Влез    Регистрация
  • Автор
    Съобщение

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот вдъхновител » Сря Май 11, 2016 7:44 am

Newage ще се радвам :joy: , ако коментираш гледната точка , която ти предоставих на Дон Мигел Руис по отношение на летачите :yes: и моля те не използвай изрази от типа "се изроди в приказки" защото това е играта на паразита във всеки един ум недоволство.Проектираш очаквания върху темите и ако те не се оправдаят недоволство. Отпусни се и наблюдавай случващото се без да се стягаш , в края на краищата контрола е винаги при теб и твоя сън се контролира от теб не се вълнувай толкова за другите , но не забравяй че при общуването с тях е хубаво да насърчаваш хармонията и любовта :yes: защото ума е само инструмент , който въд всеки момент може да бъде препрограмиран ...... и ако смяташ че летачите злоупотребяват с нашия ум и виждаш това то създай практики и методи с които да заобиколиш това влияние . Иначе се превръщаш в един от хилядите недоволни , които захранват системата с негативна енергия, а за машината няма значение с каква енергия я захранваме , тя ще реализира реалност адекватна на излъчената от всички нас енергия. Ако искаш вярвай, ако ли пък не ,невярвай избора е твой със здраве :()
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1073
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот newage » Сря Май 11, 2016 9:23 am

ако прегледаш другите теми във форума, ще забележиш, че хората там се придържат към темата. Изключение правят темите, засягащи летачите - те се израждат в съвсем друга дискусия. Само аз ли виждам това?
Безусловната любов е нашият пропуск към Вселената
Аватар
newage
Активно сънуващ
 
Мнения: 153
Регистриран на: Съб Дек 31, 2011 6:01 pm

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот вдъхновител » Сря Май 11, 2016 10:18 am

Правилно виждаш :yes:
В случая Liar дава информация за "чудеса" , които са извършвани в отсъствие на ум, което поне на мен ми направи впечатление предвид скорошния ми опит, а именно без ум се разпадна картината , която възприемах. Другото интересно , което ми направи впечатление беше отношението на хората към човека проявяваш "чудо". Мисля ,че точно тук е момента на проявяване на летача/в случая предпочитам думата паразита , защото мисля КК доста нагнетява негативно отношение към летача и човешката психика или се бори или се успива - това е което наблюдаваш като резултат/. Затова е необходима безупречност и постоянна подвижност за да не те успят или само успиш, поне така ми се струва. Ума е необходим той върви комплект с тялото , за мен това е средството да изживея физическа реалност но вече знам че АЗ не съм това тяло и ум.По отношение на темите не виждам нищо лошо да се отклоняват от първоначалната си точка, аз приемам това за развитие, едно живо същество , което всеки от нас го доразвива , ти си иницирал с въпроса си процес просто му се наслаждавай. Това второ внимание по скоро фокус , който постоянно дава определение в главата ни за нещата , които виждаме смятам е инструмент на летача. Резултата е разфокусиране от процеса ,загуба на тук и сега , загуба на енергия, защото става вътрешно противопоставяне и разделяне на възможните реалности най малко на две и нагоре. За мен ума трябва да изпълнява без да разсъждава , когато е необходимо да се реализира най общо казано преместване във физическата реалност. Иначе се получава ВД и да пиша повече е безсмислено.Примери хиляди сами я ти в началото на темата си направил прекрасен само анализ :clap: . За мен вярата е непроявено знание и опитност път до непознатото и непознаваемото, така че е нормално да ти сложат прът в колелото на това място


Ако този начин на изписване ти допада , когато попадна на нещо интересно по тази тема ще го прилагам :yes:
Други инструменти на летача:
*С други думи, в 99% от случаите ние възприемаме реалността не такава, каквато тя се явява, а я интерпретираме въз основа на готови образи от миналото.Тези образи ни се набиват в ума и по време на сън.
*Дори и да не правим предположения, лесно се вижда защо хората почти не се разбират един друг. Хората ни изпращат изкривен образ за себе си, защото само това искат да проектират върху нас, после ние възприемаме изкривения образ и го изкривяваме дори още повече със собствените си убеждения. Просто така стоят нещата. По този начин сънуват хората, така взаимодействаме помежду си. Хората проектират върху нас образа от съня си и ние го изкривяваме в съответствие с онова, което искаме да вярваме. Ние трябва да направим така, че всичко възприето да пасне на вярванията ни, просто за да сме сигурни, че онова, което вярваме, е истина. Затова предпочитаме да привлечем вниманието на другите хора, за да проектираме върху тях гледната си точка, отколкото да слушаме какво те имат да ни кажат.
Последна промяна вдъхновител на Сря Май 11, 2016 11:53 am, променена общо 1 път
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1073
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот newage » Сря Май 11, 2016 11:48 am

До колкото усещам и знам, УМЪТ е бил като последен модел лаптоп, който расата на летачите е предложила на старите виждащи. Те (старите виждащи) са искали да могат да дефинират знанието, да го разбират, да знаят (дървото на познанието в Битие) и летачите им предложили решение - УМ - ултрамодерен компютър (ябълката), без да покажат частта със ситния шрифт в договора ;-) в която пише, че си запазват правото да update-ват ума с какъвто фирмуер те намерят за добре. И така расата ни подписала договор със летачите (змията) и дори допускам, че за известен период, докато всички възприемат ума е вървяла безплатна промоция :-) и той е бил чудесен инструмент. След това, след като всички вече имали вграден този инструмент, летачите просто са подменили фирмуера със зловреден, с вируси и програми за блокаж, какъвто го знаем днес. Вероятно е отработена схема, ако съдим по думите на извънземния, че цялата галактика е пропищяла от тази хищническа раса.
Ето този разказ и идеята с коланите чудесно го илюстрира https://chitanka.info/text/1646-vylsheb ... ot-ksanadu
Безусловната любов е нашият пропуск към Вселената
Аватар
newage
Активно сънуващ
 
Мнения: 153
Регистриран на: Съб Дек 31, 2011 6:01 pm

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот вдъхновител » Сря Май 11, 2016 2:58 pm

Разказа е интересен :think:
И мисля че това е решението o=


Същинската природа на Буда не съдържа форма. Запомни това, дори да ти се яви нещо необичайно. Не го приветствай и не се страхувай от него, не се съмнявай, че основата на ума ти е чиста. Къде в нея може да има място за каквато и да е подобна форма?
Също така при появата на духове, демони или божества не пораждай у себе си нито почит, нито страх. Основата на ума ти е празна.
Всички проявления са илюзии – не се придържай към тях. Чрез представите за Буда, Дхарма или бодхисаттва и формирането на почит към тях, ти сам се оковаваш в света на смъртните. Ако търсиш непосредствено разбиране, не се придържай към каквото и да е било проявление и ще постигнеш целта.


Това е позиция на неутралност трезвост. А от другия текст ще дам грешката на войните посетили летачите.
Откъде са се взели?
За нас, в първото внимание, не ни е известно много, освен това, че са били открити далеч
от нашият свят от от войни, изследващи второто внимание, наречени старите виждащи. В мига в
който Летачите срещнали тези войни осъзнали, че току що са си намерили нов източник на храна,
и то във време, когато расата им, хранеща се с осъзнаване, загивала. Летачите, които се срещнали
с тези войни им предложили знания, а в замяна на това успели да изкопчат от войните
информация къде се намира нашият свят.


Ако тези войни бяха като Буда щяха да са цялостни и никакво знание не би ги изкушило.Другия важен момент ,как се създава реалност и съответно променя....... това , което в наше време се извършва безжалостно от медиите.

А какви са били технологиите преди те да ни открият? Какво е
станало с Атлантида и страната на Му? Да не би да казвате, че
развитието на технологиите дължим на летачите?
Те не променили чак толкова технологиите, колкото начина, по който се използват. Преди
това хората били достигнали високо технологично ниво базирано на други правила в тогавашната
реалност и време. Когато реалността се променила, тези технологии престанали да действат и е
трябвало да започнат всичко от начало.2


Затова сме в това положение трябва да се издигнем и еволюираме :ai:
Нищо сериозно просто теза ;8)
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 1073
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот Silviya M » Нед Май 15, 2016 5:31 am

Една седмица форумчето бъкаше от воладори.
Не знам, в какво вярвате, и колко качествено сте безупречни.
Едната вечер "ослепях", като ви четох. Бяха от тия, като блок, тежки.
Съвсем между другото, супер яко се комуникира в яката вибрация на sharga.

viewtopic.php?f=23&t=771&start=10#p4093

Поздрави и успех!! Пазете се!!
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот nevil » Вто Май 17, 2016 8:31 pm

Привет.
Newage......да прощава но ........все става въпрос за Енергия.
вдъхновител написа:Това с тичането на Nevil ще му хареса :yes:


"Най-доброто от всичко е, че тази практика поставя първата (но необходима) основа за следващите месеци, през които ще се научите да прилагате дишането и неговите модификации за важна работа свързана с пробуждането на някои позакърнели способности и функции, както и в развиването на психическия, емоционалния, умствения и духовен потенциал. Същевременно с това ще ускорите интеграцията на всички системи и вериги в тялото за едно подобрено здраве и по-дълбоко чувство на щастие".


"Въпреки това е редно да се обясни, че очаквания резултат от лунг-гом-па е една забележителна издръжливост, а не моментална екстремна скорост. В този случай резултатът не се състои в това да се състезаваш с максимална скорост на късо разстояние както се прави в много спортни състезания, а да се прекоси огромна дистанция с бърза скорост и без да се спира изобщо в продължение на няколко дни и нощи.
"
Да........Точно за това става на въпрос. :yes:
Малко плахо е обяснено но .......не Съм изненадан. Този тип информации се предават малко като легенди. Като чели ......подробностите не са от значение.
А ......и целта според Мен не е тази: :think: "да се прекоси огромна дистанция с бърза скорост и без да се спира изобщо в продължение на няколко дни и нощи."
Интересното е .....какво се случва през това време.
Но и така е добре :yes: Ако успея да науча думичките обаче..........
Обичайната асоциация на тази пъргава походка с мистичните думи, които неговият учител го научил, предизвикали ментална реакция на правилната формула. Последното довело до регулацията на дишането в предписания ритъм и последвал транса.

Абе.........направо хвърлям ключовете за колата и .......беш. :joy:
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот kas » Нед Май 29, 2016 1:02 pm

Silviya M написа:Мислила съм си понякога, че за вярата няма значение религията, философиято, учението ... и т.н.. Стига само едно - безупречност.

Левитация – загадката на летящия свети Джузепе от Копертиноhttp://nerazgadano.info/2015/07/levitat ... kopertino/Или пък родените да тичат от Мексико - Тараумара, или тия - лунг-гом-па от Тибет:

http://www.sportal.bg/news.php?news=223976

(Жената, която падна от небето (най-голямата тайна), II част)

http://www.parallelreality-bg.com/stati ... 39-39.html

(Тибетската свръхестествена практика „лунг-гом“)


Ето че освен тибетците имало и тараумари! Благодаря Sylvia M, прочетох цялата трилогия статии "Тичайте свободни" на един дъх, покоряваща и смайваща е :wow: :thanks:
INTENT
Аватар
kas
Администратор
 
Мнения: 428
Регистриран на: Съб Яну 12, 2008 5:13 pm

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот nevil » Пон Май 30, 2016 8:37 am

Привет.
Благодаря и Аз.
Започва обещаващо. :yes:
Информацията усещам близка. Събитията са изпитани и потвърдени лично от Мен.
Системата работи. Липсва информация.........поне до тук, до където Съм стигнал...... до трета глава. Търся останалата част на книгата, като се надявам .......липсващото да е там.
Разбира се ....веднага се набива на очи обичайната дезинформация съпътстваща винаги подобен вит информация, вероятно преследвайки комерсиални цели. Имам в предвид .........алкохолните фиести, наблягане на определен вид храни и сигурно ще излязат и други.
Личният Ми опит в тази посока и въпреки нашите условия на живот ..........подсказват че .......... при преминаване в близки и идентични условия на живот като тези на тараумарите ........всичко би било постижимо като възможности. :yes:
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: Достигане на намерението, вяра и недоверие

Мнениеот MitRa » Пон Юли 11, 2016 4:08 pm

Патериците в живота също са едни от техните инструменти. Ще поясня.
За мен помощ е да насочваш някого или да се намесиш когато виждаш че той откровено се старае но не може да издрапа сам.
Обаче хората обичат да се лепват за теб, което е много изтощаващо явление за помагащата страна.
Тогава е естествено човек да се опита да се държи на дистанция. След което му се лепят етикети на жесток, груб, неотзивчив и т.н. За да го накарат да почувства вина. Много пъти ми се е налагало да отрязвам такива субекти. И от време на време част от мен се съмнява дали постъпва правилно. Летаческа му работа.
MitRa
Скаут
 
Мнения: 4
Регистриран на: Вто Ное 10, 2015 1:44 am

Предишна

Назад към Отворена практика - на крилете на намерението

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron