.......че все пак трябва да чакам утрото ли ?А.....не, късно е !!! Вече използвах няколко пъти техниката.
Аз приех нещата буквално
Когато (и без това почти винаги) възприемам нещата буквално, по-късно вдявам, че всъщност сякаш по навик (без да се старая) я карам по воински, съм пробвала, какво ли не, като техника. Стига да ми е готино.
Ако си чел "Незнайко в слънчевия град" - ще разбиреш, за какво говоря. В началото на книжката едното от човечетата трябваше да извърши безкористно три последователни добрини, за да му се изпълни негово желание - чудо.

Колкото до принципите на прикриването никога не се ме радвали така, както настроенията на прикриването. Принципите винаги са ми изглеждали, като за оправдание на воина. Не знам, защо. Може да е, заради хорските оправдания.

Резултатите на прикриването са си суперски.

А настроенията - ми е минавало през ума да си ги закача на вратата на банята, принтирани. Повярвай ми.
"Изкуството на прикриването означава да научиш всевъзможни трикове за замаскирането си, и то да ги усвоиш толкова добре, че никой да не заподозре как си се престорил на някой друг. За тази цел трябва да бъдеш безжалостен, хитър, търпелив и благ. Твоята безжалостност не бива да бъде грубост, хитростта не бива да бъде коварство, търпението не бива да бъде пренебрежение и благостта - простодушие."
Ама, колко се смях с това изкукуригване вчера - просто ти е бедна фантазията. Плаках честно.