| |||||
Re: Споделени текстовеНе съм специалист по индуизма, но танцьорката,така ми се струва пее за Кришна, прави мудри и т.н. Ако си гледал индийски сапунки, може да добиеш представа за какво става въпрос.Доколкото си спомням при тях линията на приемственост идва от Рама, тибетската линия е по-различна. Знам само, че нашата западна + нашата високоразвити технологично цивилизации ще се самоубият, но тяхната ще оцелее.п
![]() ![]()
Re: Споделени текстовеАз виждам упражнение за физическо , енергиино и емоционални тела с рязка смяна на позицията-емоцията
![]()
Re: Споделени текстовеАко наистина те интересува, обърни се към някой от Кришна-съзнание или някоя подобна индуистка секта.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Споделени текстовеЗа какво да се обръщам към когото и да било като мога да работя със себе си. Видеата ги използван за анализи или идеи за работа със себе си ...... ако се обърнеш към който и да било просто ще получиш неговия вътрешен опис белязан от собствената му система от убеждения. На мен мие интересно личното преживяване и начините по които то се осъществява, технологията на формиране. Достатъчно инфо има в тубата а и от ОС тата ...... търся правенето и осъзнаването. Защото в съня имаш знанието но не си осъзнат , тогава за какво ми е още знание щом губя осъзнатостта си
![]()
Re: Споделени текстовеhttps://www.manager.bg/%D0%BB%D1%8E%D0% ... 0%BA%D0%B8
Свобода има когато са налице предели и ограничения, безформената свобода на произволът е илюзия. Само Барон Мюнхаузен се е хванал за косите си и е полетял. ![]() ![]()
Re: Споделени текстовеВсичко което знаеш или не знаеш, всичко което можеш или не можеш е единствено твоя заслуга. Преживяното и това което предстои да се преживее и неща които никога няма да преживееш къде смяташ че се случват
![]() по въпроса с децата животни това си е специфична опитнос ..... факт е че я има значи е допустима в тази реалност ![]() Докато съм се напъвал да родя мисъл ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=vSuMjge_PT8
| ||