Влез    Регистрация

Виждане в друг човек

За всичко, за което няма подходящ раздел
  • Автор
    Съобщение

Виждане в друг човек

Мнениеот newage » Вто Юни 30, 2015 5:19 pm

Здравейте. Отново пиша в раздел "Други", защото за това, което ще ви опиша няма раздел. Освен ако не откриете раздел "Виждане" :-)
Защото няма как да го нарека другояче. Не съм срещал описана някъде подобна опитност. Ще ви разкажа накратко.

Идва при мен приятел с молба за съвет. Живота му объркан, той голям човек, гони 50-те, работи в Бразилия. Там се е забъркал с някаква жена, обещал й брак, а самият той не знае какво става с него и защо иска това.

Аз реших да "погледна" в него. Нямах идея какво точно искам, просто се осъзнах в него. И за мое изумление той ми се разкри като отворена книга, все едно чета чужд хард диск през мрежата (това само за компютърджии :)) В смисъл ползвах познатите инструменти като припомняне, но вече си спомнях НЕ моя, а НЕГОВИЯ живот. Видях детството му, баща му, майка му - той беше компакт дискът, а осъзнаването ми - лазерният лъч. Където го позиционирам, там чете. А виждането бе подобно на фантазия, в смисъл като образите, които виждате, когато живо фантазирате нещо. С тази разлика, че не фантазирах аз. Виждах фрагменти от детството, студентските години и т.н. Когато се "взра", т.е. фиксирам вниманието в даден етап, започваха да изпъкват детайли от този период.

Това ми беше за първи път, може би съм го можел и преди, но никога не ми бе хрумвало да го сторя. И, разбира се, не повярвах, мислех че си измислям, защото нещата много приличат на фантазиране. Но той потвърди каквото виждах от миналото му...
Информацията идваше смесено - под формата на символика, безмълвно познание и ярки картини. Видях причината за проблема му - баячка някъде поколения назад, по линия на майка му, е нарекла (т.е. направила е магия) родът на майка му да се продължи на всяка цена. И сега виждах този егрегор (магия) създадена от нея, залепнал към жизнената му линия, и го моделира, манипулира, насочва го да си намери жена, за да продължи рода. Като в същото време го предпазва от всякакви болести и нещастия. Беше много интересно!

Сега започва интересната част. "Обърнах погледа" си към бъдещето, защото това го интересуваше. С механизма на припомняне се насочих към бъдещето, все едно си го спомнях. И изникнаха пред мен жизнените му пътища. Не един, а много, които се разклоняваха, като потенциални възможности. Като тунели. "Надниквам" в един и го виждам остарял, с тази жена, с която иска да се жени, разхождат се в парк, две момиченца с дълги коси тичат до него и т.н. Надниквам в друг и го виждам със непозната жена, с която ще се запознае на парти. Оттам се прехвърлям в тази реалност, виждам къщата й, близо до океана, всичко с най-големи подробности. Тя е изключително духовен човек, има детенце и т.н. Видях го и в други възможни ситуации. От избора му зависеше в коя от потенциалните реалности ще попадне.

Разбирате ли - всичко звучи толкова абсурдно, че бихте казали - сънувал си нещо. Може би да, може би не.

След това приложих същото с една жена, която също беше объркала живота си. И видях много интересни неща и най-интересното - видях предишни прераждания - прескачах от едно в друго, с подробности, с информация. Виждах я в различни житейски роли, в различни епохи. Виждах я със сегашните й приятели и близки хора, но в предишните животи. Знам, мнозина тук не вярват в прераждането. Аз не знам какво да кажа, само ви казвам какво видях.

Интересно ми беше всичко това - виждане ли, фатназия ли - това исках да разбера. Приятелят ми беше :wow: - дойде за съвет, а вместо това аз му разказах и миналото и бъдещето :] Всичко беше толкова откачено, не знам дали ми повярва на виденията за бъдещето...

Да вметна - процеса е МНОГО енергоемък, особено "взирането". Колкото по-надалеч или назад в миналото, толкова повече енергия е нужна - усещането е като да плуваш в каца със мед. Без енергия не се получава.

Някой чувал ли е или имал ли е подобна опитност?
Последна промяна newage на Сря Юли 01, 2015 10:31 pm, променена общо 2 пъти
Безусловната любов е нашият пропуск към Вселената
Аватар
newage
Активно сънуващ
 
Мнения: 153
Регистриран на: Съб Дек 31, 2011 6:01 pm

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот Silviya M » Вто Юни 30, 2015 9:13 pm

Да, мога да знам, от какво са болни, какъв етап са – млади/стари Души, и кога ще умрат. По-различно е. Не се „взирам“ в тях, защото – дори от този кръстопът „сега“ (мястото на свободната воля) да се гледа и да бъдат упътени (подпомогнати, по какъвто и да било начин) – те сами си избират Пътя, по който са решили да умрат.

Освен това не можеш да бъдеш сигурен на 100% - през него ли гледаш, или той знае за друг човек (миналите животи негови ли са, защото, и той самия не знае със сигурност и при регресия), както и да предотвратиш на трети човек (може и повече) намесата в „избора“ на този, в когото се „взираш“. Обикновените хорица си падат по някаква си „бяла магия“, като си мислят, че по този начин правят чудеса. Както добре се вижда – човекът е объркан и се лута. А случаи такива има много.

Тази дума „взирам“ е най-точната. Действително прилича на лъч, с който, като че ли ровиш в него. Знаенето може да дойде под най-различна форма – от Гласът на Сънния Пратеник – до картинка/видео, мирис, вкус, или друго. Ако не желаеш да го правиш не значи, че Сънния Пратеник няма да ти каже.

Тия егрегори са воладорес. Болестите също. И те могат да се отлепят и махнат. Трябва много много да се внимава, въпреки че това винаги ме е дразнило – някой, когато каже „Внимавай!“. Когато е, като по детски – не е проблем, обаче всяко задълбочаване и „вземане на сериозно“ (ЧСЗ) прави лоши шеги. Да не казвам поразии. Вземането на сериозно идва от „Внимавай“ – харчи се енергия, за нищо не ти е нужно, след като не винаги можеш да доведеш нещата до красива, щастлива развръзка. Следват разочарования. Това е практика, но не е Пътя.

:innocent:
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот Silviya M » Сря Юли 01, 2015 1:00 pm

Една смешна случка. Преди две лета една близка се страхуваше от полета със самолет до чужбина. Щом ме видеше насаме питаше – „Добре, де, не измисли ли нещо за мое успокоение.“. Отговарях й, че нищо не съм й измислила. Така няколко пъти. Накрая й казах – „Ок – измислих ти. С теб ще пътуват двама души, много мили хора. През целия път ще говорят с теб и няма да усетиш, кога ще пристигнеш. Жената ще е облечена със светла жилетка, синя.“

По-късно разбрах, че действително е имало двама души с нея. Така се е случило. Разговаряли са от преди да тръгне самолета, докато пристигнат там. Пили кафе. Когато са искали да си разменят телефони, на нейния телефон батерията била паднала, другият телефон бил вън в колата и така нататък. Струва ми се, че и нищо за писане не намерили, а после забравили. Докато жената и приятелят й нещо са търсили, хората са тръгнали за своя транспорт. Сякаш никога не ги е имало.

Когато се видяхме на живо, моята близка се сърдеше (шегуваме се с това), че не съм познала, с какъв цвят жилетка е била облечена жената... Всъщност е била със светло-зелена.

:pshu: :rofl:
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот вдъхновител » Сря Юли 01, 2015 3:22 pm

Я че цветно е станало при вас ;))
добре е е е ......ето и от мен един ,два нюанса :yes:
Свързано е с последните семинари на които присъствах а именно Теория на Когиталността.
http://online.cogitalnost.com/
Това е техния сайт в случай че някой е любознателен.
Та в тези три дена имах удоволствието да се запозная с куп интересни неща.......едно от които в детайли може да прочетете от тук...http://online.cogitalnost.com/self-training/regression/ :yes:
Та да не влизам в теорията а направо резултата от така наречената регресия си беше направо ........ :joy:
в група от шест човека все новобранци на база дадената методика вкарвахме всеки един в нулева точка от която всеки получи отговор на интересуващи го въпроси.Очевидно информацията вървеше под формата на образи и не само в човека, който търпеше регресия но и в другите........просто без коментар.
Но това е най лесната методика за нека го кажем ограничен достъп. Това което описва NEWAGE е достъпно с информацията от ... http://online.cogitalnost.com/self-trai ... eal-gland/
в този случай е необходимо известно количество работа за да се влезе в енергийния свят.Та върху това работя аз в момента и се надявам на успех.......поздрави на NEWAGE за успеха и на Liar за прекрасно формулираното допълнение много се изкефих :yes:
Бих добавил по повод на нещата, които се виждат в нулевата точка ....... като спомени от минали животи ,че така по лесно го приема рационалния ум работещ в линеен режим/минало, настояще и бъдеще/.От гледна точка на ТУК и СЕГА това са паралелни прераждания ,които служат като една визуализация един индивид да осъзнае проблем с който се е сблъскал и не намерил решение.Ако използвам КК просто разширяване на познатото за сметка на непознатото.По въпроса с бъдещите вероятности на проявление на живота.........това че нещо е дадено не значи че ще го ползваме :think: ама защо е така...... :hm: вярно свободна воля :joy: :joy: :joy:

Ле ле е е е е този е много добър"Башар: Не съществува такова нещо, като предсказване на бъдещето. Има само усещане на енергията, която съществува в момента на предсказанието, защото има безкраен брой вероятни състояние на бъдещето. Ако зад нещо стои много натрупана енергия и ако тази енергия е малко вероятно да промени своята посока, ние можем да видим определени модели, които бихте могли да наречете предсказания. Много често обаче самият факт на узнаване на предсказанието променя енергията и анулира самото предсказание. "
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 975
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот Silviya M » Пет Юли 03, 2015 9:27 pm

Днес намерих една стара история на воин за техника на Виждане на тонала. Струва ми се, че ще е интересно и друго мнение:


вИдения тоналя

Автор: Indigo

ВНИМАНИЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!

Использование на практике описываемой ниже техники способно КАТАСТРОФИЧЕСКИМ образом повлиять на Вашу психику. Закрыться от лавинообразно увеличивающейся способности к восприятию информации "слегка" не соответствующей стандартной картине мира может и не получиться. Слабый Тональ может не устоять и обрушиться. А такое обрушение означает или сумасшествие или смерть...

В любом случае ответственность за все последствия, могущие возникнуть в результате использования изложенной ниже методики, ПОЛНОСТЬЮ ложится на практикующего. Я надеюсь Вы понимаете с чем играете...

Я честно предупредил. Просто начали уже появляться случаи...

В процессе написания нижеследующего - я стал вИдящим. В полном смысле этого слова по Карлосу Кастанеде. Поскольку начинал писать прилагаемый опус я до "съезда крыши" под названием вИдение - некоторые аспекты уже написанного пришлось немного пересмотреть и расширить. Тем не менее я решил не уничтожать безвозвратно того, что было нарисовано ранее: в момент написания я считал именно так. Поэтому отчет идет в основе своей именно о вИдении тоналя. О вИдении в смысле Карлоса Кастанеды упоминается больше вскользь.

http://chugreev.ru/magic/vision-t.html
Последна промяна Silviya M на Вто Юли 07, 2015 10:10 am, променена общо 1 път
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот Silviya M » Пет Юли 03, 2015 9:36 pm

http://chugreev.ru/magic/vision-t.html

Целият текст е много дълъг и в голяма част не се отнася до тонали на хора.
Последна промяна Silviya M на Вто Юли 07, 2015 10:12 am, променена общо 1 път
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот Silviya M » Пон Юли 06, 2015 2:23 pm

Мислих си за заглавието и сега видях, че спокойно е можело да бъде и "Колелото на времето".
Последна промяна Silviya M на Вто Юли 07, 2015 10:13 am, променена общо 1 път
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот newage » Пон Юли 06, 2015 7:34 pm

Наистина не ви разбирам - питам за вашата лична опитност, вие изсипвате тон цитати от разни духовни авторитети???? :hm:
Безусловната любов е нашият пропуск към Вселената
Аватар
newage
Активно сънуващ
 
Мнения: 153
Регистриран на: Съб Дек 31, 2011 6:01 pm

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот вдъхновител » Вто Юли 07, 2015 6:56 am

Виж че разбери себе си ;))
"Наистина не ви разбирам - питам за вашата лична опитност, вие изсипвате тон цитати от разни духовни авторитети???? :hm:"
Това беше твоето питане ...... "Някой чувал ли е или имал ли е подобна опитност?"
Аз лично се кефя на всичко споделено ,защо ........ ами след време разбирам.В този момент в който получавам инфо на практика получавам нова честота ,която след време се проявява и ......ако това ме кефи продължавам работа ако ли не ........ менталния свят е безграничен. :yes:
КК дава интересно учение но в своята си същност то е диалектика.Тия летачи са като дявола в християнството ....... поляризация черно /бяло и така докато ти изпушат бушоните.А какъв кеф е хармонията и свят ,който си дифинирате като еднозначен а не полярен.От друга страна всеки си играе неговата игра ,ТАКА ЧЕ АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО СЕБЕ СИ ДРУГИТЕ СА САМО ОГЛЕДАЛА В КОИТО СЕ ОГЛЕЖДАМЕ ,ТА НЯМА КРИВО ОГЛЕДАЛО :rofl: :rofl: :rofl: А САМО КРИВ НАБЛЮДАТЕЛ ;8) :yes:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 975
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Виждане в друг човек

Мнениеот Silviya M » Вто Юли 07, 2015 10:04 am

newage написа:Наистина не ви разбирам - питам за вашата лична опитност, вие изсипвате тон цитати от разни духовни авторитети???? :hm:


Такъв период от време е, че не става да разказвам. Нямам дар слово. :pshu:

От друга страна, ако се задълбоча в разказите си, ще звуча, като: „И аз така!!“, „И аз така!!“, „И аз така!!“, ... И ще е от ум, а не от сърце в момента.

Като продължение на темата вижте това - този човек е преживял същото.


:me2: :me2: .........

Преди време, когато се стараех да разказвам и описвам истории, хората обикновено не разбираха, за какво говоря. Според настроението – ми беше най-лесно да се махна, или да трия. Пак от хората се научих. Оказа се обаче, че съм трила и много важни неща, а „текстчетата“, които съм откривала в подкрепа на изживяванията си – други хора са ги изтрили. Явно – ЧСЗ и в двата варианта. А описанията са голяма рядкост, защото хората просто нямат такива изживявания. Тези, които са направили нещо си, нямат причина да пишат и да споделят, а и са много малък процент в действителност. Имам много рядката възможност да срещна човек, като теб. Най-лесно се цитира друг човек, особено, ако е авторитет. Намерих цитатите и ти ги показах.

Например имаше една случка с жена, йога преди много години. Описваше абсолютно точно състоянието, до което е достигнала, правейки Кундалини йога. Беше съвсем точно пък копие на моето постижение от предния ден. С тази разлика, че аз съм никоя, а тя се е трудила цели десет дена да направи Змията, предвид и целия опит, който е натрупала.

Темата е много сериозна. Съвсем бегло пробвах да кажа. Точно и там само е разликата между мен и човечеца от текста на руски език. Той доста по-строго говори. Всяка опитност има граници. Всяко преминаване на границити води до крайности. Едната от тях е лутането за доста дълъг период от време. Хората го наричат с най-различни имена, като да речем - „изгубване в пространствата, във времето“... Понякога съм си мислила, къде ли е била Карол Тигс, докато я е нямало.

П.С. Ще се коригирам, за да се вижда основното. Линк е достатъчен.

:fun:
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Следваща

Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта