Влез    Регистрация

Дъра Бъра

За всичко, за което няма подходящ раздел
  • Автор
    Съобщение

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Пет Яну 04, 2019 5:22 pm

https://fvision.eu/bg/2016/12/21/nikola-tesla-avtobio/
Този източник ще ви отведе в пространството на - НИКОЛА ТЕСЛА (1) : Моите ранни години :yes:
Използвайте Толтекското учение докато четете и :wow: :joy:
Не мога да не сложа няколко цитата които съвсем ясно показват как възприема света Тесла при преместването на събирателната си точка без да е наясно с това ... ей ако беше се запознал с Толтекското учение. Със сигурност ще се да изобрети джаджа помагаща за разхлабването на СТ.

* Като малък страдах от необичайно сетивно смущение, причинявано от появата на образи, често придружавани от силни блясъци светлина, които замъгляваха възприемането ми на реалните предмети и влияеха на мислите и действията ми. Това бяха картини или сцени, които съм виждал съвсем реално – никога измисляни от мен неща. Когато някой ми кажеше нещо, образът на предмета, който обрисуваше, се случваше да изниква живо пред взора ми и понякога ми бе трудно да преценя дали е пипаемо нещото или не. Това ми причиняваше серозен дискомфорт и чувство на тревожност. Никой от хората, занимаващи се с изучаването на психология или физиология, до които съм се допитвал, не е успявал досега да даде задоволително обяснение на този феномен.Изглеждаше да е като някакво рядко изключение, въпреки че аз най-вероятно бях предразположен, тъй като зная, че брат ми преживяваше подобни смущения. Теорията, която си изградих, е, че образите бяха резултат на рефлексия на мозъка върху очната ретина под влияние на силна възбуда. Това със сигурност не бяха халюцинации на болен и изтерзан ум, тъй като в други отношения си бях нормално и уравновесено дете. За да получите представа за състоянието ми, представите си, че съм присъствал на погребение или друго подобно стресиращо събитие. След това неизбежно, в покоя на нощта, жива картина от сцената се изпречва пред погледа ми и не иска да изчезне, въпреки усилията ми да я пропъдя. Понякога дори остава да виси неподвижно във въздуха, въпреки че прокарвам ръка през нея. Ако моето обяснение за това явление е точно, би трябвало да е принципно възможно да се прожектира върху екран образ на какъвто и да е предмет, който получим, и да го направим видим. Такъв напредък би революционализирал човешките взаимоотношения като цяло. Убеден съм, че това чудо може и ще бъде осъществено в идващите времена; мога до добавя, че съм посветил много мислене за намиране на решение по този въпрос.

* Тогава инстинктивно тръгнах на пътешествия извън пределите на своя малък свят и започнах да виждам нови картини. В началото бяха смътни и неясни и се разтапяха във въздуха при опит да се концентрирам върху тях, но с упражняването успях да ги фиксирам – започнаха да стават по-силни и определени, докато накрая придобиха конкретността на реални обекти. Скоро открих, че се чувствам най-добре, когато просто следвах картините – получавах нови впечатления през цялото време и така започнах да пътешествам, разбира се в ума си. Всяка нощ (а понякога и денем), когато бях сам, потеглях на моите пътешествия – виждах нови места, градове и държави, пълни с живот; срещах се с хора, създавах приятелства и познанства и, колкото и невероятно да звучи, факт е, че те ми ставаха толкова скъпи, колкото тези от реалния ми живот и не бяха нито на йота по-малко наситени в своята проява.

* Нямах нужда от модели, чертежи или експерименти. Можех да си представя в ума си всичко като че ли е истинско. По този начин несъзнателно съм развивал това, което мога да нарека нов метод за материализиране на нови концепции и идеи, който е напълно противоположен на чисто експерименталния и по мое мнение е далеч по-бърз и ефективен.

* Моята злочестина от ранните ми години има обаче и една друга компенсация. Постоянното умствено напрягане разви възможностите ми за обективно изследване и ми помогна да открия една особено важна истина. Бях забелязал, че появата на образите бе винаги предшествано от действително наблюдаване на сцените при странни и като цяло твърде необичайни обстоятелства. Така че бях тласнат при всеки отделен случай да откривам първоначалния импулс. Не след дълго процесът се автоматизира и придобих изключителната способност да свързвам причина и следствие. Скоро, за своя изненада открих, че всяка пораждаща се у мен мисъл бе предизвикана от външно впечатление. Не стига това, но и всяко мое действие бе пораждано по подобен начин. С течение на времето стана напълно очевидно за мен, че съм просто един автомат, дарен с възможността да се движи, да реагира на сетивни стимули и да мисли и действа съобразно тях.

* Бях около 12 годишен, когато за първи път успях да изгоня образ от полезрението си с волево усилие, но никога не съм имал какъвто и да е контрол над бликовете светлина, които споменах. Те бяха може би най-странното ми и необяснимо преживяване. Обикновено се явяваха, когато попадах в стресираща или плашеща ме ситуация или когато бях силно превъзбуден. В някои случаи виждах целия въздух наоколо изпълнен с езиците на жив пламък. Тяхната сила и яркост вместо да се стопява, с времето само нарастваше и като че ли чвлението достигна предела си, когато бях на около 25 години. През 1883 г., докато бях в Париж, важен френски фабрикант ми изпрати покана за ловна гонка, която аз приех. Дълго време не се бях откъсвал от фабриката и свежият въздух имаше прекрасен освежителен ефект. На връщане към града тази нощ ме връхлетя усещането, че главата ми е обхваната от пламъци. Видях светлина като от малко слънце, настанило се в нея, и нощта ми премина в налагане на студени компреси върху измъчената ми глава. Най-сетне пламъците намаляха като интензивност и честота, но отне повече от три седмици време, докато съвсем отшумят. Когато получих нова покана за лов, отговорът ми бе категорично НЕ!

* Това светлинно явление все още ме спохожда от време на време, когато някоя нова идея открие възможностите си пред мен, но това вече не е толкова вълнуващо, защото далеч не е така интензивно. Когато затворя очи, неизбежно съзирам най-напред един тъмно син еднороден фон – не особено различен от небето в ясна, но беззвездна нощ. В миг това небе се оживява от безчет бляскащи в зелено искрички, подредени в няколко пласта и устремили се към мен. След това се появява, в дясно, красив модел на две системи от паралелни и близки една до друга линии, под прав ъгъл една към друга, във всички видове цветове с преобладаване на жълто-зеленото и златното. Веднага след това линиите стават по-ярки и цялото се изпъстря от нагъсто разположени блещукащи точици светлина. Картината се мести бавно пред взора и след около десетина секунди изчезва наляво, оставяйки след себе си доста неприятна и инертна сивота, която бързо дава път на стелещо се на талази море от облаци, по подобен начин опитващи се да формират живи форми. Любопитното е, че не мога да проектирам форма в тази сивота, докато не бъде достигната втората фаза. Всеки път, преди да заспя, образ на човек или предмет прелита пред погледа ми. Когато видя това, знам че съм на път да изпадна в безсъзнателното. Ако отсъстват и откажат да се появят, това за мен означава безсънна нощ.
Яко за хора изследователи ... снощи се мотах в реалност подобна на луната Пандора от Аватар ... всички жители бяха супер странни и ЦВЕТНИ но законите предвид физическите за нашата реалност бяха по-различни.
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Пет Яну 18, 2019 5:28 pm

Предвижване на събирателната точка :rofl: или как да спрем вътрешния диалог ;8)
https://www.youtube.com/watch?v=vqqx0Lq5YN0
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Чет Яну 24, 2019 3:21 pm

:think: видяното във видеото се възприема за нормално, но по нагледен пример за преместване на събирателната точка не се сещам. Важното в случая е, че поради различни причини тя се мести и това пряко ни засяга. Разговарял съм с хора след такова преместване и когато точката се връща на старото си място нищо не си спомняха от разговора. Кастанеда дава някакво обяснение на ставащото, но е факт че регистрация на такова събитие може да се извърши поне от двама. Несъмнено всеки ще представи своя опис .... примерно като колегата в неговия блог https://nahuatl-adventurer.blogspot.com ... email.html прекрасен пример за подвижна събирателна точка. Така че, да живее експеримента :joy:
Някой знаели колко хора живеят във въздуха .... буквално :rofl: от този сайт може да видите https://www.esky.bg/radar#app-state=dialog-716
яко нали :yes: какъв рояк само ... в краен случай е практично :think: да проследите кой на къде се движи. Жалко е че има системи с който и хората така светят ама нищо :-( да живее свободата :hm:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Чет Яну 31, 2019 1:16 pm

Дали има места на силата, които може да посетим на сън?
Странен сън имах, не че е нещо, но въведе ново ниво на усещане в „мен“.
Може би, преди да го опиша …. трябва да припомня част от един стар текст от
Сънят – опасна зона! Откровенията на един тибетски монах... viewtopic.php?f=23&t=127&p=1619&hilit=%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8#p1619
"Някога процесът на съня бил съвършено осъзнат процес. Животът на човека се делял на две съвършено равнозначни живота. В единият той удовлетворявал земните си потребности: добивал храна, създавал семейство, получавал плътско удоволствие, наслаждавал се на общуването с природата. А в съня той удовлетворявал духовните си потребности: общувал с духове и предците си, пътешествал в други светове, постигал нови знания, възстановявал своята сила. И всички хора правели това с лекота. До определено време...."
:think:
Спирам дотук, този акцент ми стига за това какво би трябвало да мога. Трябва да добавя и факта че продължавам да поддържам намерението което описах по горе а именно – като приех за тиранин всички мисли входящи и изходящи от мен и другите. Това доведе до разбирането че няма вътре в мен , съответно извън мен и трета седмица съня е повърхностен и светъл – преминавам между съновната и физическа реалност постоянно , което води до осъзнаване на всички сънища но и до изтощаване на организма :-( . Този енергиен поток генериран без значение дали в общуване с други хора или от нас самите идва от един източник КК го е назовал Тиранина :ninja: „Новите ясновидци, в съответствие с установената си практика, сметнали за подходящо да сложат начело на своята класификация основния източник на енергия, единственият господар във Вселената, и те го нарекли просто "Тиранина". Първоначално усещането ми беше, че така наречените летачи които са част от Тиранина са в мрежа, но това разбиране идва от ограничеността на ума и желанието да разделям …. но това ми стана ясно от съня.
Както отбелязах съня ми е ще го нарека светъл :spell: ,затова си лягам рано около 21:00, защото около два до четири пет няма сън макар това да не е съвсем вярно може би трябва да си снимам съня :photo: . Предполагам че събирателната точка се е разхлабила но и идея си няма къде да се закрепи :rofl: .Доста е изтощително , но в миналото си имам подобен опит който за малко да ме затрие, така че сега тези състояния са ми нормални. В краен случай с два три дни силен сън всичко изчезва без следа.
Няма да описвам всичко сънувано ,а само последното от пет сутринта.
Стандартна градска среда и сгради. Мотах се в нещо подобно на мол като техниката на предвижване ми е летене ниско над пода понякога и по нависоко. За тази техника се иска постоянно намерение иначе си крачиш, както обикновено . А и така лесно наблюдаваш дали някой не се бърка в съня … ако летенето се затрудни или буквално спре работа е ясна ама не съвсем ;8) .Бях в голяма зала с много хора и в един момент нещо се пробва да ми прихване вниманието . Това не ми се хареса .. ми да, чисто насилие, аз си се мотам и хоп внимавай. Излетях извън сградата и се озовах на улицата. И ме налегна чувство за дезориентация :wow: не че досега бях ориентиран. И като резултат гледам нагоре търсейки някак уж позната сграда че да се ориентирам. Да а и от ляво горе непонятно как, защото нямаше логика за ума ми гледам планински пейзаж. Поемам натам летейки леко и бързо. Сега достигнах стръмни скали и започнах да летя нагоре до тях :innocent: . Но в един момент стана тегаво да летя. Започнах да си помагам с ръце като осъзнах че краката висят без да се подпират в скалата. Подобно на космонавтите в станция мир намиращи се в безтегловност. Към тази трудност в предвижването се добави и мисълта високо е ще паднеш … хубаво ама това се парира лети нагоре нямаш проблем при което имах усещането че излъчвам енергия. В този момент на допир с скалата си видях ръцете и вида скала . Приличаше на многоцветна друза от планински кристал страшно красиво приблизително като снимката накрая .“ Изкачих “ скалите и се озовах върху огромен сферичен камък потопен в пълноводна река която се спускаше в нещо като бързей. Намерението през цялото време е движение нагоре. Водата плющеше и останах с впечатлението че скача риба … загледах се. Бистра и дълбока вода нямаше риба шума идваше от самата вода. И тук вече идва изненадата. Оказва се че съм на скалата, неподвижен, но с моето намерение нагоре съм я увлякъл със себе си и докато гледах дъното на реката виждам как се сблъскваме с един подводен камък. От удара се усети лека вибрация идваща от камъка върху който седя … направо все едно бях камъка но предполагам ума ме разграничи и премина усещане на вибрация през тялото. Всичко това ме впечатли и визията за мястото започна да изсветлява остана усещането за движение нагоре по течението на реката заедно с камъка.
Събудих се …. пълен с енергия която в последните дни лисваше в мен … дори ми се виеше свят а сега сякаш си друг. Дали това е място на силата ? или правилен режим на съзнаване в сънната реалност … усещам че излъчвам и това води да правя с реалността около мен каквото си поискам ,но в момента в които се загледам –режим на оценяване в тази реалност силите изчезват възможностите се свиват и обикновено изскачам в физическата реалност. Затова ще добавя следния текст може би той да е отговора.

„Същинската природа на Буда не съдържа форма. Запомни това, дори да ти се яви нещо необичайно. Не го приветствай и не се страхувай от него, не се съмнявай, че основата на ума ти е чиста. Къде в нея може да има място за каквато и да е подобна форма? Също така при появата на духове, демони или божества не пораждай у себе си нито почит, нито страх. Основата на ума ти е празна. Всички проявления са илюзии – не се придържай към тях. Чрез представите за Буда, Дхарма или бодхисаттва и формирането на почит към тях, ти сам се оковаваш в света на смъртните. Ако търсиш непосредствено разбиране, не се придържай към каквото и да е било проявление и ще постигнеш целта. Знанието на древните е било съвършено. Защо? В началото не са знаели, че има неща. Това е най-съвършеното знание, към което нищо не може да се добави. После са узнали, че има неща, но не са правили разграничения между тях. Най-накрая са започнали да ги разграничават, но са се въздържали от оценки. Появят ли се оценките и присъдите, Дао се разрушава
Разбира се пробвах научено-излъчвай без да приемаш видяното ,веднага в физическата реалност …. оле е е като муха в паяжина се чувствам :stuck: . Дали заради егото реалността ни е такава непоклатима … знам ли ?
Прикачени файлове
Друза.jpg
Друза.jpg (56.69 KiB) Прегледано 4074 пъти
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Нед Фев 03, 2019 8:08 pm

Разум ? УМ?
Хубаво нещо е съновната реалност добавя към познанието нови възможности за учене. Преди много време сънувах нещо, което така и не разбрах. Също така си мислех, че при осъзнато сънуване трябва да работя само със собственото си тяло и всичко преживяно в друго тяло го отхвърлях като някаква лъжа или заблуда целяща да ме обърка. И понеже все пак трябва да се развивам отново подобен сън но на фона на нов „декор”.
Изживявам го отново докато го описвам – малка практика. Мястото – градска среда .. улица, тротоар,автобус и двама човека единия в автобуса другия на тротоара.
Ставам съзнателен и виждам как вървя по тротоар ... виждам автобус и човек до прозореца. Възниква непреодолимо желание да предам на човека важна информация за него. Започвам да тичам към автобуса размахвайки ръце с надежда че той ще ми обърне внимание. Трябва да ме забележи това е мисълта през цялото време, това е важно за него,но защо не ми обръща внимание.
Превключване и съзнавам , някакъв автобус в който се движа ... движим се бавно и виждам някой тича към автобуса и размахва ръце ... нещо вика възбудено, но нищо не му разбирам, що за луд ,свалям прозореца за да чувам по добре. Чувам силен глас като команда – събуди се. Светъл екран лек преход и съзнавам от физическото си тяло. Сега вече под формата на спомен тази информация се обобщи в физическият ум. Невероятно е усещането, за един миг имах възможност АЗ да съзнавам от три различни тела и трите ги усещах мои. Оказва се, че съзнаването навсякъде е едно и също а оцветяването на видяното-преживяното става чрез ума. Сега вече ми е ясно защо част от осъзнатите сънища дефакто се осъществяват през „други тела” а не с това което съм свикнал. И какво сега нови въпроси. Вече знам какво е преживяване през различни ЛИЧНОСТИ, като общото в случая е съзнаването. Сега се сещам , как едното съзнаване се забавлява през всичките ЛИЧНОСТИ на тази планета изживявайки отделеност. Да а бях чел, но да го преживееш .... нямам думи. Папа Джи на въпроса Кой си ти? - Отговаряше Аз съм ТОВА от което произлизат аз,ти,той и то- Вечното съзнаващо.Еди че го разбери, ама като го преживях. :wow:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Вто Фев 05, 2019 11:08 am

Чувство за собствена значимост?
Да не забравя да благодаря на mirro_75 за линка към Вестник Хаоса. Назад във времето съм гледал техни видеа но тогава инфото от тях не можах да го използвам. В случая започнах да ги гледам отначало https://www.youtube.com/watch?v=yqhY-oClfCE така тяхното инфо и последните сънувания ме наведоха на следните мисли.
В продължение на горните сънувания установих едно по различно тълкуване на преживяното. От тази вечер- станах отново съзнателен в различни личности. Предвид горната опитност това вече не ми беше драма и не влезе в противоречие с моята физическа личност. Всъщност установявам че сърфирам в нещо като нет за различни личности ... може и да е сайт знам ли. По важно е че няма противоречие с физическата ми личност .. защо ли ?- ами защото нея ползвам в това пространство и по важното е че не хабя енергия в съновно състояние да я защитавам. И тогава ми светна - ако заменя Чувство за собствена значимост дадено като израз от КК с Чувство за личностна привързаност.Ами да представете си душата създава фокус за физическа реалност при което получавам тяло и куп системи от определения които оформят една ЛИЧНОСТ-ментална. Очевидно това е много мощен фокус свързан с голям разход на енергия. Единственият начин да се освободим от него е през идеята за смъртта. Тогава отпада физическото тяло и част от личността. Още един довод за това предположение идва от последното сънуване при което вече имах нотки на управление на случващото се. Представете си пълноводна река аз плувам заедно с група хора в един момент чувам възбудени викове и усещам че реката ускорява своята скорост. Виждам открояващ се край, което води до мисълта че следва водопад. Първата реакция забележете с цел да запазя ЛИЧНОСТТА – защото ако пана може и да загина , беше да се придвижа към брега в ляво. Тогава стана нещо интересно докосвайки брега реката спря. В този момент видях как човек застана в нещо като шлюз и след секунда изчезна надолу в нещо като улей. Придвижих се до шлюза и след секунда се отвори, спуснах се по наклон без да има вода нещо като пързалка в коренно различно място ... сграда висока с много хора. КК описва че със спирането на вътрешния диалог спира и света ... предполагам че нещо частично се получи в този сън. Първо игнорирах страха от виковете на другите ... сега си давам сметка че винаги когато бъде застрашен „живота” съзнаването на сън се изключва.Но не само на сън, дори във физическата реалност при екстремни ситуации като във видиата които постнах се вижда как хората губят съзнание. Очевидно страха гълта много от енергията за съзнаване, а той е породен от идеята да не загубим живота-ЛИЧНОСТТА. В предният ми сън страха от падане беше заменен с команда нагоре и останах съзнателен ... е да до момента в който май свърших енергията и обратно в хватката на физическия фокус-обратно в ЛИЧНОСТТА.Боже като мощен магнит е. Личностната привързаност води до всички земни страхове които изповядваме.За жалост ги пренасяме в съновната реалност и затова на практика си затваряме пътя към новите възможности за съзнаване. Личностната привързаност създава познатото и непознатото и тотална невъзможност за работа в непознаваемото. Дефакто Личностната привързаност е онази опорна точка спрямо която задвижваме света и време- пространството.
Ще прикача една картина която е на Антон-Константин
https://impressio.dir.bg/interview/anto ... ta-svoboda
бих се радвал на коментари .. самия автор очевидно несъзнателно рисува доста от нещата в реалността в която работим несъзнателно ... смятам че е несъзнателно, след проведен разговор с него. От линка се вижда галерията, който иска може да я посети , като алтернатива за „мързеливите“ е дадена връзка към фейса и истаграма на художника.
Прикачени файлове
pic 02.jpg
pic 02.jpg (57.74 KiB) Прегледано 4054 пъти
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот mirro_75 » Сря Фев 06, 2019 3:03 pm

Не съм спец по тълкуване на художници, в какъв стил творят, вкарали ли са послания в творбите си, или просто са си играели с подсъзнателното, такива неща ? Поне на мен, в тази картина първоначално ми се наби на око символът за безкрайност от горната част. А същото така липсата на лица, т.е. хората или са обърнати с гръб или нямат такива. А единствено лице е на откъсната глава, при това обърнато надолу, като завършек на змиевидна, нишковидна лента ?! , в чието начало е ръка, която си играе с махало. Хората сякаш са на кино, театър, фестивал наблюдаващи този странен символ на безкрайността, но са отделени от него, и нямат връзка с него. ;))
mirro_75
Сънуващ
 
Мнения: 50
Регистриран на: Пон Май 16, 2016 2:56 pm

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Пон Фев 11, 2019 12:16 pm

Здравей mirro_75 благодаря за описа :think: когато видях картината се сетих за това описание viewtopic.php?f=44&t=734&p=6012#p6012 направено от Наполеон Хил. Разбира се има и допълнение но се чудя как да го формулирам.
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Съб Мар 02, 2019 9:38 am

:hi:
Внимание !!! - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0 ... 0%B8%D0%B5
Надявах се на още описания .... повече гледни точки по добро разбиране. А често казано, трябваше да улегне менталната мътилката която се вдига от емоцията при първото съприкосновение с картината.
Описа който правя е повлиян и от съня позволил ми да съзнавам последователно през различни личности запомняйки това преживяване.
Затова може да се принтира картината за по удобна работа с описа който правя.
Сега бих искал да обърна внимание на факта че ние гледаме картината но ..... и тя нас гледа.
Звучи идиотски но ако погледнете през очите на обърнатата глава какво ще видите ...... ами завъртете листа за да ми е удобно за възприятие и готово. Каквото горе такова и долу.Да ама света е изграден от символи и колко лесно е, горе стана долу и обратно. Ключа към тази трансформация е символа за безкрайност. Има го като символ и изобразен в лъкатушещия път. Сега си представете че се движите по този символ пешком. Какво става в условната точка на пресичане ами перспективата се обръща .... за разлика от окръжността при нея перспективата се запазва, няма посукване и разбиране за промяна на горе и долу.
Картинния лист е разделен на три .. погледнато от ваша гледна точка, ниско долу тълпа от хора с насочено еднакво внимание. Средата е заета от хълмиста земя , а горната част започваща с хоризонт и въздух. Върху земя и въздух е насложен лъкатушещ път преплитащ се в символ безкрайност , трансформиращ се символ змия-люспи поддържащи ръка с гривна дълги нокти и махало плюс глава обърната с точка в мястото на третото око. Всичко това излъчващо виолетова светлина- аура. И разбира се най отгоре ключа от този свят символа на безкрайността-път без изход. Ако използвам описа на КК този с обърната глава е баш тиранина – орела :rofl: задаващ за повидите посредством принципа на махалото. Ако трябва да се нарисува принципа на програмиране на този свят тази картина е един добър образ на тази идея.
Сега хората ... има едно НЕЩО в тълпата наблюдаващо ви с нещо като лице но не съвсем. Бих го оприличил на агент Смит от матрицата. Махалото задава заводските настройки и тълпата в купом поддържа общия консенсус с впримчено ВНИМАНИЕ в тази реалност, но понякога се налагат допълнителни настройки е затова е агент СМИТ .... обърнете внимание на ноктите същите като тези от махалото а лицето е набор от програми ...има няколко очи , което показва че вкарва в тази личност допълнителни програми. Самия човек – личност която допълнително програмират .... ами гол без коса за разлика от другите. Иначе казано приведен в инженерен режим на програмиране защото се различава от НОРМАТА. Ако ви се случи съзнателно да сънувате и сте гол със сигурност някой бърника по настройките на личността ви. Осъзнаването на голота е като аларма а реакцията е опита да се прикриете ,запазите от въздействието .... от друга страна на ниво физическа личност програмата работи правилно ... обърнат свят :ai: .
Лилавия цвят показва на какво ниво става програмирането на картината на света , която в последствие разгръщаме чрез личността. На практика виждаме принципа и начина на неговото създаване..... отзад зад въздуха е нагуала .... извървете пътя водещ до хоризонта освободете се от ума и там е мястото за магия. Това става чрез промяна точката на сборка – събирателната точка да се движи съзнателно ... понякога се усеща и като силен удар.
Доста разхвърляно, но това е опис версия V001.
А да на този принцип е подчинен оптичната система на окото картинката накрая.
Прикачени файлове
Окото кото оптична система.jpg
Окото кото оптична система.jpg (18.82 KiB) Прегледано 3874 пъти
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот nevil » Нед Мар 03, 2019 11:37 pm

Привет.... вдъхновител,
вдъхновител написа: Ако трябва да се нарисува принципа на програмиране на този свят тази картина е един добър образ на тази идея.

И още.......
вдъхновител написа:. На практика виждаме принципа и начина на неговото създаване.....

Махалото...............от едната крайност.................в другата крайност. В този ред преминаха разни мисли. Имам усещането че на фона на махалото.............художника е искал да покаже постоянно отдалечаващия се символ на беэкрайността в следствие от следването на махалото. Тълпата е с такта с изключение на един. Какво е в неговата глава .............може да каже само автора.
Лично Аз се надявам това да е автора който крои планове как да саботира махалото. ;)) Мога да Му подскажа........въпрос на един пирон забит на подходящото място. :yes:
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

ПредишнаСледваща

Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron