Влез    Регистрация

БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА

За всичко, за което няма подходящ раздел
  • Автор
    Съобщение

БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА

Мнениеот nevil » Съб Дек 16, 2017 1:24 am

Привет на всички който обитават това безценно място.
БЕЗКРАЙНИ БЛАГОДАРНОСТИ на хората който подържат сайта. Вярвам че нищо не е случайно и името ПОЛИГОН ..............е точното име с точните хора и в точното време. :clap: :thanks:
Благодаря на Всички който споделят личен опит. Благодаря на Тези който са споделяли преди време и Тези който ще го направят всеки момент. :yes:
Всеки един от Нас.............с участието Си във форума, по някакъв начин въздейства и променя посоката на енергията/информацията която следват останалите членове като по този начин се увеличават шансовете за напредък в избраната от Всеки един посока. А посоките са безбройни защото отговарят на постоянно променящите се степените на осъзнаване на всеки един човек. Различните посоки водят до съответният различен опит и той вероятно е ..........."правилният","верният", необходимият за моментното осъзнаване на всяка една енергийна структура/човека............. колкото и това да изглежда "неправилно" в очите на останалите хора. А това са само нюанси от палитрата.
Ако наблюдаваме обмена на информация между хората в ежедневието или в така наречената и поднесена като физическа реалност ................и ако допуснем някакви проценти многомерност в усещанията Си...........ще забележим че............ Ние хората приличаме на :think: ................глутница щърбави кучета с нахапани дупета. Щърбави защото получаваме своя опит на принципа..........проба-грешка и зъбите/земните дни се изронват един по един и докато стигнем до същината на нещата ............животът преминал. А дупетата са Ни нахапани с отпечатъци от нашите собствени зъби защото не разбираме че .............опонентът Ни насреща е част от Нас с една от безбройните Ни отражения. Всяко отражение има своята необходима истина за момента. Естествено е тя да се променя с времето и нямат никакво значение детайлите на посоката ако те подържан енергийната и система в равновесие. Равновесието е посоката към която се придвижва Всичко което е.
Следвайки равновесието в Себе Си............правя следните стъпки като искам да привлека вниманието на ........Веско!!! Ако може нека да Ме разбере.
Всичко което ще напиша от тук на татък е въпрос на личен опит и лично усещане.Отговаря на моментното Ми осъзнаване и е част от моите уроци с линията на равновесието..............в митът, .........................или на живо. Пак е на основата .................проба-грешка но виждам/усещам последствията веднага.
Покрай написаното от Веско .............Се зарових отново в темата за Исус Христос.............
Стигнах до цитатите...на newage от "Хакери на сънища" чийто формулировки от рода на...........Да приемем Бог в сърцата Си ............и в същото време да се откажем от Себе Си.
Да Се научим да се подчиняваме за да можем да повеляваме. Или пък че.........здравословните проблеми са нещо нормално по пътя и т.н. .........та това винаги е предизвикваше в Мен отрицание и виждах нечия провокация............манипулация и дезинформация.
Този път, следвайки линията на равновесието.........................усетих ....... отричането, само по себе си породи енергиен дисбаланс....................който в последствие се изрази в мощно главоболие. А то премина чак когато успях да възстановя равновесието отново.
Неприемането и на най неприемливата формулировка в последствие води до съответните "щети" на физическо ниво.
И още нещо......лятото имах невероятни преживявания на морския бряг.....когато пожелах да усетя морето. Това беше ............многомерно усещане за свобода.
Линията на равновесието отиде на "кино" когато се опитах да разбера това което усещах.
В последствие..........желанието Ми да опиша това което "разбрах" тук във форума ...........беше равносилно на самуобийство. Линията на равновесието Ме изхвърляше........... а Аз натисках волево. Резултат...........хематон на окото. Носих го цяла седмица.
Веско !!!...............Можеше и да Ми се "размине".............но при Мен, от доста време физическите проблеми се проявяват веднага на повърхността, та че да ги видя ................което ще рече че Съм ги пропуснал в начална фаза, при зараждането и. Това са моите уроци..............така Съм пожелал.
В обратния случай..............този хематон ............щеше вероятно да малък кръвоизлив, някакво петанце в зоната на някой лимфен възел, бял дроб или каквото е там на ред. Всяко нарушение на равновесието остава и своя отпечатък на физическо ниво. Така щърбавеем с всеки ден............ проба грешка......проба грешка, не виждаме последствията и няма как да ги свържеш с причините.
Такива са характеристиките на ПОЛИГОНА "ФИЗИЧЕСКА РЕАЛНОСТ"...............където в ежедневието Си.......... работим,трудим Се за една енергия, която Сме изразходили в миналото........... за да не Ни я спрат в бъдещето.......... примерно ...........взаимоотношенията Ни с топлофикация изказано чрез съвсем примитивен тримерен модел. Проекция на холограмна зона наречена минало се пресича с холограмна зона наречена бъдеще и общото поле наречено ежедневие или физическа реалност. Това са една част от границите на полигона в който всеки от Нас е избрал някаква посока. И тази посока вероятно е необходимата и "правилната" Ни за момента.
Моята посока която следвам ...............и с това се надявам да Съм ви полезен................е в зоната на сетивата. Усещанията и какво се случва в момента. Това е мигът. Мигът е физическата реалност в която се случва всичко................. което в последствие определя събитията който следват в познатата на всички ''физическа реалност'' или ежедневие.
Понеже не зная как .................по друг начин............ще използвам отново аналогията с пилотската кабина. Там на нейното табло се намира и уредът който от известно време експлоатирам на принципа проба-грешка и наречен от Мен ......линия на равновесието.
Зная че там има поне още един уред.........щурвала. При самолета.......една от функциите е да задава мощността на двигателите. В случая ...........вероятно трансфера на енергийните потоци.
Усещам че ..........следването на линията на равновесието и увеличаване на енергийния поток на физическото тяло ще доведе до нещо...........? Не зная какво? Интересното е че ..........каквото и да последва от тук на татък............... не е от моите цели и вероятно ........няма да бъде скоро.
И тук още веднъж благодаря на всички който споделят своя опит с опитност извън тялото.
Следвайки моята посока за напред...........вероятно няма да се сблъскам с подобен опит но чрез това което сте споделили Вие осъзнавам какво ще се случи и с Мен ако прекрача границата.
Осъзнавам че трябва да работя върху чистотата на мисълта...........защото там, в зоната мигът..............вероятно няма да има защитна програма която да Ме върне обратно.

Защо пиша всичко това.....................тъй като всичко е едно ............моят опит е и ваш. Вашият опит е и мой. За съжаление .........няма как да го узнаем на този етап ...........освен ако не го споделим................сега, защото сега Ни е необходим.
После ....................после правилата вече се променят. Нашият опит във вид на структурирана енергия ще отиде там където му е мястото. ........в общата банка. И всичко започва отначало. :-(
Мисля си че ...........ако обменим опитът който сме натрупвали през годините..............дори и този, за който поради някакви причини Сме смятали че е за лично ползване, а в същото време ............някое от Нашите отражения се е нуждаело от него ...................туко виш Сме изненадали системата. Това е нещо което тя не очаква от Нас.
Във форума има зони които изискват парола. Вероятно опит от който някой се нуждае.
И потребители който са преустановили участието Си във форума поради някакви причини .........а се усеща наличието на подобен опит и при тях.
Форумът е притежавал и едно богатство.............зад името на ....josemity...........вероятно и с още по ценен опит от както не е активна. Мечтая Си за опитат който има свързан с усещанията от енергията породено от практиката Тенсегрити.

Във опитът .........няма нищо случайно и нищо излишно. Той си има своята мисия и място в общия план.

Благодаря още веднъж на Всички който споделят личен опит. Благодаря на Тези който са споделяли преди време и Тези който ще го направят всеки момент. :yes:
:thanks:
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА

Мнениеот kas » Пон Фев 26, 2018 1:12 am

Благодаря Nevil, много вдъхновявщо. Да, Josemity беше тази която първа започна да пише активно и споделя, частица от нейната енергия ще присъства докато този форум съществува. Кой знае - може би е жива, може би - не. Не се знае и дали в утрешния ден ще сме тук или ще се слеем с тъмното море на осъзнаването. Нека използваме мъдро дните си, подарени ни от Духа и се отдадем на всичко което обичаме и искаме да сме! :hi:
INTENT
Аватар
kas
Администратор
 
Мнения: 428
Регистриран на: Съб Яну 12, 2008 5:13 pm

Re: БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА

Мнениеот nevil » Нед Апр 15, 2018 8:48 pm

:yes:
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron