Харесва емота. Затова питах. Форумът не разрешаваше повече от 8. Стана ми интересно и се пошегувах.

| |||||
Re: Дъра БъраНе можех да влизам до сега във форума. Да не би да си изтрия постовете. Че как друг би определял някакви правила за моя свят. Твърде плачевно. Когато не се отнася за плащане на данъка на колата!?
Харесва емота. Затова питах. Форумът не разрешаваше повече от 8. Стана ми интересно и се пошегувах. ![]() ![]() The Great Path is really No Path. Morihei
Re: Дъра БъраТия производни на думи някак си не им вярвам. И не се занимавам вече с тях.
Някак от историята произлезли. Уж обаче. Няма, как да се твърди нещо, на което никой не е свидетел. От неговия свят поне, това "тук" поне. Да не би учЕните да се занимават с RV?! ![]() И си разпокъсали имената, слагайки и от онава "е", което ти цитираш. Чак е смешна демонстрацията на патриотизъм ли?! какво е?! Нещо подобно, като в оня виц - майка му мислила за името му сума време, то се къстило във фейса злото куче ... ![]() The Great Path is really No Path. Morihei
Re: Дъра Бъра![]() Ухото "преживява" вибрацията като я следва в нейния ритъм докато има вибрация. Окото "преживява" вибрацията на светлината като я следва в нейната и същност докато я има. Ума "преживява" вибрацията на съзнаването докато не се отплесне в ЗНАНИЕТО. Правим нещата, защото така ЗНАЕМ. Но можем да съзнаваме без да знаем. Всъщност какво знаем? ..... че знаем ![]() ![]() ![]() Затова паралелните реалности на ума са безкрайни ![]()
Re: Дъра БъраДа презаредим от мрежата с усмивка
![]()
Последна промяна вдъхновител на Пон Дек 25, 2017 5:34 pm, променена общо 1 път
Re: Дъра БъраНякой прочете ли тази статия:
https://www.blitz.bg/svyat/interesno-vie-ste-dva-mozka-sbrani-v-edna-lichnost-video_news562246.html Прави ми впечатление, че учените почват да откриват разделението тонал/нагуал, че даже и го описват с подобни на КК изразни средства. А скептиците могат да кажат, че КК го е знаел това ![]()
Re: Дъра БъраВ другия форум скоро писах за откритията на учените. Как нещата са точно копие на тия от учението на шарлатанина Карлос Кастанеда.
Всяко подзаглавие в статията е очеизвадна препратка към КК. ![]() http://megavselena.bg/preminavaneto-v-r ... ii-na-aza/ The Great Path is really No Path. Morihei
Re: Дъра Бъра"Истината" е проста, "война" "сам" цепи мрака със своето намерени/светлина/ ..... така че кой какъв опис ще ви спретне е без значение. Дръжте сметка къде е вниманието във всеки момент и това е вашата реалност. Това е великото просветление .... ума е инструмент и трябва да се владее, вместо това по дефоу
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Дъра БъраДа разберем
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Y2SGfMc ... jreload=10 Идва време за празници и съпътстващите ги мантри и ритуали ..... една от тях е да сме здрави .... и какво следва, всичко друго но не и пожеланото. Всъщност какво си пожелах и що за магия е желанието ![]() .....познато... непознато .... непознаваемо ...ЧУВСТВО ....... живот в ограничение.... ИЗБОР Да тази физическа реалност е буквално разцепваща .... спри и виж хората около теб как се щурат ...и какво ли ги движи .... опа а а ама и аз съм същото щуращо се нещо ![]() ![]() ![]() Енергийна центрофуга ? и защо пак съм уморен? ... нали всичко с любов го правим.
Re: Дъра БъраПривет .......вдъхновител
Умът срещу сетивата или ............."реала" срещу мигът. Вероятно ..........най важния избор.
Имам един познат...............в периода на рождения Си ден............изключва телефона и заминава за чужбина. Да се предпазел от "доброжелатели"...................само хубави неща Му пожелавали а после.................. виж какво ставало.
Re: Дъра Бъра
Mного познато. Един познат също изключва телефона си, когато тръгва за риба. Ако срещне някого, който е малко вероятно - тръгва рано и минава по различни пътища, казва "и не ми пожелавай "наслука"!!" Със и без "наслука" - уловът зависи от други условия (метеорологични да речем), че и до намерение си е. Не става да правя изследвания по това нещо с логиката на наслуката, защото нямам поглед по темата. При такава тайнственост. The Great Path is really No Path. Morihei
| ||