Влез    Регистрация
  • Автор
    Съобщение

ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот nevil » Сря Дек 31, 2014 3:59 pm

Здравейте.
Защо Си позволявам да акцентирам върху...... основата на пирамидата.
Сега, ...... да Ме прощават, но ..........(става въпрос за летачите) скромният Ми опит, показва че,.... Те, не са най-важното нещо, с което трябва да Се захванем. Те са само върхът на пирамидата. Решаването на проблемите в основата на пирамидата, ще Ни донесат, чувствителността и усета, който ще Ни помогнат да се справим с Тях.

За да усетим какво се случва в горната и част, трябва първо да Сме сигурни в основата. Ако тя се клати .....каквото и да предприемем за горната и част ..... вероятно, ще бъде недостатъчно !!!
Чрез..... основата на пирамидата, имам в предвид, разбира се ......общото физическо състояние и задавам въпроса......... Дали е възможно да изградим, каквото и да е върху....... издишащо енергийно, физическо тяло.
А то е точно такова. Всеки един здравословен проблем, колкото и да е незначителен, е само видимата част от нещо скрито и много по-голямо.
Ще се опитам по мой Си начин да Ви опиша тази картинка така, както я усещам. А какво влагам в думата.... усещам.... ще разкрия...... по-натам.
Ние.... хората, приличаме на.... разсъхнали се бъчви, които обаче имат две ръце.:hug: С тези две ръце, примерно....... се стремим...... изсипвайки в Себе Си ведра с вода, да изпълним обема Си. Имаме Си и капак, който ще ни предпази от изпаренията, но е хвърлен някъде в страни. А пък и....... кой го интересуват изпаренията при положение, че..... тънки струйки вода изтичат от всякъде по цялата площ на бъчвата. Опитваме с ръцете да запушим по някоя дупка, но ....... нали имаме две ръце....... става много смешно, защото..... запушвайки нови две, трябва да отпушим други две. От тази безсмислена работа не Ни остават сили и усет, за да преценим как бихме могли да използваме и капака. :think: А там се намира ....върхът на пирамидата. Топлината изпарява водата или конкретно в нашия случай........ емоциите отклоняват енергията Ни. А точно там, на гърлото на бъчвата, се угощават.......... да речем и летачите.

Особено впечатление и подобаващо място във форума е отделено на .....летачите, като по устав.....нормално. Видове......методи за защита и т. т.
След като вече Сме решили, че трябва да се защитаваме ........доброволно :think: това означава че Сме приели битката и капана е щракнал. :ai: :wow:
Всяко едно усилие....поражда минимум поне още едно противоположно на него и като се има в предвид че "летачите" управляват процеса ......битката е с предизвестен край. :n:

Аз обаче...... нямам проблем с "летачите", всъщност .......май те имат проблем с Мен.
Преди години, не помня вече кога и къде, прочетох следното( вероятно Съм имал голямо доверие на източника)......Никое същество във вселената, няма право да Ни въздейства по какъвто и да е начин без наше съгласие!!!
Това се превърна в правило за Мен и Аз, ......съгласие, на никой не Съм давал. Не Съм ги мяркал дори.

Вярно е това че;
..Никое същество във вселената, няма право да Ни въздейства по какъвто и да е начин без наше съгласие!!!
Това се превърна в правило за Мен и Аз, ......съгласие, на никой не Съм давал. Не Съм ги мяркал дори.

Това би трябвало да важи при контакт с всякаква извън земна форма на живот, ако не приемем играта, като Се подадем на страх и объркване, но в случая ......с "летачите", то би имало само психологическо предимство защото "летачите" са част от нас, с наложени мисли и модел на поведение. Ние сме нещо като ......марионетки. Много лесно си даваме сами съгласието и никой нищо не краде от Нас.........Ние, сме прекалено щедри.
Имам наглостта да твърдя, че........ нямам проблем с "летачите", всъщност....... май Те имат проблем с Мен.
Това, до голяма степен е вярно, но само за "летача" в Мен. Около Мен ..... другите, са много настъпателни но,......" летача" в Мен, определено е за съжаление. Силно ограничени права и постоянно на тясно. Правя това което не обича и избягвам това което очаква. Дори мисля ..... в определена ситуация........ използвам го в моя полза.
Тясно Ми е в матрицата и правя всичко за да я напусна, но със сигурност, ....... това нямаше да стане по този начин, нямаше да имам усещането за баланс на енергията в Себе Си, ако не бях решил до някаква степен проблема с ....основата на пирамидата.
И още малко.... чрез моето странно обяснение,...... когато струйките вода изтичащи от нашата "бъчва" останат толкова малко, че успяваме да ги запушваме с двете си ръце, тогава....... се сещаме и как да използваме капака. Дори и нещо повече....... имаме усета да преценим, (за да не препълним бъчвата, може да оставим капака и частично отворен или следвайки баланса и равновесието на енергията в Нас, бихме могли да Си позволим.... контролирано пилеене на енергия, следвайки именно, баланса и равновесието.
Как придобих точно това усещане за баланс на енергията в реално време........ следващият път, а какво Ми потвърди то........ За да сме здрави :yes: Енергията в Нас трябва да е в постоянно движение, с висок коефициент и колкото приемаме.... толкова и да отдаваме. Всякакво натрупване или задържане на енергия в Нас, а както и обратната страна....... липса на достатъчно енергия..... води до дисбаланс и здравословни проблеми. И още нещо за енергията..... Когато сме добри..... помежду си, приемаме най-благодатната ѝ част.

Следва
Желая весело изкарване на... НОВОГОДИШНАТА НОЩ !!! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!! :hi:
Последна промяна nevil на Чет Май 26, 2016 8:23 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот Silviya M » Пет Яну 02, 2015 12:01 am

Здрасти :)

За да усетим какво се случва в горната и част, трябва първо да Сме сигурни в основата. Ако тя се клати .....каквото и да предприемем за горната и част ..... вероятно, ще бъде недостатъчно !!!


Понеже ми е спорещо - трябва и да се знае, само примерно, какво се случва и ей тъй, както си седиш пред мини маркета - съвсем, съвсем случайно тоя капак те изтрещи по тиквата. Или ?!

:fun: ;))


:thanks:
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот nevil » Съб Яну 03, 2015 6:50 pm

Здравейте на всички посетители на форума.
ЗА МНОГО ГОДИНИ !!! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !!!

Здравей...... liar :)
само примерно, какво се случва и ей тъй, както си седиш пред мини маркета - съвсем, съвсем случайно тоя капак те изтрещи по тиквата. Или ?!

Може би ....нещо подобно :smash: :rofl: Много хубаво пасна картинката :))
А това...... Или ?! .......Може би .... допускаш и друг вариант....... :yes: Това е признак на далновидност.
Тази история Ме връща години назад, когато допусках че така или иначе вече Съм обречен. Дали има смисъл да правя каквото и да е, при положение, че вече чрез храната......... Сме понатровени добре. За Мое щастие...... още от тогава.... приех тактиката, че...... докато има живот, никога не е късно да направим нещо хубаво за Себе Си.
Дали чрез храната или хранителните навици, физическата и емоционалната Ни дейност..... изразходваме енергия, а я приемаме основно.... чрез храната. Храната е жизнено важен компонент и когато не ползваме други източници, всеки детайл е важен.
За правилното функциониране на организма и всички видове възстановителни процеси е необходима Енергия, трансвер на Енергия с достатъчно висок енергиен баланс. Липсата на достатъчно Енергия...... постепенно води до преждевременно изхабяване и смърт на клетки. Това е същността на здравословния проблем.
За да имаме облекчение....... организмът Ни трябва да произвежда пълноценни,.... поне толкова клетки, колкото губи.
Опитът Ми в тази посока показва, че ........ това са съвсем реални и постижими цели. Ползвам този принцип от години. При Мен работи. :yes:
Информацията за това как да Си помогна Сам, получих...... насочвайки Се на вътре, към Мен Самия.
Поисках помощ от Висшия Си Аз..... от божията частица в Нас. Интересуваше Ме и пожелах достъп само до такава информация, която би подобрила здравето Ми.
В последствие разбрах че Съм направил мъдър избор. Товаренето с информация от всякакъв вид, разбираема и неразбираема, информация която не знаем как да използваме, е поемане на излишна отговорност и впоследствие - пилеене на Енергия.
А трябва да Се научим да разпознаваме и улавяме тази информация, защото тя е в общия поток с ненужни мисли. А от другата страна,......... източника, трябва също да Ни разпознае, че Сме насреща, уверени, като покажем безусловна Вяра, Воля за промяна и постоянство.
Убедим ли....... ДУХЪТ, тогава започват чудесата. А всичко това води до.......... препрограмиране на организма по новите показатели, а тях ги даваме........ Ние, не някой друг,......... а точно и само Ние.
В резултат на това....... Нямам допирна точка с медицина и фармацевтика, поради липса на необходимост от почти 9 години. Забравих какво значи липса на енергичност. Симптомите на старостта намаляват, а те са единствения показател за........ посоката на времето. :think: (Това измислено време, ще го обсъдим друг път.) :n:

Ако усилието Ми да хармонизирам Себе Си спрямо Божествената частица в Мен чрез подобряване на здравето Си, е една малка точка от огромното поле наречено ОСЪЗНАВАНЕ, то........ от позицията на моята Си точка ще кажа............. Нищо по моят път не е дошло даром. Всичко е било плод на много Вяра, Усилие и Постоянство и не на последно място.... Воля за промяна.

Така че...... liar, в отговор...... положих усилия да въведа някакъв порядък в хранителните Си навици и храната, с която се храня. Чета и прилагам опита на други хора, но........... определено ми е трудно да постигна това, което бих искал. Затова приех като решение едно правило което се използва във футболните среди. Не е много уместно, когато става въпрос за здраве, но е точно за случая..... Не е важно колко гола ще ти отбележат, важното е да имаш един отбелязан в повече. Или ......не е важно колко клетки ще загубиш, ......а да произведеш една в повече.
И още нещо за храната: в краен случай, ако нищо друго не помага......... Ако преминем на друго ниво на осъзнаване.......... Решаваме че приемаме храната като чиста Енергия........... Тогава, ........... какво значение има с какво Ни тровят? :yes:

:hi:
Последна промяна nevil на Чет Май 26, 2016 8:38 pm, променена общо 1 път
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот Silviya M » Съб Яну 03, 2015 9:47 pm

Здрасти! И ти Бъди !!

Емо-то е перфектно. Аз говорех само за моя вариант, но нищо против нямам ти да си кажеш за твоите два, останалите два всъщност.

Ще ми бъде интересно да те чета. Всъщност - Е ми е интересно да те чета. Колкото до храната. Чувствах се добре с това, което ядях и сега ям. Но имаше един период от около две години, когато съвсем бях отлетяла. Когато не дойдоха съветите "свише" :), се обърнах към един йога, та коренно промених диетата си и режима на хранене. Ако си мислиш, че станах вегетарианка, или още повече веган - лъжеш се. Напротив трябваше да ям тежки протеини. А, ако евентуално не съм ядяла меса, не че няма тежки протеини и в плодове, зеленчуци и т.н., но в случая желателно беше - меса. Всъщност вече не се налага, благодарение на човечеца.
:thanks:

Чета за абстрактните ядра, докато се чудя, дали да почистя с прахосмукачката, или да взема душ. Май Духът почуква и похлопва (а понякога и цапардосва по кухата тиква... ). Като че ли ?!

Времето ме интересува. Всъщност знам за него, та искам и теб да чуя.

:hi:
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот nevil » Пет Яну 16, 2015 12:41 am

Здравейте.
Здравей..... liar
В момента и Аз Съм на .... абстрактните ядра. В началото. Чета и се кефя, от различната гледна точка на представяне на събития, през който вече Съм преминал. Инстинктивно.
При Мен четенето е бавен процес. Чета по малко и през време, но и нещо Ме кара да не бързам много. :think:
Днес като върнах няколко страници назад в книгата видях момент, в който....... ДХ иска разрешение от....тъпака - бъдещият ученик ;)) да изкаже неговите мисли чрез думи, които той - ученика, така и не можеше да намери. Вероятно Съм подминал и разрешението за..... дамските дрехи. Ще се върна, за да видя...... как точно Му е предложил :]
Понеже зачекнахме въпроса с храната, а и Ти за вегетарианците........ Имам впечатлението, че...... повечето вегетарианци, не осъзнават всъщност какво правят и по този начин пропускат възможността да се възползват здравословно от ефекта му. Имам примери около Мен. Имат всичко друго, само не и здраве.
От години следвам принципите на баланса. Опитът Ми показва, че..... всякакви крайности, нарушаващи равновесието, имат нездравословен ефект. :yes:
Понеже споменах, къде на майтап, къде на сериозно за храната на енергийно ниво....... Имам една практика която ползвам от години и нямам основание да смятам, че не работи. Вярвам в нея.
Когато застана пред храна, която ще консумирам Аз, и в която нямам особено доверие, концентрирайки се в нея...... изказвам следното със силата на намерението.
- Издигам тази храна на нивото на моята вибрация.
Това е мярка за сигурност. Така не може поне да Ми навреди. :yes: (беше много удобно по време на гъбения сезон) ;))

Сега сериозно.
Изказвам лично мнение и прилагам личен опит.
Обикалям форумите от известно време и търся нещо подобно на това което правя. Вие, които търсите осъзнаване в съня, имате много материали по темата. Практики на конкретни личности и дори имате...... ДХ. За мое щастие, главното в неговото учение...... според Мен, е информация за енергията. Всъщност, това е и основното което Ме интересува Мен........ Енергията.
Оказа се че.... на практика...... няма нито положителна, нито отрицателна Енергия. Енергията е една и е въпрос на степени. Ние, хората, сме различни и я усещаме по различен начин. Енергията, която спрямо Нас се явява извън баланс, приемаме като отрицателна и обратно. Интересното е, че.... отчетена като положителна енергия при един човек, може да се окаже като отрицателна при друг. Това се случва, защото Всеки един от Нас има своят коефициент (вход и изход) на Енергия. Това ни прави различни. Разликите Си Ги определяме сами, без да осъзнаваме, чрез ниската физическа активност. Колкото по-висок ЕК (енергиен коефициент), толкова повече Енергия по енергийната Ни система. Енергията е в постоянно движение. При завъртане на енергията до определено ниво за всеки човек........ се осъществява връзка с единното енергийно поле.
Когато Сме били съвсем малки и с два три залъка хляб, Сме щуреели по цял ден като някакви шомполи, които Се врат навсякъде без умора........... съвсем определено сме били постоянно свързани в системата.
После нещата се променят с прогресивното обездвижване на начина на живот, който водим.
Няма да намерите информация за енергийния коефициент (вход и изход) на Енергия. Той е резултат на лична информация, някъде от подсъзнанието.
Има само два варианта......... да отхвърлиш или да приемеш информацията.
Аз я приех! Всичко каквото следва от тук на там............. е в резултат на тази информация. :yes:

Следва.
:hi:

-
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот вдъхновител » Пет Яну 16, 2015 12:30 pm

Добро решение воин NEVIL :hi: в един момент е необходимо да се само осъзнаеш и да пренапишеш софтуера си ;8) така, вече си свободен да твориш в съгласие с първоизточника на нещата :spell: поради някаква причина ни е "разделил" и в същото време ни държи заедно - парадокс :wow:
Аватар
вдъхновител
Активно сънуващ
 
Мнения: 928
Регистриран на: Пет Дек 12, 2014 10:42 am

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот Silviya M » Пет Яну 16, 2015 10:46 pm

-Издигам тази храна на нивото на моята вибрация.
Това е мярка за сигурност. Така не може поне да Ми навреди. :yes: (беше много удобно по време на гъбения сезон) ;))


Перфектно !!

Радвам се много за теб по отношение на това, че мухоморките по никакъв начин не ти вредят !! :clap:

Аз за сега пробвам само "с купени от магазина", заради не така добре усвоените все още магически умения. Тук става въпрос само за гъбите, другото е видно и с просто око.

Но, като говорим за храна, не мога да се въздържа да не споделя нещо много воинско. До преди няколко години не ядях "Еленски бут". Изпитвах ужас, като чуех, че такова ще е мезето. Още по-тъжно стана положението, когато някой по невнимание обясни, че това е съвсем обикновен бут, приготвен по еленски ... :-(

Енергията и времето са гледам от значение за нас.
Не мога да кажа с много думи за времето. За мен времето стои на едно място. Пространствата зависят от него, обаче. Пространствата ги създаваме ние двамата, защото сме се научили от хората и примерно - Еленският бут се яде на масата, в кухнята.

При условие, че всичко е енергия. И аз, и ти, с бута и стаята. Както и парите (са енергия), с които е купен. Които сме заработили (много ми се иска в последната думичка да сложа големи букви на определено място, нооо ще се въздържа тоя път). И всичко останало в кухнята е купено с пари. После няма бут.

Тия пространства, изпълнени с енергия, не търпят празно място. Има си ред във Вселената. Ако си получил - през входа/изхода бут, е необходимо да има и една друга стая. Хората я наричат тоалетна. Нищо не се губи, като енергия, само променя формата си (съдържанието си и там - много не им разбирам на тия).

Говоря за стаи, защото пространствата, както някой беше казал - са низ от стаи. Влизаме в едната, после в другата, срещаме се с хората. ... И правим - и времето, което не се връща, а върви напред. Линейно. Хиляди колела хората са нарисували, къде ли не. За да знае човек, как се влиза/излиза, яснотата, знанието, и какво беше, и старостта.

На мен ми е интересно и любопитно всичко. И ми е забавно. Какво ли би ми казал, примерно за киселото зеле.
:thanks:

А на Карлитос, пак да си кажа - съм му голяма фенка. Не, че не продължавам да гледам и други разни гледни точки на учения, ама това си е положението. Той, Карлитос - доста неща не ги прави, или поне така пише (говори се) и честно казано днес три часа търсих в Абстрактните ядра, къде е тъпото вземане на разрешение, съгласие от тъпака - ученик.

Още нещо ще споделя. От 10 дена ме вълнува един въпрос. Пак е само мое (против параноясването, при отстрани прочетено). Много ми липсваше един персонаж във формулата - добрият, лошият и тъпото копеле. Вчера май го открих и тая вечер си затвърдих откритието, че липсващата персона е ексцентрикът. Оффф - представяш ли си - колко енергия похабена, покрай тия Абстрактни ядра.

:changable:

В случай, че нещо не съм се изразила правилно, или ясно - никога не забравяй за "петела" !!

:hi: :sleep: Изчезвам ;8)
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот nevil » Съб Яну 17, 2015 1:02 pm

Привет колеги
първоизточника на нещата :spell: поради някаква причина ни е "разделил" и в същото време ни държи заедно - парадокс :wow:

Мисля че......"разделението" Сме Си го наложили сами. Създателят, вероятно е надскочил и Себе Си дори в желанието, да подсигури най-доброто за пребиваването Ни във физическия свят. Физически тела с невероятни възможности, способни, по езотерични данни да живеят около 900 години и колосална Енергия и възможност за творене. Нашият дом е нашата Земя. Невероятен баланс и равновесие, вероятно по силите само на Създателя. Раят на физическия свят. Друг е въпроса .....какво направихме Ние....... с него, и защо се получи така. :think:

liar ......обаче постави един куп въпроси и отново въпроса за времето..........имаш Ти ...... някаква закачка с времето, но ще го оставим още малко на мира, преди да го ....разпнем! :n: :rofl:
Ти обаче постави един много по важен въпрос :yes: и нетърпящ отлагане. Като малките деца е в момента......вечер го завивам, сутрин го развивам.
Едвам го преведох в баланс.......(като агрегатно състояние) :rofl: .......за киселото зеле .....изпуснах го в началото на застудяването та ....замръзна. :ai:
Слагането на кисело зеле, За мен е .....ритуал. Обожавам го във всякакъв вид. Полагам особени грижи за зелевия сок и го консумирам ежедневно.

:hi:
Последна промяна nevil на Нед Яну 18, 2015 2:55 pm, променена общо 1 път
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот Silviya M » Нед Яну 18, 2015 2:14 pm

Създателят пита (шансът) желаеш ли да се въплатиш във физическото. Сам решаваш (да имаш шанс), колко пъти ще я правиш точно тая тук Земя.
:no:

Колкото до времето - трих библиотеки. Имам си игрички и с метеорологичната обстановка, и с онова часовникарско време. Надявам се, да намеря човека - български учен, който е изразил нещата по по-правилен от мен начин. (Не ми се вярва да си е играл с него.) В най-скоро време и това ще стане - да го открия написаното. А и да не - все е тая.

Гатанката - завивам кучето, зелето да не замръзне - нямам идея. :joy:
Тук не съм сигурна за баланса и на двете неща. :wow:

Забравих за храната и вибрациите. Това е точно така и винаги ми е било готино. :yes:
:fun:
The Great Path is really No Path. Morihei
Аватар
Silviya M
Активно сънуващ
 
Мнения: 1042
Регистриран на: Съб Ное 29, 2014 12:44 pm

Re: ОСНОВАТА НА ПИРАМИДАТА

Мнениеот nevil » Нед Яну 18, 2015 3:00 pm

Извинявай... liar направих лека, пояснителна корекция в предишния текст. :)
Аватар
nevil
Активно сънуващ
 
Мнения: 175
Регистриран на: Пон Дек 08, 2014 9:08 pm

Следваща

Назад към Кота 0

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron