Влез    Регистрация
  • Автор
    Съобщение

Re: Отработване на ежедневни ситуации с помощта на НеоС

Мнениеот Silviya M » Нед Май 01, 2016 9:39 am

ОС - осъзнат сън, НеОС - неосъзнат сън.
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Отработване на ежедневни ситуации с помощта на НеоС

Мнениеот вдъхновител » Нед Май 01, 2016 10:44 am

Нещо, като прочетена и не прочетена книга :rofl: само не ми стана ясно как научавате съдържанието на НеОС :hm:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 924
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: Отработване на ежедневни ситуации с помощта на НеоС

Мнениеот Silviya M » Нед Май 01, 2016 11:38 am

Да, точно.

Не всеки цветен сън е осъзнат сън. Както и не всеки осъзнат сън е цветен.

Първо се започва със запомнянето на сънищата, записването им в дневник. После може да е картографирането, което не е задължително. Това не е задача, на която може да се поставят срокове. Става бавно, изисква се поне внимание. Стъпка по стъпка. Като се има предвид, колко от времето преминава в сън, няма и защо, и за къде да се бърза.

Неосъзнатите сънища могат да послужат и за преглед. Когато някоя случка от живота ти е убягнала, по един, или друг начин си забравил за нея, не ти ли се е случвало - да я сънуваш неосъзнато. Не е задължително да има контрол и да е сънуване, за да се разгледат различните сюжети. Сънуване е само, когато си осъзнат (знаеш, че сънуваш, ОС) и имаш контрол в съня (правиш сценария, КОС). Останалото са сънища, неОС. Забравеното събитие може да се сънува неколкократно, с най-различни варианти за/до разрешаването на дадената ситуация. Достатъчно е сънят да се запомни и запише. Нещо, като мързелив преглед. Ако не се лъжа, тук преди имаше такова описание. Преглед в съня.
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Отработване на ежедневни ситуации с помощта на НеоС

Мнениеот nevil » Вто Май 03, 2016 11:42 pm

Привет на всички :hi:
вдъхновител написа:Може ли, да ми дадете дефиниция на НеОС :think:

Слушай сега: Ситуация при която заспиваш за секунди, превръщаш Се в "талпа" и не могат да Те събудят и с топ. :rofl: А на сутринта.......преди да забравиш абсолютно всичко, все пак успяваш да Си зададеш въпроса ........Господи ......от къде се навързаха толкова отнесени глупости ? :think:
Това е 100% НеОС.....като при Мен. :rofl:

Nyx написа:Прочетох темата ти за Основата на Пирамидата. Всъщност встъпих в интересна синхроничност. Вчера, докато сърфирах без да търся целенасочено нещо попадах "случайно" на два материала с подобна насоченост, които по някакъв начин се застъпваха. И най-накрая започвам да чета твоята тема и какво да видя - някак обединяваше, допълваше и доразвиваше и двата "случайни" материала отпреди това. т.е попадам един вид на 3та финална стрелка в същата посока. Висшия аз явно смята, че трябва да обърна внимание на нещо - та ми спретна нагледна демонстрация за попадане в поток - лол

Бих искал да погледна тези материали, издирвам подобни от години, но определено, при Теб....... това е ситуация на синхронност. :yes:

Nyx написа:Стана ми любопитно, че съвсем сам си стигнал до това за входящия/изходящ обем енергия и капацитета. Любопитно, защото например в западните магически традиции се почва с точно това - някакъв вид упражнения за активиране и развиване на Средната колона. Визуализации, вибриране на звуци, енергийно дишане итн, методите уж са различни, но същата цел - да се увеличи проводимостта и капацитета на съда. Защото в крайна сметка нещата се свеждат до това да се настроиш към нужната ти енергия и да я канализираш към определена цел. Не работиш със собствена сила, а пускаш просто енергията да тече през теб - и успеваемостта съответно зависи /не само, но в голяма степен/ от качествата на проводника

Съвсем Сам може да се каже в смисъл че не съм ползвал външни източници. Но не е измислена и от ума.
В състояние на физическо натоварване и връзка с енергийното поле ......понякога се прокрадва информация някъде от сърдечната област .........разпозната и приложена от Мен, се оказва безценна. Това е произхода на информацията която Ми реши здравословните проблеми.

Nyx написа:В тази линия на мисли, какво точно имаш предвид с това:
nevil написа:В тези условия .....инициирането, раздвижването, завихрянето или създаването на каквито и да е потоци Енергия и звън обичайното, води до недостиг на същата.
Nyx написа:Кои условия и кои потоци Енергия, определяш като потоци извън обичайното?


Обичайните потоци Енергия са тези които обезпечават ежедневието Ни. Това е Енергия, биологична Енергия която се натрупва във физическите ни тела, но при едни по-малко, при други повече..........но винаги има капацитет. Това е Енергия която получаваме главно чрез храната.
Ако повишим изразходването на Енергия извън обичайната, ежедневна консумация.....тя бързо намалява и ни трябват допълнителни периоди на възстановяване.
В синхрон с единното енергийно поле, директна връзка .........няма недостиг на Енергия, няма нужда от възстановяване.

Nyx написа:А и да не забравя - благодаря за вдъхновявяваща идеята за изпращане на енергийни импулси към Земята - пробвах :))

Това е в резултат на същия вид информация. :yes:
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: Отработване на ежедневни ситуации с помощта на НеоС

Мнениеот вдъхновител » Сря Май 04, 2016 2:17 pm

Добра дефиниция за Неос :yes: :rofl:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 924
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Предишна

Назад към Сънуване

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron