Страница 1 от 1

DAILY CLASSES LIBRARY

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2016 11:32 am
от kas
Видео-библиотеката със записи на класовете Daily Classes: Mind + Body + Spirit на "Being Energy", състоящи се основно от магически движения, сега е достъпна за 6,99USD/месец http://www.beingenergy.com/video-libraries/

Видео-анонс:
https://vimeo.com/138634784

Re: DAILY CLASSES LIBRARY

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2016 12:39 am
от sun
Нещо не я разбирам тая работа с платените клипове. И на сайта на Cleargreen също е така. Не е ли в голямо противоречие с основната идея...

Re: DAILY CLASSES LIBRARY

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2016 1:41 am
от nevil
Привет :hi:
Не, няма противоречие. Все пак ......на 95% ''основната идея" в нашия свят, е........печалбата, под каквато и форма да е представена.
Останалата част........... от основната идея, за самоусъвършенстването е нещо специално. Тук никакви външни фактори нямат влияние. Ако съществува осъзната необходимост за самоусъвършенстване...........не са необходими средства. То се случва. :yes:
:thanks:

Re: DAILY CLASSES LIBRARY

МнениеПубликувано на: Вто Мар 22, 2016 10:26 pm
от kas
sun написа:Нещо не я разбирам тая работа с платените клипове. И на сайта на Cleargreen също е така. Не е ли в голямо противоречие с основната идея...

Ако даваш пари за нещо, със сигурност ще го оцениш. Времето ни е кратко на този свят, много кратко. Аз лично съм ползвал и много безплатна обмяна на опит - всичко идва според случая, и в двете ситуации научаваш по нещо, но ако усещаш съпротиви в себе си - ... ;))

Re: DAILY CLASSES LIBRARY

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 1:16 pm
от kas
Вече има голямо намаление (50%) и в самите Дневни практики - за 15$ можеш да се включваш цял месец - всеки работен ден. :joy:
http://www.beingenergy.com/portfolio-it ... -spirit-2/

Re: DAILY CLASSES LIBRARY

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 1:48 pm
от zerozero
Ако даваш пари за нещо, със сигурност ще го оцениш.


А според мен това е оправданието на онези, които уж са с алтруистични намерения, защо аджеба ти искат пари, като уж не било за парите.
По-успешните проститутки са така. Твърдят, че обичат секса, а не е за парите ;)