Страница 1 от 1

Неорганичните

МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:45 pm
от muskula
Сигурно много от нас имат проблеми с тях. Работата е там че те са много по-хитри от нас и общуването с тях често има фатални последици. Атаките им са много гадни и всеки пьт ние сме жертвата. Понякога е доста трудно да си спомниш точно колко ти е било гадно докато си бил парализиран. Трябват ефикасни защити защото това сьс парализата например не изглежда никак безобидно. А за отвличане да не говорим. Ако на някой му се случи нещо (както се е случвало), просто няма да има кой да му помогне. Ако някой има такива проблеми да сподели а другите ще помогнат с каквото могат.Добре е да се сьбира материал зящото така ще ги опознаем по добре и ще сме подготвени.

Re: Неорганичните

МнениеПубликувано на: Вто Ное 01, 2011 11:46 am
от josemity
От моя скромен опит мога да кажа, че неорганичните не предизвикват парализа. Парализа са предизвиквиквали при мен досега само летачите.
Неорганичните са действително хитри, но такива сме и ние. И да се правим на жертви, е проява на самосъжаление. Ще ти припомня думите на дон Хуан, че те са толкова големи егомани, колкото и ние.
Смятам, че докато не се справим с чуството за собствена важност, този праг (неорганичните) няма да бъде преодолян.
Отделно те имат склонност да ни учат и направляват, когато обменяме енергия с тях. Но ако виждат, че се държим като идиоти, имат склонност да ни се подиграват, използвайки различни прийоми. Единствено нашата трезвост е мерило за това, колко плодотворно ще е сътрудничеството ни с тях и единствено тези, които се къпят в своето самосъжаление и чуство за собствена значимост няма да преминат третата врата на сънуването, а някои дори ще се окажат пленници в техния свят.
Това е моята гледна точка към настоящия момент...

Re: Неорганичните

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 12:01 pm
от kas
Може би си права, защото напоследък имам наистина необичайно много сънища, в които се срещам с неорганични, които се представят за мои близки хора. Доколкото помня това са от най-опасния вид неорганични, а не знам каква техника да използвам, за да се оттърва от тях. А пълен преглед на живота си едва ли ще мога скоро да постигна, за да се оттърва от ЧСЗ. Дори ме гони лека параноя, дали не ми се готви едно хубаво "отвличане".

Re: Неорганичните

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 8:01 pm
от josemity
"Отвличане" няма да ти се случи 1) преди да влезеш в контакт с Емисара и 2) в света на неорганичните се остава по собствен воля и чрез своето изразено на глас намерение. Друг е въпроса какви уловки ще използват, за да поискаш да останеш.
ПО принцип неорганичните се появяват на втората врата, но всъщност те са предизвикателството (или прага) на третата врата. Искам да кажа, че преминаването на втората врата е свързано с локализирнето на (неорганичен) скаут в съня, а това от своя страна означава, че вече практикуващия е привлякъл вниманието на неорганичните.
Също така смятам, че човек не трябва да е страхува толкова от неорганичните, колкото от самия себе. Когато имаме достатъчна трезвост, контрол, преборено его и непреклонно намерение, неорганичните няма какво да предложат. Просто техните оферти стават смешни и те ни пускат да продължим напред към следващото предизвикателство...

И за да не съм голословна, ето няколно прояви на ЧСЗ, които намерих във форума http://www.indigota.com.
Това е едно добро начало. за неговото преборване...
54 прояви на гордост.doc
(31.5 KiB) 526 пъти

Re: Неорганичните

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 6:02 pm
от muskula
Josemiti, преборването на ЧСЗ е по-трудно от справянето със неорганичните, така че трябват други методи за самозащита. Например нашето обединено намерение. Някой от вас замислял ли се е на какво ще сме способни ако няколко човека от нас обединят намерението си? Kasius, допускаш голяма грешка. Страхуваш се от тях. Не излъчвай страх!!!
Неорганичните са прекрасен трамплин към ОС, защото щом се появят се включва сънното ни внимание. Ако усетиш страх това е сигнал че трябва веднага да се омиташ. Тук има нещо много важно. Неорганичните правят така че да се будим в сънувана стая и да мислим че сме будни. Трябва да направиш проверка (най добре светни лампата). Отделно искам да те попитам дали са те тровили някак. На мен понякога ми дават да пуша трева(или чаша вода) и след първата дръпка това направо ме скапва. Залитам и не мога да се концентрирам а те си правят каквото си искат с мен. Случвало ли ти се е?
Имам един приятел воин. Преди време в съвместно сънуване с негов приятел се появил някакъв пич и им предложил да ги отведе до неговия свят. Mоя човек отказал но другия тръгнал. На сутринта бил мъртъв. Не че ви плаша, но всички сме застрашени, така че лекомислието е недопустимо.

Re: Неорганичните

МнениеПубликувано на: Вто Ное 08, 2011 11:24 am
от kas
Не помня да са ме тровили, макар че са ми предлагали разни неща. Подлъгвали са ме с други неща. Например един път замалко щях да подпиша договор без да го погледна, който беше във връзка с някакво дело, което се водеше насън. В момента, в който взех писалката осъзнах, че договора може да е капан и се събудих. И още много други... Що се отнася до страха - май имаш право. Веднъж имах среща с неорганично, което очевидно ми показваше, че иска да е мой съюзник. Смесицата от страх и възхищение от силата и привличането, което усетих беше просто неописуема. Тогава просто разбрах, че ми липсва лична сила, за да го задържа, но сега ми подсказваш, че свръхемоцията буквално е "изпразнила" енергията ми. Сещам се също, че древните магове са били невероятно изкусни като контролират емоциите, така че това е нещо, което сериозно ми пречи.
Май пак стигаме до необходимостта от преглед :))

Re: Неорганичните

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2016 11:58 pm
от muskula
Случвало ли се е на някой да забележи в ОС човек, качил се на гърба му "на конче". Аз не за първи път срещам такъв навлек в моите ОС. Тия дни в ОС докато си се разхождам и усещам че има някакъв тип на гърба ми. Метнах го на земята, и се оказа някакъв пълен идиот, даже му теглих един бой. То не за пръв път срещам такъв, и доколкото помня съм чел и на други места за такива навлеци. Вие чували ли сте нещо подобно. След като го разкарах(което не е никак лесно) намерих чуждо съзнание, което ми се яви под формата на трима мургави терористи. Само че усетих че са някакви гадове и реших да се събудя докато е време, че съм се научил да не подценявам неорганичните.

Re: Неорганичните

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2016 3:03 pm
от Silviya M
muskula написа:Случвало ли се е на някой да забележи в ОС човек, качил се на гърба му "на конче". Аз не за първи път срещам такъв навлек в моите ОС. Тия дни в ОС докато си се разхождам и усещам че има някакъв тип на гърба ми. Метнах го на земята, и се оказа някакъв пълен идиот, даже му теглих един бой. То не за пръв път срещам такъв, и доколкото помня съм чел и на други места за такива навлеци. Вие чували ли сте нещо подобно. След като го разкарах(което не е никак лесно) намерих чуждо съзнание, което ми се яви под формата на трима мургави терористи. Само че усетих че са някакви гадове и реших да се събудя докато е време, че съм се научил да не подценявам неорганичните.


То не е неорганично. Робърт Монро разказва надълго и на широко за нещото. Ако не се лъжа е трол. В уикипедия има обяснението. Тримата тъмни са спрайтове. Обикновено са почти толкова досадни, колкото троловете. Това са същности. Докато неорганичните са енергия.


Трилогията на Робърт Монро -


http://www.spiralata.net/s.php?SearchTy ... E%ED%F0%EE