Влез    Регистрация

Сталкерска тема

Прикриване / издебване
  • Автор
    Съобщение

Re: Сталкерска тема

Мнениеот Solitary_Hawk » Вто Май 05, 2009 8:33 am

ema написа:Искаш да кажеш без калкулатор, без карти, без бележник и химикал. Верига, която е от 36 карти /събития / елементи? Знаеш кое събитие мобилно, кое статично, повтаряш си трите принципа на ум...
Сложно е. :? :)

:) Не съм си и помислял такова нещо. Както и ти каза, ПМ е буквара. С него се изграждат само основите, не е вълшебна пръчица.
Аватар
Solitary_Hawk
Активно сънуващ
 
Мнения: 149
Регистриран на: Съб Мар 28, 2009 2:50 pm

Re: Сталкерска тема

Мнениеот kopcap » Сря Май 06, 2009 1:06 am

...но ще ти кажа направо , че да споделяш опит си е празна работа...

Исидоро, мисля че ти всъщност успя наистина да споделиш най-важната част от преживяванията си и то точно усещанията, които не могат да бъдат изказани. Но те така или иначе са нещо много преходно, както и всички нас... Пътешественици и аз търся, но честно казано единствено натрупването на лична сила ще ми помогне да се срещна с такива, че пътя да бъде общ (и надявам се в правилната посока).
Неразбирането е втората стъпка към неразбирателството. Първата е нежеланието за разбиране.
Аватар
kopcap
Участник
 
Мнения: 47
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 11:11 am

Re: Сталкерска тема

Мнениеот magal » Сря Май 06, 2009 3:36 pm

isidoro написа:Моето време изтича тук ... мисля,че задачата,за да се "напъхам"из тези клубове ми е вече ясна и което е още по-добре - вече завършена...
Причината все още да съм тук е едно обещание към Духа.Обявил съм дата за вероятна среща в България на пътешественици,които желаят наистина да направят нещо...И...ако нищо не се получи...призраци много по пътя към Икстланд.

Хеййй много бързо се отказа..... :D ! В същност си прав, че не си разбран и това е нормално.
Това което пишеш не е за разума, за разлика от ПМ. И все пак бързаш. Убеден съм, че тук има хора по пътя на знанието, хора излъгани от духа...и те ще "усетят" това което казваш..но трябва време. Едва ли имаш силата на дон Хуан да посееш семенцето с един поглед, или с няколко думи....било то и облечени с енергия....и сила.
Да бъдеш "будител" да се появиш за малко и да си отидеш с "гордо вдигната глава" е просто реверанс към егото в теб и нищо повече. Не мислиш ли...... :D
Аватар
magal
Активно сънуващ
 
Мнения: 138
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 10:31 am

Re: Сталкерска тема

Мнениеот ema » Сря Май 06, 2009 7:01 pm

"...е просто реверанс към егото в теб и нищо повече..."

Това е много ... - нямам подходяща дума... :D
ema
 

Re: Сталкерска тема

Мнениеот isidoro » Сря Май 06, 2009 9:59 pm

Magal,аз дойдох "тук",защото един участник от Дир-а ме насочи и каза,че в този полигон се сформира група.Вече писах за моята скорост и ще я намаля,само ако има защо!!!Колкото и смешно да ви звучи,Смъртта шепне в моето ухо и кристално ясно ми говори,че никой от нас няма време...Всеки трябва наистина да поема отговорност за всяка,ЗА ВСЯКА,своя постъпка.Аз излизам навън...нямам време да се мотая из необхватните форуми...Поставих конкретна дата и ще изчакам...но не повече! Разбира се,оставил съм диря...който ме потърси,ще ме намери...
За Егото ми...Надали има по надут "пуяк" от мен...но на мене ми е все едно...вече писах: ...който има уши,ще чуе...който има очи...ще види...който има смелост...ще върви напред...
Редом до мен крачи още един Пътешественик,който дръзна да последва непознат,само защото Духът така здраво ни завихри,че ако някога се разкаже тази легенда...малко ще са тези,които ще и повярват...Но ние изживяваме тази легенда сега и тя ни носи с крилете на магьосническата птица...
Пожелавам това на всички,които търсят...
Това ,което съм казал,съм го казал за вас...Не ме интересува какво мислите за мен...вслушайте се в думите ми...Смелите нека потърсят...плахите нека ги следват...Скоро наистина си тръгвам...напуснах Дир-а,като им пожелах "Лека нощ", това ще направя и тук...Потърсих пътешественици...намерих ИСТИНСКИ ДАР от Духа!Сега изпълнявам и неговата заръка...след което ще затворя тази страница и ще се освободя,за да продължа...
Моя пътешественик е ...една мечта...нека му благодаря за това,което направи за мен...и най-вече за смелостта му!!!
isidoro
Участник
 
Мнения: 24
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 7:13 pm

Re: Сталкерска тема

Мнениеот magal » Чет Май 07, 2009 7:15 am

Ок. Така да бъде. Дата е ясна, ще държим връзка и каквото има да става то ще се случи! Купона тече.... :D
Аватар
magal
Активно сънуващ
 
Мнения: 138
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 10:31 am

Re: Сталкерска тема

Мнениеот josemity » Съб Дек 19, 2009 1:36 pm

Попаднах на едно интересно сталкерско упражнение. То се състои в това да говорим за себе си сякаш сме от противоположния пол. Например, ако е жена казва "Аз съм жаден!", ако е мъж "Аз съм жадна!". Важното е именно да говорим, а не само да мислим. Упражнението се прави докато на човек му стане безразлично. След определен период от време се повтаря.
Засега това упражнение при мен предизвиква смях!
josemity
Активно сънуващ
 
Мнения: 338
Регистриран на: Нед Мар 29, 2009 2:20 pm

Re: Сталкерска тема

Мнениеот lexas » Нед Дек 20, 2009 10:13 am

josemity, намирам упражнението за много забавно! Аз самата често си представям съм мъж ( хаааа, объркахте ли се ;) Хахаха!) и направо не мога да се понасям. Онова нещо постоянно тика енергията на долу. Толкова е лесно да напусне тялото, че чак е незаконно в някои щати. Като жена винаги съм щастлива, защото съзнанието ми е отворено към другите, към това какво аз бих могла да направя за тях. Някак по-неегоистична съм, по-любяща. Един ден бих искала да намеря подходящият мъж и... да, глупаво е да го казвам, нооо... да бъда майка. Да усетя какво е развиващият се живот в теб. За миг да живея за другото същество, защото ако аз бъда наранена, ще бъде и то. Много странно. Объркана съм и леко уплашена, но копнежът е по-силен от всички останали чувства и емоции. Той ми дава сила да се реализирам в пълния си потенциал като жена. Толкова по-богата се чувствам от мъжете. Какво могат да направят те в действителност, освен да грухтят за 15 минути над нас? ... хахахахах! :)) Безмозъчни идиоти... повечето. Както и да е, josemity, ще практикувам това сталкерско упражнение, колкото и надуто да му е името. Просто е забавно. А и да говориш на глас, докато пишеш пост, също! :ha:
Освежи се!
lexas
Активно сънуващ
 
Мнения: 100
Регистриран на: Пет Авг 15, 2008 11:33 pm

Re: Сталкерска тема

Мнениеот josemity » Нед Дек 20, 2009 3:17 pm

:rofl:

Добре се справяш! Успяла си да налучкаш много добре какво е да си жена. Аз реших да импровизирам допълнително и съм си обул слипове, нарисувах си малки мустаци, ходя леко разкрачен и т.н. Може и ти да опиташ ;).
Важното в случая е не да се лигавим, а да изследваме реакциите на тялото, ВД, шаблоните.

Някак си съм станал по-важен, по-арогантен, изпълнен съм с много повече вътрешна увереност и хич не ми е приятно някои да ми дава съвети. На жените гледам отгоре, с пренебрежение.
Нахвърлям грубо първите впечатления от упражнението. Нямам намерение да докладвам по-нататък.

Има и друго упражнение, което много искам да го опитам, но за целта е нужен партньор. То се състои в това единият да говори (в случая пише) на другия всичко лошо, което мисли за него. Може и да преувеличава. Съответно другият не се защитатва, а отговаря само Приемам, Благодаря. Някои от думите ще бъдат особено тежки, други не. Тези изявления, които нараняват са и част от ЧСВ. След това ролите се сменят. После може да се направи и обратната практика т.е. да се говори само най-хубавото, което мислиш за другия, Може дори и да се поукрасява. Все пак Важността приема и обратната форма.
Упражненито има за цел да проследи ЧСВ.
josemity
Активно сънуващ
 
Мнения: 338
Регистриран на: Нед Мар 29, 2009 2:20 pm

Re: Сталкерска тема

Мнениеот lexas » Пон Дек 21, 2009 9:54 am

Направи ми впечатление, че по някакъв начин и двамата влизаме в нещо "пресилено". Например аз изобщо не съм с това "мъжко чувство", което ти описа. Разкрачената походка, увереността, неприемането на съвети. Ама хич. Т.е. обръщайки нещата си помислих, че вероятно и аз правя същото... За да има някакъв смисъл наистина това упражнение, а да не се превърне в една от "игрите на психолозите" ( защото те играят много такива игри, че и по-интересни даже), може би трябва да се опитаме наистина да изменим състоянието на съзнанието си и да го преместим към женската половина или мъжката в самите нас. ДОри и мъничко. "Да пропаднем"... и да намерим жената, която бихме били НИЕ, а не да играем стереотипът, който сме си създали. Тогава ще има още по-големи резултати върху съзнанието ти за... Шекспир го беше усетил тъй "Ние сме актьори на сцената на света."

Та, josemity, открий сред вътрешната си тишина образът, чувството, поведението на мъж, който ти наистина си. : ) Макар че след шока около ОС-то може би вече не ти се занимава... а ще скочиш направо на голямата практика в идеални условия, защото нямаме време, не сме безсмъртни и т.н. и т.н.
Освежи се!
lexas
Активно сънуващ
 
Мнения: 100
Регистриран на: Пет Авг 15, 2008 11:33 pm

Предишна

Назад към Сталкинг

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron