Влез    Регистрация

Дъра Бъра

За всичко, за което няма подходящ раздел
  • Автор
    Съобщение

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Сря Апр 03, 2019 5:22 pm

Да с летача шега не бива ..... проекта на филма Матрицата го показва.
https://youtu.be/NuH8zVX_IOo
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Пет Апр 05, 2019 9:17 pm

За тези които искат да разберат как функционират :yes:
http://atiearth.com/lucid_dreaming/
:spell:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Вто Апр 16, 2019 3:39 pm

Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Съб Апр 20, 2019 10:07 am

Темата за хипнозата и самохипнозата продължава .... очевиден елемент от реалността която преживяваме :yes:

https://m.youtube.com/watch?v=99CP-6uwUE0
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Сря Апр 24, 2019 1:42 pm

http://atiearth.com/%D0%BF%D1%80%D0%B8% ... %BC%D0%B0/

След като изпитах тази промяна няколко пъти, не можех повече да пренебрегвам значението на това откритие. Честотата на персоналната ни енергия е пряко свързана с честотата на непосредственото ни обкръжение. В резултат на това, когато променим честотата на персоналната си енергия, моментално се придвижваме на нефизическо енергийно равнище на вселената, което съответства на собствената ни вътрешна честота. Веднъж придобил някаква степен на самоконтрол спрямо своите нефизически изследвания, започнах да експериментирам със съзнателното променяне на своята честота. Открих, че това може да стане просто с отправяне на искане за промяна на честотата, докато съм в състояние извън тялото
Лежа неподвижно и премислям преживяването си, опитвайки се да наместя нещата. Сега повече от всякога разбирам колко малко знаем за себе си и за своя свят. Чувствам се като наивен ученик, който току-що е видял реалния свят за първи път. Поразен съм от мисълта колко сме арогантни, когато си мислим, че знаем каквото и да е. Ние, които не знаем кои сме, защо сме тук и даже накъде вървим, гледаме на себе си като доминиращи, интелигентни господари на света. Наистина е иронично просто колко сме измамени.
Още по-смешни са нашите твърди убеждения и изводи относно неща, които не виждаме и не разбираме. Сега повече от всякога съм убеден, че изследванията извън тялото могат да дадат отговори на много загадки на нашето съществуване.


.


„Всеки човек, който има преживяване извън тялото или близко до смъртта, разполага с водач, който присъства по време на преживяването. Помощ винаги има на разположение, но тя трябва да бъде поискана…Няма място за страх, но много хора все още не са наясно, че мислите им предизвикват тяхната реалност. Както вече знаеш, това може да стане моментално. Крайният резултат може да се окаже стряскащ за начинаещия изследовател. Болшинството физически обитатели владеят слабо своите мисли”. След кратка пауза, той продължава: „Както научаваш, контролът на мисълта и фокусът са изключително важни. Това особено важи, когато изследваш по-дълбоко във вътрешността на вселената. Твоят контрол се подобрява, но все още имаш страхове за преодоляване…Ти почувства страх, когато станах видим за теб. Видях как потрепери в своето енергийно поле и бе близко до това да се завърнеш в тялото си… Винаги помни, че когато победим своите страхове, ние получаваме свободата си… Накратко, ти ще изпиташ нови начини да се изправиш срещу страховете си както в плътното тяло, така и в телата си с по-високи честоти. Всяко преживяване ще има определена цел; всяко препятствие е една маскирана благословия”.

:think:
https://m.youtube.com/watch?v=xorKTJPmqYM
Това преживяване ми е ясно. Опитвам се да освободя вътрешната си енергия, своята душа. Мръсотиите представляват всичкия отрицателен боклук, който съм събрал и приел с годините – привързаности, страхове, ограничения, всички отрицателни качества и емоции, от които се опитвам да се освободя. Персоналната ми мръсотия ограничава и блокира светлината на душата ми и й пречи да се изяви. Не мога да не се зачудя какво би се случило, ако поисках да видя истинския енергиен източник зад всичко това.

Усещам вибрациите и се насочвам далеч от физическото си тяло. След секунди съм изправен пред вратата на спалнята си. По навик искам яснота и упътване. Изведнъж чувствам силно вътрешно движение и се озовавам пред голямо каменно здание. Размерът и формата на зданието не приличат на нищо, което съм виждал преди. То се простира до хоризонта и изглежда изключително старо. Пред мен има няколко четириметрови дървени врати, обковани с месинг. Когато влизам през една от тях, виждам отворена стая, която води до безкрайна поредица от коридори. Тръгвам напред и влизам в най-близкия коридор. Навсякъде наоколо има огромни стаи, изпълнени с форми и предмети, които изглеждат едни и същи. След по-внимателно вглеждане обаче, забелязвам, че предметите леко се различават. Те изглеждат като прогресия или еволюция на един и същи предмет. В друга стая има стотици играчки, всяка малко по-различна по форма и структура.
Не проявявам интерес към предметите и продължавам през един дълъг хол. Разбирам, че съм на място, което е свободно и изглежда неизползвано. Пред мен има дъски, които блокират двойна врата. Използвайки всичката си сила, отмествам встрани дъските и отварям вратата. Зад вратата виждам някаква машина. Това е огромен двигател, висок три етажа и с размерите на футболно игрище. Донякъде объркан, казвам на висок глас: „Това какво представлява?” Поток от ясни образи нахлува в ума ми: „Това е източникът на енергията на формите, които виждаш. Умът ти се опитва да свърже всичко с понятия, които разбираш. Истинската енергия няма форма”. Двигателят избледнява пред погледа ми и пред мен се появява завладяващо усещане за излъчвана чиста енергия. Фокусирам се и виждам вълни от светлина, излъчвани от един източник.
Докато се взирам, светлината става заслепяваща. Част от мен иска да се обърне назад, но не го правя. Като че ли външната ми обвивка изгаря – старите ми понятия, убеждения, допускания и заключения биват изгорени от интензивността на светлината. Не мога да понеса всичко това и изкрещявам: „Какво е това?” Моментално бивам привлечен в светлината. Умът ми е претоварен, когато осъзнавам, че съм се слял с една по-голяма и по-експанзивна част от самия мен. Изведнъж разбирам, че аз съм двигателят на своя живот – аз съм творческата сила вътре в мен. Осъзнавам, че съм се отделил от себе си. В продължение на няколко момента светлината и аз сме едно. Чувствам дълбоко в себе си мир и взаимосвързаност, които не съм познавал преди. За първи път осъзнавам, че мога да сътворя каквато реалност си пожелая – творческата ми мощ далеч надхвърля разбирането ми. Сега зная, че съм ограничавал себе си чрез идеите и убежденията, които съм приемал, и признавам нуждата да освободя всички свои ограничения, страхове и очаквания. Едно дълбоко чувство на овластяване преминава през мен, когато крещя вътрешно: „Аз ще запомня това”.

Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Нед Апр 28, 2019 10:41 am

Малко разширяващ текст от горната книга за по–мързеливите ;8)

Основи на изследванията извън тялото
1. Ние сме духовни (нефизически, енергийни) същества, временно използващи биологични тела (средства) за преживяване и за изразяване на себе си.
2. Тъй като физическото тяло е временно средство, за нас е напълно естествено да можем да се отделяме от него и да преживяваме своето истинско нефизическо аз.
3. В момента ние преживяваме едно биологично средство, за да можем да изследваме, взаимодействаме и да се учим в едно физическо измерение.
4. Преживяванията извън тялото са нормалната промяна или преход на съзнанието от физическото ни средство в нашето по-високо честотно нефизическо тяло.
5. Ние едновременно използваме и контролираме множество енергийни (честотни) средства. Всяко от тези енергийни средства съществува в конкретна различна плътност и вибрационна честота. В идеалния случай, всичките ни енергийни средства действат в хармония, за да подпомогнат личностното ни развитие.
6. Всяко индивидуално средство на съзнанието възприема в рамките на уникална честота на вселената. За да възприемаме и усещаме материята, ние се нуждаем от материално средство. За да можем съзнателно да възприемаме и преживяваме по-високите (по-малко плътни) вибрационни измерения, ние трябва да използваме съзнателно подходящото енергийно средство.
7. Ние сме съзидателният източник на своята реалност и преживявания. Ние създаваме индивидуалната си реалност по начина, по който фокусираме и управляваме своята лична мисъл-енергия. Този принцип е приложим към всички енергийни равнища на вселената. Това, което преживяваме, е било повлияно, подредено и изявено от нашите съзнателни и подсъзнателни мисли.

Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Сря Май 08, 2019 7:21 pm

Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Вто Юни 11, 2019 10:51 am

В продължение на на горният информационен поток прочетох "Петте нива на привързаността" на Дон Мигел Руис Младши. Хубаво е,когато решиш, че всичко ти е ясно да се появи допълнителен инструмент за разширение на съзнанието. Приятна изненада, новите нагуали помагат :yes: . Бих казал че някой връзки-термини-думи дадени в книгите на баща му биват добре разяснени с примери от неговият живот. В този ред на мисли е снощното осъзнато сънуване. Като цяло нищо магично , по скоро тълкуването което направих ме озадачи.
Осъзнато сънуване, сега ще си изпиша израза ЖИВА ХОЛОГРАМА ...... място- вила в Стара планина,мястото е на тераси .... аз като наблюдател, баща ми и майка ми като действащи лица, а на горната тераса имаше някакви говеда - животни. Баща ми извършваше привични за него дейности, както и майка ми. В един момент майка ми се покатери на горната тераса и започна да се бута упорито с едното говедо по-малкото .... кофти идея .... другото по-голямото се ентусиазира и се засили директно върху нея за да я размаже. Естествено емоцията ми и желанието да я предупредя ме изведе от съня. Нормално би било да го тълкувам съня като нещо което което трябва да се случи на родителите ми но ....... майка ми отдавна няма достъп до физическата реалност , защото не е между живите. Тогава осъзнах че това е поредната информация от МЕН за мен под формата на символи.Родители те ми си имат специфични програми които са характерни/това ги прави индивиди ... субективни привързаности/ само за тях и те на свой ред са ми ги преда ли. Гледайки тях виждах себе си :think: .... желанието ми за перфектност в правенето на нещата е голямото говедо което ме мачка .... тази привързаност към нещата трябва да я отработя :spell: Защо жива холограма ? - всичко си беше реално и проектирано от МЕН за мен.
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Сря Юни 12, 2019 4:24 pm

Ако привързаността ми към онова, което знам, ме прави сляп за потенциала на реалността, значи знанието ми ме контролира, контролира намерението ми и създава моя Личен сън. Ако успея да осъзная своите привързаности, ще си върна контрола и ще живея така, както избера.

"Петте нива на привързаността" Дон Мигел Руис Младши. :thanks:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Дъра Бъра

Мнениеот вдъхновител » Пон Юни 24, 2019 5:39 am


..... висш аз — изкуствен интелект — Нисш аз .....
..... гравитационна сила на идеята — хипноза — реалност ....
Кой разбрал .... разбрал

o=
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1115
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

ПредишнаСледваща

Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron