Влез    Регистрация

Защита от летачи и чужди включвания

Какво трябва да знаем за летачите?
  • Автор
    Съобщение

Re: Защита от летачи и чужди включвания

Мнениеот Silviya M » Нед Яну 10, 2016 9:21 am

Ще си позволя да сложа едно старо съобщение от края на август, миналата година, до приятел, без да съм го питала за това, тъй като сметнах, че е важно да го има тук. Който е последовател на Карлитос сигурно ще разбере, за какво говоря и ще му бъде от полза. Правя си "труда" за трети път, но ако някой и сега се изсере на написаното от мен, ще се обърна към админите и там, когото си трябва. Иначе отдавна ми е ясно, че такива поплювковци си остават bf. И това не значи, че закривам темата за коментари, напротив.

~~

За паразитите на съзнанието няма да говоря на дълго и нашироко. Преди ги бях класифицирала някак, като егрегори, архетипи, мисъл-форми и т.н.. Сега основно се занимавах с подреждането им по чакрите, като в/по нива. Но е толкова налудничаво написаното, че се нуждае от много обработка още. А и на мен ми се иска да съм мах кратка. Имаше в старите езотерични и окултни блогове - низши астрали, степените им и др. ... Сега - не зная... Няма нищо такова, колкото и да вземат блогърите стари неща, да ги напудрят и да ги правят нови-новенички.

Вече, струва ми, се сложих преди време - написаното за черното масло на Паралелните Реалности. С него си имах работа. Отново. Усещането беше невероятно ужасно, защото "то" наистина не знае за ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА. Това не ми е ново откритие и добре, че беше статията на хората тогава, да имам и външното мнение за свое "успокоение".

То "работи", действа през един отвор, за който Карлитос говори - в областта на пъпа. Нарича го зев. (Има много общо с трета чакра, на силата.) От там източва енергията. Случва ми се за 3-ти път и то сега в будно състояние. Мислех си, че съм приключила с него, ама... можело да бъде и обновено. Не го знаех това...

В най-общи линии - изратено е за мен от неорганично (воладорес), което обитава празно човекоподобно. Живее тук - разбирай - човек е. Уж. Бяха две и "работеха" съвместно. Сега едното е умряло. В прав текст.

Тая грозна енергия уби един познат (Същността така се "хвалеше" на всеослушание, затова е важно и е от значение, в какво вярва човек. Никога нямаше да повярвам на това, ако не я видях няколко пъти - коленичило да чете и да мърмори нещо си пред някаква стара печка....). И продължава (енергията) да се поддържа тук на тая Земя, колкото и странно да е.

Едва ли не бях хванала пътя към близките села в Балкана, да си търся, за какво външно да се уловя (някоя бабичка - баячка), след като не вярвам в нищо. Но преди време ходих при една женица, 2009г. Оказа се, че "не ми е на нивото", както биха се изразили хората за такава или подобна случка.

Когато пратих снощи съобщението бях сигурна, че съм се справила. Когато трябваше да спя, разбрах че оставя пръски, капки, които колкото и да са скромни и нищожни - са невероятно досадни. Приличат на октоподи по чакрите. Например на главата, като хване нерв, вкарва нещо, като оцветител в теменужено-мастилен много тъмен цвят. Ползва тия 12-те черепно-мозъчни нерви, заради болката. Там може да се усети най-яко. На други места - би било безмислено, а то иска да отнема сила, чрез болка. Изхода е с дишане, хриптящо от стомаха. Молитви и глупости подобни не вършат работа и да се на...еш.

Учудена съм, защото трябваше да е по долните чакри, заради ниското ниво на вибрации на хората тук в момента, което е свързано с оцеляването им. Имам предвид обстановката - пари за различните нужди, храна, ток и т.н...

Достатъчно (поне така си мисля) разум ми остана, за да се притеснявам за външните поразии (извън мен) на тия глупости (същности - и тая дума е много за тях ....). Заради хората наоколо ми, не живея на самотен остров все пак. В това поле на съзнание, което се усеща, като живо, около мен и е доста голямо, около 10-12, а може и повече метри. Кълвач, птичка по червеите, долетя до вратата, минавайки под клони и такива препятствия, дълги 12-15 метра, за да ме предупреди. Но все пак, който не е запознат в дълбочина с тия детайли - е донякъде и защитен от такива паразити, воладорес и подобни...

~~

Имах възможността да контактувам с деца на възраст 3-5,6 години. Не е за подценяване това, за което говорят. Доста описателно обясняват - откъде влизат паразитите, какво представляват, и как действат. В единия от всичките случаи касаеше само възпалена сливица, нищо повече. Разбира се компетенциите ще са на своите си мнения и си е тяхно правото, че децата имат изключително развито въображение.
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Предишна

Назад към Летачите / Хищниците

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron