - откритията на испански учени за март 2016г. -

(Статията на руски език)

http://everfu.do.am/news/vnov_planeta_n ... 01-08-1676


И скептичното мнение на Космос бг

http://www.cosmos.1.bg/cosmos/2012-01-0 ... 6-16-54-16
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Nibiru, Planet X (Blue Star Kachina; Red Kachina)

Мнениеот Silviya M » Съб Фев 06, 2016 10:17 pm

Астрономи откриха отвъд Нептун суперземя. Нибиру?

http://bultimes.com/astronomi-otkriha-o ... ya-nibiru/
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Отново малко за Нибиру и петото слънце

Мнениеот Silviya M » Чет Дек 15, 2016 10:15 pm

Планетата Нибиру пътува към Земята. На коя дата е срещата?

https://novotopoznanie.com/planet-nibir ... e-meeting/

Български изследователски екип ни предостави своята версия и гледна точка по темата за планетата Нибиру и завръщането и в Слънчевата система. Разработката е изключително обемна, публикуваме я в съкратен вариант. В основата на изследването са материали от уважаваното списание „Наука“, НАСА, древни исторически, езотерични и астрономични текстове. Използвани са и други информационни данни присъствали в чужди и български издания. Писмото им започва така: „Здравейте господин Керев, изпращаме Ви информацията събрана до момента за Нибиру. Извиняваме се, че е толкова дълго, но всичко е свързано с една невидима нишка, която няма как да прекъснем. Сърдечни поздрави! Екипът на „Руническите надписи – Тайната история“: Рени, Мила и Стефан.

Да погледнем на Розетата от Плиска с други очи и да разберем, че тя е многопластов артефакт съдържащ в себе си информация от всички аспекти на науката и усъвършенстване на душата. Изхождайки от показаните артефакти беше лесно да разберем, че звездата на българите е свързана пряко с енергийните центрове на човешкото тяло, наречени в източните духовни учения чакри.


Като запознати с културата на духовните учения беше лесно да изградим двата модела. Духовният и физическият на Розетата от Плиска. Тя ясно показва, че нашите предци са кодирали в нея Окото на Вселената. Като при проектиране на звездите и извличането на информацията Слънцето се поставя в средата. Розетата от Плиска е умален модел на нашата Слънчева система и е пряко свързана с Астрологията. Взимаме под внимание и цикъла на прецесията на земната ос. Прецесията е промяна на наклона на оста (оттам и на равнината) на въртене на едно тяло.

Земната ос прецесира — върти се под наклон около оста на еклиптиката в посока, обратна на посоката на движение на Земята около Слънцето, с период приблизително 25 800 години.

След съобщението на НАСА за съществуването на Нибиру, наричана по различни начини, решихме да проследим въпросните артефакти и представяме нашата разработка проследявайки самите артефакти, техните проекции и информацията, която можем да извлечем.

Медиите тази година публикуваха масово следното съобщение: Издирването на Планета 9 – Нибиру, започва през 2003 г., когато астрономът Майк Браун наблюдава едно от най-отдалечените тела в Слънчевата система – Седна, чиято орбита е 900 астрономически единици или AU (1 AU е разстоянието между Слънцето и Земята). По-важното е, че Седна не се приближава на повече от 76 AU – на дистанция два пъти тази на Нептун. Браун и Батягин откриват още пет анамалии, любопитно струпани в небето. Учените осъзнават чрез продължително моделиране, че гравитацията на гигантска планета би отклонявала преминаващите обекти от техния път. Така ще оставя орбитите на останалата част събрани в противоположната страна на Слънчевата система. Планета Х, вероятно има 10 пъти по-голяма от земната маса, а обиколката и около Слънцето е с период над 15 000 години.

Според авторите на тази разработка разликите между теоретичната и действителната орбита на Слънцето и другите обекти в Слънчевата система може да се обясни с влиянието на Деветата планета. Удължената орбитата на Планета 9 е разстроила цялата система.

Изчисленията, направени от астрономите показват възможното съществуване на две орбитални равнини на Планета Х – Нибиру. Първата възможна равнина е умерено наклонена към еклиптиката, преминавайки близо до средната плоскост на четирите обекти от пояса на Кайпер, които не се държат както трябва, ако няма външни фактори. Втората възможна равнина е наклонена под ъгъл от 48 градуса към еклиптиката. Но поведението на някои обекти в пояса на Кайпер все още е различно от изчислението и в този случай. Накратко казано, моделът не е съвършен.

Наклона на Орбитата на Нибиру – Планета Х спрямо орбитата на другите планети е 30 градуса към Еклиптиката. За съжаление, тази хипотеза не помага на астрономите да разберат къде трябва да търсят Деветата планета. Напълно е възможно Деветата планета вече да е записана в изображенията на някои телескопи, а тези снимки са на разположение за проучване. Но заради слабата осветеност и бавното придвижване по видимото звездно небе, тази планета да не е забелязана.

В нашите разработки по темата Нибиру се включи астрофизикът Красимир Кръстев. Мадарският конник има пропорциите от свещената геометрия. За да видим какво е имало в този момент на небето трябва да обърнем пирамидата с върха на долу.


На снимката е изобразена и костенурката от Мадарския конник
Звездната проекция от Мадрският конник е позната на учените под името Sh2-106(Sharpless 2-106) или Ангелът на Галено. Това е мъглявина на емисиите в съзвездието Сигнус. Открита е през 1946 г. Центърът на мъглявината е дом на много млада звезда от голяма маса, заобиколена от диск от прах. Излъчването на тази звезда йонизира газа в близост до него, докато по-отдалечените региони просто отразяват неговата светлина.

На малко разстояние от централната област е много млада група от протони с ниска маса, доказателство, че те са активни в областта на няколко явления на звездообразуване. Най-широко приета оценка за разстоянието на облака е около 600 парсека (около 1950 светлинни години ). Тя е дом на много звезди кафяви джуджета, както е определяна и Нибиру. Оказва се, че телескопът Хъбъл я е заснел.

Занимавайки се от шест години с древното знание на нашите предци беше лесно да се досетим, че става дума за пророчество и трябва да направим всички земни проекции. Като едната проекция се прави при нормално положенеие, а другата под ъгъл от 30 градуса, когато Нибиру влезе в Слънчевата система.

Изчисленията, направени от астрономите показват възможното съществуване на две орбитални равнини на Планета Х – Нибиру. Първата възможна равнина е умерено наклонена към еклиптиката, преминавайки близо до средната плоскост на четирите обекти от пояса на Кайпер, които не се държат както трябва, ако няма външни фактори. Втората възможна равнина е наклонена под ъгъл от 48 градуса към еклиптиката. Но поведението на някои обекти в Пояса на Кайпер все още е различно от изчислението и в този случай, така че моделът не е съвършен.

За съжаление, тази хипотеза не помага на астрономите да разберат къде трябва да търсят Деветата планета. Напълно е възможно Деветата планета вече да е записана в изображенията на някои телескопи, а тези снимки са на разположение за проучване. Но заради слабата осветеност и бавното придвижване по видимото звездно небе, тази планета да не е забелязана още на изображенията.

Срещата Нибиру – Земя, според изчисленията на Красимир Кръстев.

Базови данни: Нибиру навлезе в Слънчевата система на 03 ноември 2016 г. Към днешна дата, 19 ноември 2016 г. остават още 539 дни до най-голямото Сближаване със Земята.

Най – голямото сближаване ще е на 12 май 2018 г. Тези разчети са направени на базата на изчисления, че: Нибиру навлезе в Слънчевата система на разстояние 64,0155 AU/астрономически единици/.
Нибиру се движи със скорост 200 км./секунда. Нибиру изминава за един земен ден разстояние от 17 280 000 км. Нибиру изминава една AU/астрономическа единица/ за 8, 657 дни. Нибиру ще пресече орбитата на Сатурн след 455 дни. Нибиру ще пресече орбитата на Юпитер след 493 дни.
За какво говори Розетата от Плиска според Кръстев.
1. Обиколка до най-далечната точка зад Сириус Мъглявината Шарплес 2-106-22110 години;
2. Обиколка в Слънчевата система 3685 г.
3. Дата от момента на влизане в Слънчевата система до най близката точка със Земята-1 година, 106 дни, 56 часа и 06 минути;
4. Най-близката точка 30 градуса под Екватора.


Геомагнитно влияние на Нибиру върху Земята
Това ни даде основание да изчислим геомагнитните аномалии по метода на предците ни за картографиране използвайки магнитните полета на Земята и Нибиру и определяйки пресечните им точки. Това са геомагнитните аномалии, които ще са факт при сближаването.

Работим все още по въпроса, но информацията до момента се покрива със случващото се по Земята. Изводите оставяме на Вас.

НП/ ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ
Последна промяна Silviya M на Пет Дек 16, 2016 5:36 am, променена общо 1 път
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Nibiru, Planet X (Blue Star Kachina; Red Kachina)

Мнениеот Silviya M » Чет Дек 15, 2016 10:27 pm

http://www.pan-bg.com/articles.php?id=830


81-то Ноосферно Писмо


Публикувана от Vaseto (PAN Bulgaria)
На 18.10.2016 г. и видяна 428 пъти

Размер на шрифта: a a a
Добре дошли в Само-Съществуваща Луна с 81-то издание на Ноосферния Бюлетин на Фондацията на Закона за Времето, 2016 година

Нищо не може да спре въображението на визионерите, да предвиждат една цивилизация, чието ядро е система от телепатични технологии.
- Хосе Аргуелес/Валум Вотан

Добре дошли в Само-Съществуваща Луна на формата! Това е четвъртата Луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето. В Само-Съществуваща Луна, с тотем Сова, ние се питаме: Каква форма ще приеме нашето служене? На 18-ия ден от тази Луна (4 Ноември 2016 г.), ние завършваме 812-дневния Цикъл на Слънчевото Съзнание. Това е безпрецедентно време. Тази Луна е ключова, в нея се дефинират нови структури на световната сцена. 812-дневният Цикъл ни направи свидетели на фалшивата решетка/система, разкриваща се с ускорени темпове. Основните вярвания биват разбити, а масовото разочарование се случва сега. В последния ден (4 Ноември 2016 г.), на този 812-дневен цикъл е Кин 60, Жълто Галактическо Слънце, Галактическата Рождена сигнатура на Пакал Вотан, от чиято гробница е получено цялото маянско знание. Пакал означава "слънчев щит". Очаквайте на този ден, да получите съобщение от Beyond (отвъдното, зад завесата).

На този ден, ще са изминали 1414 дни след 21 Декември 2012 година. Четири дни по-късно (на 8 Ноември 2016 г.) са насрочени президентските избори в САЩ, след едно завъртане от (260 дни, Цолкин) предстои новата година на Жълтото Кристално Семе, Кин 64.

В рамките на тази президентска кампания в САЩ, както виждаме, участват още веднъж четирите ключови планети: Maрс (страх от смъртта), Малдек (табу на пола), Сатурн (алчност и материализъм) и Юпитер (злоупотреба с властта). Галактическите знания и мисията ни повеляват бързо ускоряване, успоредно с разгръщането на световните събития и машинната технология. Наш дълг е да останем синхронизирани с Източника, нашето Основно Ядро.

Тази Луна ние също ще стартираме четвъртото сърфиране с Програмата за Навигация TimeSpace. Този рейд е посветен на култивирането на нашето дву-измерно (тяло на съновиденията). В този рейд ще се научим да се придвижваме с енергийния поток от центъра на Вселената, черпейки енергия от Източника и проектирайки я на Земята. Останете на линия за реализацията на Четвъртото TimeSpace!

Добре дошли в Само-Съществуващата Луна на ФорматаЗвездни Синхроничности

Продължавайки нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Годината на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.), тази Само-Съществуваща Луна съответства на Kин 251, Синя Само-Съществуваща Маймуна:

Аз определям, за да играя, измервайки илюзията.
Аз уплътнявам Преобразуването на Магията със самостоятелния тон на Формата.
Аз съм воден от силата на Реализацията.

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Kин 251, Синя Само-Съществуваща Маймуна:

Kин 251, Синя Само-Съществуваща Маймуна (SP Венера) се подкрепя от Kин 108, Жълта Само-съществуваща Звезда (GK Венера); Управлява се от силата на Kин 147, Синя Само-Съществуваща Ръка (GK Земя); Получава предизвикателствата от Кин 121, Червен Само-Съществуващ Дракон (GK Нептун); и получава скритата/окултна подкрепа от Kин 10, Бяло Планетарно Куче (SP Meркурий).През тази Луна четири-измерното планетарно влияние е на Венера, Нептун, Земя и Меркурий. В игралното поле на Телектонон орбитата на Meркурий поддържа Схема 1: Схема за презареждане Алфа - Омега ; Венера и Нептун заедно поддържат Схема 2: Обединена памет/схема на инстинктите; както и орбитата на Земята поддържа Схема 3: Телектонон - Говорящата Тръба на Духа на Земята.

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Схема за презареждане Алфа - Омега (1-ва Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – Сили на вътрешно просветление и мета-съзнателни телепатични умения (Плутон/Жълто Слънце); Инстинктивни сили на самопречистване и самолечение (Meркурий/Червена Луна).

SP (Слънчево - Пророческо Издишване) – Самостоятелно-възстановителни сили на мета-съзнателния ред на реалността (Плутон/Синя Буря); Инстинктивни сили на състрадание и колективно обединение (Meркурий/Бяло Куче).

Обединена памет/схема на инстинктите (2-ра Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – космическа памет/акашови кодове за достъп/сила на цялостно припомняне (Нептун/Червен Дракон); Инстинктивни + вродени естетически и структурни конструкции и умения (Венера/Жълта Звезда)

SP (Слънчево - Пророческо Издишване) – супер- сила на космическо самадхи (Нептун/Бяло Огледало); инстинктивни сили на вродения космически магнетизъм (Венера/Синя Маймуна).
Схема на Телектонон - Говорящата Тръба на Духа на Земята (3-та Схема):

GK – Вродени телепатични духовни програми (Уран/Бял Вятър); Инстинктивни био-телепатични структури на знание (Земя/Синя Ръка).


SP – Телепатични сили на времето за пътуване между измеренията + между-измерна навигация (Уран/Червена Земя) ; Инстинктивна свободна воля на мъдростта на божествения план (Земя/Жълт Човек).

*Забележка: Разрушените схеми представляват фокуси на кармичните отломки от всички изгубени светове, тъй като те се съдържат в орбитите на планетите Малдек (астероидния пояс) и Марс. Възстановяването/Ремонтът на тези схеми е основна цел на кодовете на Закона за Времето и 13-Лунния календар. Поправянето/активирането на тези схеми представлява постигане на Слънцето на следващия етап на еволюцията, и влизане в космическата цивилизация.

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИСинхроничности на Звездните Пътешественици – Четвърта Луна с Тотем Сова от Годината на Синята Спектрална Буря

Дали, Ден 1 - Кин 43, Синя Само-Съществуваща Нощ (18 Октомври 2016 г.) Ден 795 от 812
Добре дошли в Само-Съществуващата Луна! Тотемът за тази луна е совата на мъдростта, която ни пита: Кой кой е? Кои сме ние? Какви искаме да станем? Същественото тук е, че сме в състояние да чуем гласа на нашата същност. Всичко зависи от това. Тази Луна включва в себе си 6 Портала за Галактическа Активация: Първият е днес -определям, за да мечтая/сънувам… Синя Само-съществуваща Нощ (18 Октомври 2016 г.), в първия ден на Луната, резониращ през цялата Луна под формата на Портал за Галактическа Активация. Вторият Портал е на Kин 50, Бяло Спектрално Куче (25 Октомври 2016 г.); третият Портал - кин 51, Синя Кристална Маймуна (26 Октомври 2016 г.); четвъртия Портал е на Kин 58, Бяло Ритмично Огледало (2 Ноември 2016 г.); петият Портал е на кин 64, Жълто Кристално Семе (8 Ноември 2016 г.); и шестият Портал е на Kин 69, Червена Само-съществуваща Луна (13 Ноември 2016 г.). За тези от вас, които проследяват цикъла на 1 Луна = 1 Kин, описан в Лунните Кодове, имайте предвид, че тази четвърта Луна е "Синя Само-Съществуваща Маймуна" - Луна, която прилича на отдавна изгубения брат от Първия Ден на 4-та Луна: Синя Само - Съществуваща Нощ!

Дали, Ден 8 - Кин 50, Бяло Спектрално Куче (25 Октомври 2016 г.) Ден 802 от 812
Втори галактически Портал за активиране на Луната: Разтваря се, за да обича ... Днес също отбелязваме окончателното финализиране на третия трансформиращ етап от 65-дневния Бял Галактически Спектър: Сезон на Любовта ... пет дни по-късно ще започне Синия Галактически Спектър: Сезон на Виденията.

Сели, Ден 9 - Кин 51, Синя Кристална Маймуна (26 Октомври 2016 г.) Ден 803 от 812
Трети галактически портал за активиране на Луната: Посвещавам, за да играя ... Kaли, Ден 11 - Кин 53, Червен Магнитен Небесен Странник (Скайуокър) (28 Октомври 2016 г.) Ден 805 от 812

Днес започва 52-дневният Бял Северен Замък на Пресичането: Двор на Смъртта (Пречиства Воина). Това е 5-тия 13-дневен Вълнов Модул на Червения Небесен Странник, първият(иницииращ) ВМ от Белия Северен Замък на Пресичането – Племето на Небесния Странник инициира пресичането чрез силата на пространството – да си спомним истината за слънчевия Maрс... Този 52-дневен Замък ще приключи на Кин 104, в 6-та Ритмична Луна (18 Декември 2016 г.). Този ВМ ще приключи на Кин 65, Червена Космическа Змия в Само-Съществуващата Луна, 23 Ден (09 Ноември 2016 г.).

Лими, Ден13 - Кин 55, Син Електрически Орел (30 Октомври 2016 г.) Ден 807 от 812
Новолуние. Днес също започва 65-дневния Сезон на Орела, Сезон на Виденията: Син Галактически Спектър. Този цикъл завършва на Кин 119, Синя Лунна Буря – в 6-та Ритмична Луна, 21 ден (02 Януари 2017 г.).65-дневни цикли (галактически сезони или спектри)

Дали, Ден 15 - Kин 57, Червена Обертонова Земя (1 Ноември 2016 г.) Ден 809 oт 812
Днес е 24-тият ежегоден "Призив за Световен Мир от Всемирното Братство" в Истанбул, Tурция. Днес е Третият Ясен Знак на Пакал Вотан. Капака на Саркофага на Пакал Вотан показва 13-те Ясни Знаци и местоположението им по ръба на капака. Tази Луна съдържа три Различни Дни с Ясните Знаци на Пакал Вотан ... (15, 16 и 18 Ден на Четвърта Луна)Сели, Ден16 - Kин 58, Бяло Ритмично Огледало (2 Ноември 2016 г.) Ден 810 oт 812
Четвърти Галактически Портал за Активиране в Четвърта Луна: Oрганизира се, за да отрази... Днес също е Втори Ясен Знак на Пакал Вотан. Tова е галактическата сигнатура на реинкарнацията на Пакал Вотан ...

Kали, Ден 18 - Kин 60, Жълто Галактическо Слънце (4 Ноември 2016 г.) Ден 812 oт 812
Ясен Знак на Пакал Вотан и финален ден на 812-дневният Цикъл на Слънчевото Съзнание... Tова е галактическата сигнатура на инкарнацията/раждане на Пакал Вотан... Днес можем да се свържем чрез Самостоятелния Три-измерен (3D) Пулсар на Разум-Формата със следващия Ден за Галактическо Активиране от Луната - Жълто Кристално Семе, Кин 64…

Дали, Ден 22 – Kин 64, Жълто Кристално Семе (8 Ноември 2016 г.)
Пети Портал за Галактическо Активиране - Жълто Кристално Семе, Кин 64 - универсализира осъзнатостта (информираността)… Ден за Президентски Избори в САЩ…

Гама, Ден 24 - Kин 66, Бял Магнитен Съединител на Световете (10 Ноември 2016 г.)

Днес започва 6-тият 13-дневен Вълнов Модул на Белия Съединител на Световете, вторият (пречистващ) ВМ oт Белия Северен Замък на Пресичането – Двор на Смъртта. Племето на Съединителя на Световете пречиства пресичането чрез силата на смъртта – да си спомним истината за галактическия Maрс... Този ВМ ще приключи на Кин 78 - 13. Бяло Космическо Огледало в Пета Обертонова Луна, 8 Ден (22 Ноември 2016 г.).

Лими, Ден 27 - Kин 69, Червена Само-Съществуваща Луна (13 Ноември 2016 г.)
Портал за Галактическо Активиране. Шести последен Портал за тази Луна: определям, за да пречиствам…

Силиo, Ден 28 - Kин 70, Бяло Обертоново Куче (14 Ноември 2016 г.)
Пълнолуние, Ден за глобална медитация „Дъгов Мост”.Кодове на Хептадните Пътеки за Само-Съществуваща Луна на Формата

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Космическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:Седмица 1 - Иницииране

Хептада 13: Духът развива Пророчеството
(Дали, Ден 1 - Силио, Ден 7 / 18 - 24 Октомври 2016 г.)
Седмица 2 - Пречистване

Хептада 14: Магията пробужда Пророчеството
(Дали, Ден 8 – Силио, Ден 14 / 25 - 31 Октомври 2016 г.)
Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 15: Мъдростта пренася Пророчеството
(Дали, Ден 15 – Силио, Ден 21 / 1 - 7 Ноември 2016 г.)
Седмица 4 - Съзряване

Хептада 16: Осъзнаването развива Безвремието
(Дали, Ден 22 – Силио, Ден 28 / 8 - 14 Ноември 2016 г.)


Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Nibiru, Planet X (Blue Star Kachina; Red Kachina)

Мнениеот Silviya M » Вто Яну 17, 2017 2:10 pm

Екип от български изследователи прави впечатляващи открития

Нашите предци са ни оставили цялата ни история, дори предупреждения за катаклизъм, предстоящ в близката година – преминаването на планетата Нибиру, която нашият екип доказа с помощта на древното познание. Обединихме нашата информация със съвременната наука. Разполагаме с данни, за които и самата НАСА само предполага, и доказахме, че съвременната наука е изчерпана. Тя няма какво ново да покаже, ако не се върне към връзката духовност - наука, това, което правим ние. Ето и научните данни, подготвени от екипа и Красимир Кръстев, нашият астрофизик:

Нибиру – Земя – Срещата:
Нибиру навлезе в Слънчевата система! На 23 декември 2016 г. беше на 30 астрономически единици от Слънцето до орбитите на Нептун и Плутон с тази особеност, че Нибиру е под плоскостта на планетите от Слънчевата система под ъгъл от 30 градуса. Параметрите за Нибиру, до които достигна екипът са –
1. Период на обиколка около Слънцето = 3685 г.
2. Нибиру се движи по силно сплесната елипса с ексцентрицитет 0,99.
3. Най-отдалечената точка от Слънцето /ахелия/ е на разстояние 477,2 астрономически единици - там Нибиру се движи най-бавно, със скорост 5,5 км. в секунда.
4. За сравнение - при преминаване през перихелия /най-близката точка до Слънцето/ ще се движи със скорост - 370 км. в секунда! /Слънцето обикаля около центъра на Галактиката със скорост 250 км. в секунда, а Земята обикаля около Слънцето със скорост = 30 км. в секунда! /
5. С приближаването на Нибиру към Слънцето, скоростта му на движение се увеличава непрекъснато /съгласно Законите на Кеплер/.
Това, което изчисли Екипът е:
Нибиру ще се намира до орбитата на Сатурн и на 30 градуса под нея на 13 октомври 2017 г. Нибиру ще достигне орбитата на Юпитер на 27 ноември 2017 г. и от този момент започва НАЙ-важният, сюблимният момент! Около 30-35 дни ще бъдат необходими на Нибиру да достигне точката на пресичане на орбитите на планетите - това е краят на 2017 и първите 2-3 дни на 2018 г. След това, с "бясна скорост" - 10 пъти по-голяма от скоростта на Земята, Нибиру се насочва към перихелия /най-близката точка със Слънцето!/ - за достигането й ще са му необходими 40 -45 дни! Следва най-критичният период за Земята, преминаване през перихелия и обратно излизане през точката от плоскостта на орбитите на планетите, също за период от 40-45 дни в периода 08 февруари - 23 март 2018 г. В този период Нибиру и Земята ще са най-близо! За съжаление, не може да се определи, все още с абсолютна точност, разстоянието между двете тела, но ще е от порядъка на 1-2 астрономически единици! Има още един изключително важен параметър, който трябва да се изчисли и това е масата на Нибиру! Според Батигин и Браун /мнението, на които се споделя и от НАСА, и е публикувано в „Астрономикъл Джърнал“ на 20 януари 2016 г./ масата на Нибиру е 10 пъти по-голяма от масата на Земята. Този параметър е изключително важен, за да се определи въздействието на Нибиру върху Земята при преминаването през Земната орбита и през перихелия! А, ако Батигин и Браун не са прави /защото никой от съвременните астрономи НЕ Е наблюдавал Нибиру!/ и Нибиру е с размерите и масата на Юпитер - около 300 земни маси?! Това е възлов параметър, който ще стане ясен в момента на започване на реални наблюдения на Нибиру! Колкото по-бързо толкова по-добре!

http://patriciakirilova.blogspot.bg/201 ... st_16.html
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Nibiru, Planet X (Blue Star Kachina; Red Kachina)

Мнениеот Silviya M » Съб Фев 11, 2017 8:54 pm

http://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/1 ... 70345.html


Тя е периодична комета, което означава, че се появява по план около Слънцето. Спектакълът може да се види от Земята на всеки пет и една четвърт години.

Кометата се очаква да бъде видима с бинокъл, особено по време на най-близкия си подход към Земята на 11 февруари, но ако използвате телескоп, ще имате по-голям шанс да видите нейното синьо-зелено сияние....

2011 г. Земята е била в много по- голяма опастност, но кой да знае. :sleep:
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Nibiru, Planet X (Blue Star Kachina; Red Kachina)

Мнениеот Silviya M » Нед Фев 12, 2017 8:46 am

Кодът на Нибиру. Дванадесетата планета предвещава нова епоха

B ocнoвaтa нa peлигиoзнитe вяpвaния и acтpoнoмиятa нa дpeвния cвят cтoялo yбeждeниeтo, чe Двaнaдeceтaтa плaнeтa, „плaнeтaтa нa бoгoвeтe“, e ocтaнaлa в Cлънчeвaтa cиcтeмa и нeйнaтa вeличecтвeнa opбитa пepиoдичнo я вpъщa близo дo Зeмятa. Πиĸтoгpaмaтa нa Двaнaдeceтaтa плaнeтa „Πлaнeтaтa нa ĸpъcтoпътя“, e ĸpъcт. B ceмитcĸитe eзици тoзи ĸлинoпиceн знaĸ, ĸoйтo cъщo oзнaчaвa „Aнy“ и „бoжecтвeн“, ce e paзвил в бyĸвaтa „тaв“, ĸoятo oзнaчaвa „знaĸът“. Bcичĸи нapoди нa дpeвния cвят cмятaли пepиoдичнoтo пpиближaвaнe нa Двaнaдeceтaтa плaнeтa зa пoличбa зa ĸaтaĸлизми, гoлeми пpoмeни и нoви eпoxи. Mecoпoтaмcĸитe тeĸcтoвe гoвopят зa пepиoдичнaтa пoявa нa плaнeтaтa ĸaтo oчaĸвaнo, пpeдвидимo и видимo cъбитиe: „Beлиĸaтa плaнeтa: пpи пoявaтa cи, тъмнoчepвeнa. Heбeтo тoй paзпoлoвявa и cтaвa Hибиpy“.

Mнoгo тeĸcтoвe, ĸoитo oпиcвaт пpиближaвaнeтo нa плaнeтaтa, пpeдcĸaзвaт ĸaĸвo влияниe щe oĸaжe тя въpxy Зeмятa и чoвeчecтвoтo. P. Kaмбъл Toмпcън („Cвeдeния нa мaгьocницитe и acтpoлoзитe oт Hинeвия и Baвилoн“) цитиpa няĸoлĸo тaĸивa пaмeтниĸa, ĸoитo пpocлeдявaт движeниeтo нa плaнeтaтa, дoĸaтo „зaoбиĸaля мяcтoтo нa Юпитep“ и cтигa дo ĸpъcтoвищeтo, Hибиpy: „Koгaтo oт мяcтoтo нa Юпитep плaнeтaтa пpoдължи нa зaпaд, щe дoйдe вpeмe нa cигypнocт. Блaг миp щe ce възцapи нa Зeмятa. Koгaтo oт мяcтoтo нa Юпитep бляcъĸът нa плaнeтaтa ce ycили и в знaĸa нa Paĸa cтaнe Hибиpy, Aĸaд щe пoтънe в изoбилиe, мoгъщ щe e цapят нa Aĸaд. Koгaтo Hибиpy дocтигнe нaй-виcoĸaтa cи тoчĸa, cигypнocт щe цapи нa Зeмятa, вpaжecĸитe цape щe ce yĸpoтят, бoгoвeтe щe пpиeмaт мoлитвитe и щe чyвaт жалбите им.
...
Днec yчeнитe знaят, чe имa бeзбpoй гaлaĸтиĸи ĸaтo нaшaтa, ĸoитo ce cъcтoят oт бeзчeт звeзди ĸaтo нaшeтo Cлънцe, c acтpoнoмичecĸи бpoй плaнeти, ocигypявaщи вceвъзмoжни ĸoмбинaции oт тeмпepaтypa, aтмocфepa и xимичecĸи вeщecтвa, дaвaщи милиapди шaнcoвe зa живoт. Te cъщo ca ycтaнoвили, чe нaшeтo мeждyплaнeтнo пpocтpaнcтвo нe e пpaзнo. Haпpимep в Kocмoca имa вoдни мoлeĸyли, зa ĸoитo ce пpeдпoлaгa, чe ca ocтaнĸи oт oблaци oт лeдeни ĸpиcтaли, oчeвиднo oбгpъщaщи звeздитe в paннитe cтaдии oт тяxнoтo paзвитиe. Toвa oтĸpитиe пoтвъpждaвa мнoгoĸpaтнитe cпoмeнaвaния в мecoпoтaмcĸитe тeĸcтoвe зa вoдитe нa Cлънцeтo, ĸoитo ce cмecили c вoдитe нa Tиaмaт. B мeждyплaнeтния Kocмoc cъщo ca oтĸpити ocнoвнитe мoлeĸyли нa живaтa мaтepия и тoвa oпpoвepгaвa твъpдeниeтo, чe живoтът мoжe дa cъщecтвyвa caмo пpи oпpeдeлeни aтмocфepни или тeмпepaтypни ycлoвия. Heщo пoвeчe, oтxвъpлeнa e идeятa, чe eдинcтвeн изтoчниĸ нa eнepгия и тoплинa зa живитe opгaнизми e Cлънцeтo.

Taĸa ĸocмичecĸият ĸopaб „Πaйъниъp 10“ ycтaнoви, чe мaĸap дa e мнoгo пo-oтдaлeчeн oт Cлънцeтo, Юпитep e тoлĸoвa гopeщ, чe тpябвa дa пpитeжaвa coбcтвeни изтoчници нa eнepгия и тoплинa. Kaтo ce имa пpeдвид тoвa, oпиcaниятa нa Двaнaдeceтaтa плaнeтa в дpeвнитe тeĸcтoвe ĸaтo „oблeчeнa в cияниe“ пpидoбивaт нeщo пoвeчe oт пoeтичнo знaчeниe. Tя винaги e билa oпиcвaнa ĸaтo cияйнa плaнeтa — „нaй-cияeн oт бoгoвeтe e тoй“ — и изoбpaжeниятa й я пpeдcтaвят ĸaтo лъчиcтo тялo. Двaнaдeceтaтa плaнeтa мoжeлa дa гeнepиpa coбcтвeнa тoплинa и дa я зaдъpжa, блaгoдapeниe нa aтмocфepнaтa cи oбвивĸa.

https://novotopoznanie.com/the-code-of- ... s-new-era/
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Назад към Отворена практика - на крилете на намерението

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron