Влез    Регистрация

Въпрос към по опитни практикуващи

Прикриване / издебване
  • Автор
    Съобщение

Въпрос към по опитни практикуващи

Мнениеот Stremej » Чет Май 01, 2014 11:54 am

Интересува ме нещо за енергията .Когато ставаме по безупречни от натрупана енергия.Моите близки които съм бил дълго време и които са губели енергия от моето небезупречно поведение, възвръщат ли си енергия, когато започваме да се държим безупречно?? :hm:
Stremej
Участник
 
Мнения: 28
Регистриран на: Сря Окт 09, 2013 6:21 pm

Re: Въпрос към по опитни практикуващи

Мнениеот muskula » Пон Май 05, 2014 2:03 pm

Е тоя въпрос направо ме шашна!!!! Ами ко да ти кажа..... Може да се каже, че покрай теб намазват и те. 1-во- защото пестят енергия понеже вече не я хабят с тебе, и 2-ро донякъде и натрупват(но минимално) понеже като безупречен воин ти имаш повече енергия, а вие сте едно цяло със вашите, и защото когато общуват с теб, това е енергообмен, и те щат не щат поемат безупречност от теб. Така че отговорът на въпроса ти е ДА, но не разчитай твоята безупречност да вкара и тях в правия път......
muskula
Активно сънуващ
 
Мнения: 108
Регистриран на: Чет Юни 23, 2011 12:25 pm

Re: Въпрос към по опитни практикуващи

Мнениеот Silviya M » Сря Дек 17, 2014 10:04 am

Само се чувстват по-готино, без да знаят, какво изобщо им се случва. :joy:

Ако, не ми се ще да кажа - се държа не точно безупречно, по-скоро с недостатъчно "количество" енергия, в единия случай може да се възприемат, като мъъънички тирани, или - като съюзници.

:yes:

Вече отделен е въпроса, как човек ги възприема - като първите, или като вторите, което си е отново безупречност. И да се изкажа мъдро - пак сам си определя, дали ще гази в локвите, или ще му върви по вода. Ама перфектен ставаш след най-последния най-качествен "скок в пропастта", до тогава е само бегли опити на пиле. Тук изобщо не омаловажавам постигнатото на всеки, всеки, захванал се с тоя Път със Сърце.

Наистина има и моменти, когато - аз да речем, се държа, като абсолютна тъпанарка, съвсем меко казано. Това е нова загуба на енергия, суета и ЧСЗ. Всъщност много по-лесно е да се огледам, след първия взрив от ?..!? и да правя техните неща - нещата на хората. Не, че точно в този миг много ми е говорящо за пазаря, или нещо политика, или метеорологичната обстановка. Няма лошо и да грабнеш най-подръкастоящата чанта и мило да ги попиташ, от какво имат нужда, тъй като и тъй и тъй ще ходиш. Не, че нещо ми се е разтрябвало. Та те - хората му казват "шопинг". Взема се и боклука. По улицата - някоя от любимите практики и така. После и те са съюзници, от което вече няма и нужда. Не е единствен вяриант, естествено. Всъщност, който се е занимавал да се издебне, а не да прави всичко възможно да дебне - кой, какво, защо и как - няма, как да не му се получи за три минути.

:hi:
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: Въпрос към по опитни практикуващи

Мнениеот Silviya M » Сря Дек 17, 2014 10:16 am

А да - да изконтролираш безумието. Те енергиите са лесни. Колкото до близките - няма смисъл да стават фенове на КК, за да се върти света изяло, с пълна сила, единствено и само по моите правила.

Последното не е невъзможно, believe me. Без някой да се усети (без да се вреди) и без хАбене на енергия, даже напротив.

;))
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Назад към Сталкинг

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron