Страница 1 от 1

Практики, които ни отнемат свободата

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2012 11:13 am
от newage
Не съм върл привърженик на конспиративните теории, но има неща, които така се набиват на очи, че няма как да не ги забележиш.
Например, забелязал съм, че някои широко обществено-утвърдени практики са директно насочени към подтискане на интуитивните способности на хората:

  • подстригването на косата ни отнема животинските инстинкти
  • бързото хранене с хамбургери, изделия от бяло брашно и захар калцифицира пинеалната жлеза (епифиза) и прекратява дейността й. А както знаем тя е органа ни за ясновидство.
  • раждането с епидурална упойка изключва природните инстинкти на майката, а при раждане с цезарово сечение НЕ СЕ отделя окситоцин - хормонът, който свързва емоционално майката и новороденото.. Така тя губи шестото чувство спрямо детето си. Със същата цел е наложен протокол в болниците да се практикува отрязването на пъпната връв веднага след раждането.
  • Използването на детскa количкa, вместо слинг (цедилка) държи детето отделено от майката още от самото начало. То не е потопено в аурата й (както е при слинга) и тя не може да го усеща, като част от себе си. Оттам идва и нуждата от памперси, защото откъсната от него, майката вече не усеща бебето и нуждите му.
  • порцелновия трон (седящата тоалетна) е причина за замърсяване на тялото и задръстване на червата, което пряко влияе (според скромният ми опит) на сънуването и центъра на волята. Поправете ме, ако греша...
Тези, а и други подобни са внимателно наложени чрез пропаганда и държавната образователна система.
С други думи - да си "нормален" днес е гаранция че си безчувствен и безинтуитивен като галош... :ha: