Влез    Регистрация

Качулатите

Практики по сънуване
  • Автор
    Съобщение

Качулатите

Мнениеот muskula » Съб Апр 06, 2013 12:33 pm

Искам да обарна внимание на един особен вид неорганични сащества. Наричам ги качулатите. Това са сьщества които си имат вземане даване сьс санувачи и се месят или наблюдават тайно работата им. Не знам какви са точно но искам да разбера какви точно са. В интернет има инфо за тях. Аз сащо имах вземане даване с такав макар че не останахме с много добри чувства един от друг....:) Срещал сам един такав в ОС няколко пьти.Ще разкажа с няколко думи:
Осазнавам се в ОС. Чудя се какво да правя и трагвам да тарся неорганични. Ходя си из улицата и викам: Ехооооо, има ли неорганични? Вьрвя, викам и по едно време усещам присаствие. Обрьщам се и виждам черна фигура да приближава от 20-30 метра. Веднага разбрах че това е неорганичен. Познавам ги отдалече. Изчаках го да дойде до мен а той застана на 2-3 метра и ме наблюдаваше сьс сьщия интерес с който аз него. Сьществото приличаше на онези от властелина на прьстените дето яздеха назгули и коне в онази сцена дето фродо се криеше под корените на голямо дарво а сьществото беше отгоре на кон и го тарсеше. Черна, мрачна фигура задалжитело с качулка.
Известно време се гледахме а аз се чудех какво да правя. Исках да видя лицето му,но под качулката виждах само мрак- никакво лице. Саществото ме гледаше и дишаше зловещо подобно на дарт вейдьр. Питах го кьв е що е да завьржа някакаь разговор но то нищо не казваше- само диша и ме гледа. Усетих опасност и реших да го прогоня.
Извиках на висок глас едни неща и то моментално отскочи назад като изльчи много силно учудване. Повторих и то изчезна....... Друг пат ще опиша другите му появи. Някой ако е сре6тал такав да пише.......
muskula
Активно сънуващ
 
Мнения: 108
Регистриран на: Чет Юни 23, 2011 12:25 pm

Назад към Сънуване - практика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron