Влез    Регистрация

Дъра Бъра

За всичко, за което няма подходящ раздел
  • Автор
    Съобщение

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Пет Юли 05, 2019 10:28 am

:think:
Досега в ОС не бях срещал рептил в човешка форма. Определено имат различно излъчване от нашето ... но да не забравяме че това идва от формата. Защо рептил ? ами зеницата .. типично вертикална и специфичното му излъчване :think: май няма да си станем приятели :rofl: установих че формата била тя физическа или енергийна е носител на информация предразполагаща към даден тип преживяване. Как го установих? в ОС някой структури се поддават на менталният ми контрол други не. ЗАЩО? ... това си заслужава изследването :hi: 12 часа след съня попадам на това https://youtu.be/hoTxzUy_rjc. Досега не съм имал интерес от подобно инфо
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1003
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Съб Юли 06, 2019 8:58 pm

Оле е е ... дрема си аз, около три сутринта, със сигурност не спях и разтягах време пространството като идея от всички страни и явно съм се унесъл. Когато съм съзнателен и преминавам от будуване в сън буквално ставам свидетел на факта как работи системата. Много ме кефи когато възприятието на очите се превключи от външното виждане към вътрешното .... става една тъмница никаква светлина. Та явно това се случи и не бях съвсем съзнателен. Та изведнъж виждам един двор от дъното на който се е засилил вълк ли беше, куче ли ? .... право срещу мен. Интересното в случая беше реакцията на тялото ми ... силно осезаема .... от слънчевият ми сплит излезе енергия на страх, в мозъка се задейства неизбежната реакция за самоотбрана, започнах да пресмятам момента в който вълка ще е при мен за да мога да го ритна. Усетих напрежението на готовност в левият си крак и ... усещам че нещо не е наред ... ми да за бога, аз съм в леглото ,но защо виждам тази холограма ... не си виждам стаята. В случая двора се виждаше идеално единствено вълка беше доста ефирен , някак си не успя да се уплътни. Както и да е последва скок и преминаване уж през мен. Добре че не ритнах,успях някак си да се отърся от първоначалната изненада. М да а странното в случая е, че тази холограма се стартира отново, абсолютно по същия начин. Да ама аз съм още по съзнателен ,вълка въобще не можа да уплътни образа си и едва стигна до средата спрямо първия път. Странното е че вече знаех какво следва ... слънчев сплит, реакции и т.н. и холограмата отново се рестартира .... вече определено развеселен :rofl: си викам ... да вземе да изключете тази холограма , резултата беше че видях само началото и двора въобще не успя да се уплътни в образ .... превключи се зрението ми на физическо възприятие.... ами здрач какво друго в три сутринта :rofl: . Така и не разбрах, кой е източника на холограмата ... но честно, уморих се да ме мачкат докато не съм съзнателен. :think: на някой определено му трябва енергия на страх, ама я да ходи да дои някъде на друго място :rofl: ама ха :sleep: аз да не съм крава :gloomy:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1003
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот Silviya M » Нед Юли 14, 2019 5:10 pm

Клариса Пинкола Естес
Бягащата с вълци

Трябва да уточня, че книгата не я препоръчвам.

Първо - защото много късно ме е намерила. Нормална реакция на подход - резервираност, скептицизъм и отхвърляне на нещата, до които сам си стигнал, когато наоколо е нямало никой.
Модалност на времето. Бестселър, но!! на 90-те години.

Второ - прекален феминизъм, въпреки включването тук-там, колкото да не е без хич, и на "маскулин".

И не на последно - пак ли!? юнгиански архетипи и правилни ли са приказките за деца, написани от хора в променено съзнание.
Какво се случи с Малкият принц и "нарисувай ми....", подобно на грахчетата на онова дете, за което говорех в някой от практиките тук!?
_________
И под черта -

"Разликата между егото на Тарзан и на гурутата, обиколили света, се състои в това, че Его-то на вторите има по-широк мироглед."


Слагам поста тук, тъй като другият форум, в който пишех също от време на време е мъртъв. Дори не става да се напише "Аре чао за сега", нито тнх, нито нищо.


Освен това сисадминът там не е способен да уважава, подобно на тукашните, или поне да приема "Книги написани в един единствен екземпляр, със златни корици" (заглавието е заимствано от воин, търсач), затова ги и премества в "кош за боклук" или се трият.

Горното дойде, барабар с книгата, в отговор на един разказ на действително съшествуваща личност, чийто разум е хипер адекватен, където се говореше за "отрязаните езици". Моята интерпретация е "намерението с орязани криле" - в превод от суахили.

Преди време имах моя "мъдра мисъл" - този, който се смее последен, се смее най-добре.

Поздрави и на ДАОС!! в тоя ред на мисли, както и на всякакви други приходящи-изходящи напушалки, криещи се по техния си начин зад учението, на което съм просто фен, колкото съм и фен на Marc Knight.

И тнх на останалите воини, които нямат смелостта да пишат.
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Дъра Бъра

Мнениеот Silviya M » Пон Юли 15, 2019 4:56 am

В случай, че на някой му е интересно, системата на телефона ми по спешност се актуализира. Без значение, че е купен преди 4 месеца.

Казвало се било - кибермобинг. Понеже съм малоумна и трябвало да донауча още по-добре някои неща.
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Пон Юли 15, 2019 4:37 pm

:hi:
Здравей Silviya M надявам се да си в добро здраве и кондиция.
Аз си сърфирам по информационния поток :fun: , както и той сърфира върху мен :rofl:. Мисля :think: един по сериозен анализ от последните опитности да споделя ... идеята ми е да помогна на хората от третата възраст и на техните близки.В крайна сметка е хубаво да приложим нещата преживяни в изменено състояние на съзнанието и в физическата реалност въпреки конфликта .... знание - съзнаване. Това работи и се кефа на промените, реалността бавно започва да се подчинява на намерението ми .... аз се променям и "външното" все по слабо ми влияе на вниманието мисля че се случва обратния процес от знание към съзнаване и то в физическата реалност ... с две думи все по често ми се отдава да примирявам противоречията в мен :innocent: все пак света е това и това.
Дълго мислех а после експериментирах върху твърдението ти, че не вселената е хищна , а човешката форма .... не е случайно че КК пише за тирана като преобладаваща енергия в тази реалност .... да а а много си права, защото успях да го преживея ,така че мерси за идеята, затова се радвам на всички споделящи :comp: това е форма на взаимно вдъхновение :-L . Но както мъдро е заключил УМА нищо не е задължително :thanks:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1003
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Вто Юли 16, 2019 4:29 pm

https://it.dir.bg/web/pochina-sazdatelyat-na-parolata
Това не е единственото пионерското усилие на Корбато. Моделът за оптимизация и едновременно използване на компютърните системи намалява времето за изчакване на компютърните отговори от часове на секунда, което прави технологията далеч по-практична. Така Computer Time-Sharing System (CTSS) става една от първите операционни системи в света, позволявайки на няколко души да използват компютър едновременно.За първи път това позволява на разработчиците, работещи на споделени изчислителни системи, да имат свои собствени лични акаунти, където могат да съхраняват и защитават работата си.

споделени изчислителни системи - смятам че човешката форма е точно такава споделена система
защо не използваме целият си капацитет? .... защо в сънищата се осъществява достъп до системата, а ние не помним ? ... защо при желание в сънищата да влезете в собствената си система достъпа е труден? .... защо се използва нашият ресурс без наше знание ? ..... 3D реалността как се поддържа ? ХАКНАТИ ЛИ СМЕ ? :think:

https://dnes.dir.bg/intsidenti/nebe-i-z ... avodneniya
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1003
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот Silviya M » Съб Юли 20, 2019 10:52 am

"За първи път това позволява на разработчиците, работещи на споделени изчислителни системи, да имат свои собствени лични акаунти, където могат да съхраняват и защитават работата си."

Твърде интересно твърдение. Тези виртуалните - чия лична собственост са!?

Смяташ ли, че един има право на такава виртуална лична, а друг не става и в поща, месинджър, "личен" блог дори, че и телефон - да не може да стори нищо. Каква лична собственост е тази виртуалната, и за какво служи се питам!?

В добра кондиция съм. Докато не ми притрябва интернет, да се свържа с някой близък на другия край на света, когато го грози опастност, или да превеждам буквално - някакви Глави от руски синолог. Всеки контакт - да се проверява. И евентуално, ако се прецени - да бъде "разрешено" - да се допусне осъществяване на връзката.

Едва ли и щях да си направя труда да го напиша горното, ако не ми се беше случило онова състояние на безжалостност дни преди това, както е описано в книжките на Карлитос.

Искам да попиташ гуглето за Честит рожден ден. Щото на мен ми излизаха само: "Честита нова смърт". И още и още подобни извратенячества на "сървъри" (идиоти визирам), за което изобщо не ми пука да говоря. Да - темата е Други. В скрит форум ще пиша, когато преценя, че ми е останало нещо още да споделя от "личен опит". Хах

И се сещам, как някаква жена остави телефон за връзка по повод Пасианса на Медичите (но я домързя спешно, когато се свързах), та моят телефон е ясен. Да - без ПМ, понеже за мен специално - е минало.

Вдъхновител, с най-добри чувства!!
Последна промяна Silviya M на Чет Юли 25, 2019 2:07 pm, променена общо 1 път
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Нед Юли 21, 2019 7:49 am

Здравейте :hi:
Докато разглеждам информационния поток от различни страни ще се опитам да направя опис на видяното. Така ,идеята за споделена система ... пример с моето РС стар модел с механично включване и изключване на интернет връзката. Когато нета е изключен и работя ... имам програма която следи използваният ресурс, отделно шума от вентилатора показва нивото на натовареност на хардуера ... всичко е нормално, използва се 1/90 от ресурса, но когато включа нета става страшно.
Твърде интересно твърдение. Тези виртуалните - чия лична собственост са!?
..... Каква лична собственост е тази виртуалната, и за какво служи се питам!?
очевиден е факта че така наречените разработчици установяват контрол върху "МОЕТО" РС използвайки част от ресурса. Причините, свалят данни които продават .... могат да копаят крипто и или да му използват изчислителния капацитет за техни нужди. Сега нека си представим че РСто е собствената ви човешка форма. :think: . Слагам пауза и отварям скоба ... осъзнах се в съня си, някаква стая в компанията съм на жена .... очевидно имаше сексуално желание спрямо мен и в следващия момент се оказваме голи и прегърнати ... нивото на волята е почти нулево и се включва аз съм .... до този момент очевидно бях само СЕБЕТО СИ .... задейства се идеята че това е баба ми, не стига това ами и влизат някакви хора които те гледат многозначително .... на това му казвам класика за използване на споделен ресурс в случая се експлоатира АЗ СЪМ който трябваше да генерира поток от негативна енергия. Докато върви събитието забелязах доста несъответствия което доведе до повишаване на съзнателността , резултат останах пасивен–неутрален наблюдател. Хората се оплакват че времето се било забързало и не стига .... ами това е – повече програми ви се инсталиран и вашият ресур се задъхва в случая ЕГО ФОРМАТА –АЗ СЪМ, тя е създадена да преживява а не да създава и твори реалност.Резултата е обърканост, агресия ... тирания под всякаква форма. Тази игра с потока информация ..... в случая ми помогна опитността от сънуването , защото се изработи едно второ внимание ... докато върви физическата реалност съзнавам , че има на заден фон енергийна такава и обратното, докато сънувам съзнавам, че има физическа. Така хипнозата докато преживявам някоя от реалностите не е 100% . Странно е че написаното доста се различава на практика от това което осъзнах и преживях но в общи линии това е. СЕБЕТО влиза и зарежда различни мисъл форми и ги преживява, лесно се разбира в ОС, бях описал тази опитност когато преминах през две различни форми и този факт го осъзнах в моята. Сега идва момента и за третата възраст. Много възрастни хора поради деградация на физическата форма–ПРОГРАМА загубват АЗ СЪМ това с което околните са свикна ли да общуват. Резултата е негативно отношетие в общуването на иначе близки хора. Мисля че с възрастта АЗ СЪМ отслабва и се ориетира към СЕБЕТО СИ . Често възрастните с така наречените "НАРУШЕНИЯ" докладват за срещи с умрели роднини създават фобии и се фиксират в несъществуващи неща .... ами това е, става компилация между физическата и съновната реалност и това е новото АЗ СЪМ . Нормално е в новото АЗ СЪМ близките и роднините да не съществуват или да са се превърнали в врагове .... тогава те го приемат лично и започват да се обиждат и / или да гледат с насмешка и съжаление, което дефакто е излъчване на негативна енергия към обекта–старият човек. Да а а ... "стария човек" обаче е много по сензитивен поради факта че мозъка не работи на 100% по "ТРАДИЦИОННИЯ" начин и усеща тези енегрии , за съжаление няма как да изработи защитна мисъл която да изкаже и тя да е адекватна на ситуацията, вместо това се проявяват животиските реакции. Това е играта на дуалността, кокато приемеш че има повече от едно ....НИЕ каква я мислихме пък тя каква стана :rofl:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1003
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот Silviya M » Нед Юли 21, 2019 8:24 am

Появява ли ти се удивителен знак, когато изразяваш мнение!?

Когато реша да работя отново със старци, ще ги видя накъде са.
Или - като аз остарея. Може пък и да не му мисля. Макар че е хипер яко да умреш млад, но на преклонна възраст.

Човече, всеки си има път. Сега четох - ДХ, като говори за съдбата. И че такава няма. И това го говорех преди години още.

Тук в последните си няколко драсканици говоря за кибермобинг.

Не за старци, не за нищо, а за идиот, който е надраснал, като жирафа себе си и се счита за бог. Както и да е.

Дрееми на дедовия, кой - какво разбрал.

Kas, трий всичко, което считаш, че не трябва да го има на форума, моля.

Поздрави!!
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Дъра Бъра

Мнениеот Silviya M » Нед Юли 21, 2019 9:04 am

Silviya M написа:
вдъхновител написа:
Никога няма да се предам, никога.
Дори да се налага да се влача по корем, или друга мерка да предприема.

Това е също само идея – КАКВО МИСЛИШ ЧЕ ЗАЩИТАВАШ ? Защо си привързана към каквато и да е същност - всички са "ФАЛШИВИ"


Будала, или Глупакът по дзенски - е другата крайност. И там съм бивала и понякога пак съм. Това е дзенското краводушие.


Един практик, реален, дзен учител ми каза - това, че съм свестен човек, не значи, че няма да нацепя кратуната на някой, ако ме настъпи.
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

ПредишнаСледваща

Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron