Досега в ОС не бях срещал рептил в човешка форма. Определено имат различно излъчване от нашето ... но да не забравяме че това идва от формата. Защо рептил ? ами зеницата .. типично вертикална и специфичното му излъчване

| |||||
Re: Дъра Бъра![]() Досега в ОС не бях срещал рептил в човешка форма. Определено имат различно излъчване от нашето ... но да не забравяме че това идва от формата. Защо рептил ? ами зеницата .. типично вертикална и специфичното му излъчване ![]() ![]() ![]()
Re: Дъра БъраОле е е ... дрема си аз, около три сутринта, със сигурност не спях и разтягах време пространството като идея от всички страни и явно съм се унесъл. Когато съм съзнателен и преминавам от будуване в сън буквално ставам свидетел на факта как работи системата. Много ме кефи когато възприятието на очите се превключи от външното виждане към вътрешното .... става една тъмница никаква светлина. Та явно това се случи и не бях съвсем съзнателен. Та изведнъж виждам един двор от дъното на който се е засилил вълк ли беше, куче ли ? .... право срещу мен. Интересното в случая беше реакцията на тялото ми ... силно осезаема .... от слънчевият ми сплит излезе енергия на страх, в мозъка се задейства неизбежната реакция за самоотбрана, започнах да пресмятам момента в който вълка ще е при мен за да мога да го ритна. Усетих напрежението на готовност в левият си крак и ... усещам че нещо не е наред ... ми да за бога, аз съм в леглото ,но защо виждам тази холограма ... не си виждам стаята. В случая двора се виждаше идеално единствено вълка беше доста ефирен , някак си не успя да се уплътни. Както и да е последва скок и преминаване уж през мен. Добре че не ритнах,успях някак си да се отърся от първоначалната изненада. М да а странното в случая е, че тази холограма се стартира отново, абсолютно по същия начин. Да ама аз съм още по съзнателен ,вълка въобще не можа да уплътни образа си и едва стигна до средата спрямо първия път. Странното е че вече знаех какво следва ... слънчев сплит, реакции и т.н. и холограмата отново се рестартира .... вече определено развеселен
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Дъра Бъра.
Последна промяна Silviya M на Съб Авг 08, 2020 7:57 am, променена общо 1 път
The Great Path is really No Path. Morihei
Последна промяна Silviya M на Съб Авг 08, 2020 7:57 am, променена общо 1 път
Re: Дъра Бъра![]() Здравей Silviya M надявам се да си в добро здраве и кондиция. Аз си сърфирам по информационния поток ![]() ![]() ![]() ![]() Дълго мислех а после експериментирах върху твърдението ти, че не вселената е хищна , а човешката форма .... не е случайно че КК пише за тирана като преобладаваща енергия в тази реалност .... да а а много си права, защото успях да го преживея ,така че мерси за идеята, затова се радвам на всички споделящи ![]() ![]() ![]()
Re: Дъра Бъраhttps://it.dir.bg/web/pochina-sazdatelyat-na-parolata
Това не е единственото пионерското усилие на Корбато. Моделът за оптимизация и едновременно използване на компютърните системи намалява времето за изчакване на компютърните отговори от часове на секунда, което прави технологията далеч по-практична. Така Computer Time-Sharing System (CTSS) става една от първите операционни системи в света, позволявайки на няколко души да използват компютър едновременно.За първи път това позволява на разработчиците, работещи на споделени изчислителни системи, да имат свои собствени лични акаунти, където могат да съхраняват и защитават работата си. споделени изчислителни системи - смятам че човешката форма е точно такава споделена система защо не използваме целият си капацитет? .... защо в сънищата се осъществява достъп до системата, а ние не помним ? ... защо при желание в сънищата да влезете в собствената си система достъпа е труден? .... защо се използва нашият ресурс без наше знание ? ..... 3D реалността как се поддържа ? ХАКНАТИ ЛИ СМЕ ? ![]() https://dnes.dir.bg/intsidenti/nebe-i-z ... avodneniya
Последна промяна Silviya M на Съб Авг 08, 2020 7:58 am, променена общо 2 пъти
Re: Дъра БъраЗдравейте
![]() Докато разглеждам информационния поток от различни страни ще се опитам да направя опис на видяното. Така ,идеята за споделена система ... пример с моето РС стар модел с механично включване и изключване на интернет връзката. Когато нета е изключен и работя ... имам програма която следи използваният ресурс, отделно шума от вентилатора показва нивото на натовареност на хардуера ... всичко е нормално, използва се 1/90 от ресурса, но когато включа нета става страшно. очевиден е факта че така наречените разработчици установяват контрол върху "МОЕТО" РС използвайки част от ресурса. Причините, свалят данни които продават .... могат да копаят крипто и или да му използват изчислителния капацитет за техни нужди. Сега нека си представим че РСто е собствената ви човешка форма. ![]() ![]()
Последна промяна Silviya M на Съб Авг 08, 2020 7:59 am, променена общо 1 път
Последна промяна Silviya M на Съб Авг 08, 2020 7:59 am, променена общо 1 път
| ||